Toppen, bra bemötande och flexibel.
Sofia Oscander
Sofia Oscander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
.Sofia Oscander har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Sofia Oscander har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Oscander har haft 27 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
121 omdömen om Sofia Oscander
En fantastisk mäklare, proffsig och tillmötesgående! Gjorde ett grymt jobb med försäljningen av vårat något nedgångna hus. Ett stort + i kanten för hjälpen med Deklarationsunderlag. Den bästa ❤️
Jättebra stöd och tillgänglig för frågor. Jag uppskattar verkligen hennes arbete.
Hon är öppen och ärlig. Väldigt informativ. Försöker inte att få något att se ut på ett sätt som det inte är. Snabb i kommunikationer både att svara och ta kontakt.
Ett mycket proffsigt och bra bemötande.
Väldigt trevlig och hjälpsam under all faser
En jätte trevlig tjej - lätt att få tag på o bra på återkoppling!
Jag är mycket nöjd med Sofia som mäklare. Hon är väldigt positiv, glad, inkännande och trevlig i sitt bemötande. Hon återkopplade snabbt och på ett bra sätt och svarade väldigt snabbt när jag ville få kontakt med henne. Hon hade förmågan att se och förmedla husets positiva sidor och en realistisk syn på dess värde. Hon hade genomgående en positiv inställning till försäljningen trots att processen var utdragen. Jag är mycket nöjd och skulle varmt rekommendera henne till andra säljare.
Sofia gjorde ett bra jobb med försäljningen
Sofia är otroligt kunnig och professionell! Jag har känt mig väldigt trygg i försäljningen av mitt hus och fått väldigt bra stöd av Sofia. Ger värdefulla råd och ärliga svar på mina frågor. Hon är positiv med bra tankar och ideér, bra tidplan och tydlig information.