Jag köpte en bostad via Anna. Jag tycker hon är väldigt bra som mäklare. Tydlig, förtroendeingivande och affärsmässig. Jag kände mig trygg och uppdaterad genom hela processen.
Anna Ståhle
Anna Ståhle är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Anna Ståhle har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Anna Ståhle har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Ståhle har haft 48 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
157 omdömen om Anna Ståhle
Anna är professionell, hon väldigt bra att ha att göra med. Kunnig, trevlig och effektiv.
Kunnig och förtroendeingivande mäklare.
Anna är en fantastisk mäklare! Professionell och pålitlig.
Hon va duktig och berättade bra hur allt går till. Va engagerad och svarade snabbt på frågorna vi hade. Trevlig och lugn. Bara positiva saker att säga om mötet med henne som sagt.
Anna har skött sitt uppdrag exemplariskt. Återkopplar regelbundet så man slipper att fundera på vad som händer och sker. Tagit uppdraget seriöst och agerat med ett sätt som skapar förtroende.
Något tidigt att lämna omdöme. Vi tycker att annonsen på hemsidan fångar mycket av husets kvaliteteer. Om jag var köpare skulle jag bli intresserad...
En trevlig och professionell mäklare som vi fick stort förtroende för.
Hon är proffsig och väldigt trevlig vi uppskattar hennes arbete som 10 på en tiogradig skala.Man känner sig trygg med henne i alla lägen. Hon har vi anlitat förr för just detta.
Det är andra gången vi anlitar Anna som mäklare av en anledning. Hon är bäst! Hon är lugn, ärlig och proffsig. Hon får en att känna sig trygg och är grymt duktig på sitt jobb. Rekommenderar starkt!