Malin är en målmedveten och driven mäklare och enligt mig med en bred erfarenhet. Socialt begåvad och har lätt att hantera folk på ett bra sätt.
Malin Da Silva
Malin Da Silva är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
.Malin Da Silva har varit registrerad mäklare sedan 2014-08. Malin Da Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Da Silva har haft 25 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
47 omdömen om Malin Da Silva
Bra kunskap, lätt att konversera med henne och försöker gör mig som kung nöjd
Tack Harald för din fina recension av mig! Glad att fått hjälpa dig hitta ditt nästa hem. Nu ser jag fram emot att få hjälpa dig med att hitta den perfekta köparen till ditt hus. Med vänlig hälsning, Malin
Innan jag hade Malin hade jag en annan märklarfirma som tyvärr gjorde jag tappade tillit till mäklare. Sen kom Malin räddade allt. Hon var informerad och hade faktiskt koll på marknaden. Hon var alltid närvarande hade olika strategier om hur skulle göra eftersom försäljningen tog några månader. Malin är mäklare som gjorde att jag hade hopp om kunna sälja min bostad även om det tog tid.
Tack Björn! Det var att nöje att samarbeta med dig då du var positiv, engagerad och trodde på min strategi. Tillsammans nådde vi i mål trots denna utmanande marknad! Med vänlig hälsning, Malin
Ödmjuk, lyssnar och hjälpsam. Lätt att få kontakt
Tack snälla Helena! Jag är tacksam för vårt fina samarbete och önskar er all lycka till i er nya bostad. Med vänlig hälsning, Malin
Blev bra bemött och hon hjälpte med alla frågor jag hade.
Tack Ali! Glad att få vara till hjälp vid ditt första bostadsköp. Vi ses igen på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Malin är väldigt pådrivande och engagerad, Hon jobbade aktivt med att få min lägenhet såld. Och jag är väldigt nöjd med hur försäljningen gick i lås.
Tack Camilla för att du tog dig tiden att recensera mig! Du hjälpte mig att skapa dem bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning genom att finnas tillgänglig och alltid vara redo för nästa steg i vårt gemensamma mål. Vi ses igen på tillträdet i mars! Med vänlig hälsning, Malin
Hej! Jag upplevde att vi fick fin kontakt direkt och det var lätt att samtala med Malin. Hon var mjuk och vänlig och gav utrymme för att jag fick gå runt och upptäcka själv bostaden. Hon var informerande och i mötes kommande i våra samtal och hon förstod vad jag hade för behov av boende och kunde ge mig olika synpunkter till reflektion. Jag kunde INTE ha fått en bättre Mäklare och hon kändes ärlig och empatisk. Stort Tack och att hon kunde visa bostaden flera gånger. Mina förväntningar var möjligen att träffa någon...
Tack snälla Maria att du tog dig tiden att recensera mig! Dina ord värmer och uppmuntrar mig! Ser fram emot tillträdesdagen när du ska få nycklarna i din hand. Jag tror att du kommer trivas jättebra i ditt nya egna hem. Med vänlig hälsning, Malin
Professionell och hjälpsam. Rekommenderar starkt
Hej Oscar, Tack snälla för dina fina ord och att du tog dig tiden att recensera mig! Vi ses igen på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Hon ge en bra bemötande mycket skicklig och tar hand väl sina kunder
Tack Catalina! Jag är så glad att få vara er mäklare och glädjer mig tillsammans med er att den perfekta köparen ska ta över ert fina hem. Vi ses på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Bra bemötande. Finns alltid för att hjälpa.
Tack snälla Annick! Jag är glad att fått möjligheten att hjälpa er hitta ert nya hem. Vi ses på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin