Nicola Grez-Pancetti

Nicola Grez-Pancetti

Nicola Grez-Pancetti är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Nicola Grez-Pancetti har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Nicola Grez-Pancetti har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicola Grez-Pancetti har haft 35 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

228 omdömen om Nicola Grez-Pancetti

Sedan starten hos Reco 2017
Christopher B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Mycket hög nivå av engagemang och mycket väl genomförd process. Klockren insats!

Ludwig T
Vasastan

Alltid förberedd och noggrann! Ser till att ta reda på all information som kan tänkas vara ett frågetecken för eventuella köpare. Rekommenderar Nicola varmt :)

Ida B
Vasastan

Nicola har med flexibilitet, tålamod och gedigen kunskap skött hela säljprocessen på ett utmärkt och tryggt sätt. Jag var både velig och nervös inför försäljningen, men Nicola var en trygg klippa och ett fantastiskt bollplank genom hela processen. När jag väl bestämde mig för att sälja gick allt supersmidigt, och slutpriset blev långt högre än jag kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!

Erik E
Vasastan

Nicola var ett bra stöd i diskussioner under försäljningen.

Fredrik B
Vasastan

Nicola har en otrolig energi och har haft en tydlig strategi igenom hela processen. Kommer utan tvekan att anlita honom igen, rekommenderas varmt!

Alice H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Hjälpsam, snäll och förtroendeingivande! Är jättenöjd med att ha köpt en lägenhet av Nicola. Han har varit tillgänglig och förklarat/guidat genom hela processen med genuint intresse.

Malin E
Vasastan

Det jag uppskattade mest med Nicola var att han inte upplevdes som hetsig eller stressade på, vilket är viktigt när man gör en så stor affär som ett bostadsköp ändå är. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad om hur processen fortlöpte och återkom med svar på alla mina frågor. Min positiva upplevelse som köpare gjorde att jag även anlitade honom till att sälja min nuvarande lägenhet.

Kim Marie A
Vasastan

Professional, dedicated, and solution-oriented, with a commitment to client satisfaction. Always responsive and available, making the entire process smooth and as stress-free as possible.

Josephine B
Vasastan

Har både köpt och sålt med Nicola och varit väldigt nöjda på båda sidorna 👍🏼😊

Stefan A
Vasastan

Korrekt, professionell. Gjorde ett bra jobb.