Min upplevelse av Jennifer Löfborg i samband med köp av bostad var mycket positiv. Hon är omsorgsfull, inkännande och respektfull. Lätt att kommunicera med, påläst och engagerad.
Jennifer Löfborg
Jennifer Löfborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
.Jennifer Löfborg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jennifer Löfborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Löfborg har haft 18 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
31 omdömen om Jennifer Löfborg
Hej Suzanne, Tack för ditt fina omdöme och välkommen till Vallentuna! Allt gott, Jennifer
Jag är otroligt nöjd med Jennifer och kan varmt rekommendera henne till alla som ska köpa eller sälja bostad. Under hela processen hade hon en tydlig och bra kommunikation och kunde besvara alla mina frågor. Det märks att Jennifer brinner för sitt arbete och verkligen gör det lilla extra för sina kunder!
Hej Victoria, Tack för ett bra samarbete och för ditt förtroende. Vad roligt att du är så nöjd, det värmer verkligen! Hälsningar, Jennifer
Jennifer är glad och positiv. Och jag är mycket nöjd med hennes sätt att sköta försäljningen av min bostadsrätt.
Hej Ing-Marie, Tack för ditt förtroende och att du tog dig tid att skriva en RECO. Hälsningar, Jennifer
Mycket proffsig, trevlig och sympatisk. Jag upplevde hela processen som trygg och J ingav stort förtroende. Hon har varit tillgänglig vid frågor och jag skulle varmt rekommendera henne.
Hej Anna, Stort tack för dina fina ord! Det värmer verkligen att du är så nöjd. Grattis till din nya bostad! Jag tror och hoppas att du kommer trivas bra. Ha det fint, Jennifer
Helt underbar jätte stort engagemang gjorde affären enkel och snabb
Hej Peter, Tack för din rekommendation och dina fina ord! Stort grattis till din nya bostad och välkommen till Vallentuna Allt gott, Jennifer
Jennifer har ett väldigt piggt och glatt bemötande och jag fick förtroende för henne. Hon har kontaktat tidigare intressenter och med det engagerat sig bra i försäljningen av huset.
Hej Catrine, Tack för ett trevligt samarbete! Jag är glad at jag fick möjligheten att hjälpa er med försäljningen och att vi fick det i hamn så fort. Vänligen, Jennifer
Jennifer är väldigt trevlig, kunnig och proffesionell
Hej Anneli, Tack för din rekommendation! Hälsningar, Jennifer
Jättenöjd med Jennifer. Kunnig, noggrann och väldigt trevlig.
Hej Jonas, tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Allt gott, Jennifer
Det var ett absolut nöje att arbeta med Jennifer Löfborg från början till slut. Hon gjorde hela processen otroligt smidig tack vare sin professionalism, djupa kunskap om marknaden och sina enastående kommunikationsförmågor. Hon presenterade en tydlig och genomtänkt plan för att sälja vår fastighet, även i en mycket tuff marknad. Kommunikationen var mycket effektiv; hon höll oss informerade genom hela processen och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och ge ärliga råd. Vi rekommenderar Jennifer varmt till...
Hej Kathryn, det värmer verkligen att ni är så nöjda med min tjänst! Tack för ett gott samarbete stort lycka till med flytten. Hälsningar, Jennifer
Supertrevligt och proffsigt bemötande
Hej Annika, tack för ditt omdöme. Grattis till ditt bostadsköp och lycka till med allt! Allt gott, Jennifer