Björn Wallberg

Björn Wallberg

Björn Wallberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Björn Wallberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Björn Wallberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.7. Björn Wallberg har haft 41 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

237 omdömen om Björn Wallberg

Sedan starten hos Reco 2016
Anders S
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Vi upplever Björn som mycket kunnig och engagerad mäklare. Ibland har vi upplevt att det kan vara svårt att få kontakt, både på telefon och mail ledes. Detta kan naturligtvis ha att göra med arbetsbelastningen för tillfället. Överlag är fastighetsbyrån och Björn Wallberg ett företag vi skulle kunna rekommendera.

Stefan N

Hej Mycket bra enkelt och snabbt Mvh Stefan

Tommy B
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Jag är helt nöjd hans åtagande på sälja min sommarstuga tack Björn Wallberg

Karin J
Munga

Bra, trevlig pålitlig proffesionellt, avslappnad. Bra helt enkelt

Martin A
Munga

Lugn och trygg mäklare med bra kommunikation.

Niklas G
Talltorp

Trevlig och seriös mäklare som är effektiv i att svara på frågor och ta reda på information

Mattias L
Skiljebo

Mycket bra! Kan varmt rekommendera!

Karin L
Talltorp

Pålitlig, kunnig och flexibel

Jenny B
Skiljebo

Björn är lugn, ödmjuk och bäst!

Erik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Professionell, trevlig, lugnande och effektiv.