Gustav Hedin

Gustav Hedin

Gustav Hedin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby

Gustav Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Gustav Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Hedin har haft 44 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa att jobba som mäklare är att det är väldigt socialt yrke då man träffar massa fantastiska personer som berättar massa roliga historier om just deras liv. Att man har flexibilitet och kan lägga upp dagarna och veckorna som man vill är väldigt skönt.

Men att just få förtroende till att hjälpa personer som skall göra en stor affär där väldigt mycket pengar är inblandade, det är en häftig känsla.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag vill bli uppfattad som en professionell och ambitiös mäklare som är lyhörd och transparent.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag brinner för sport och jag är aktiv inom hockey, padel, fotboll och golf vi sidan av jobbet.
Men jag försöker också vara med sambon och bara ta det lugnt för att ladda batterierna.

2024-04 - 2025-03

219 omdömen om Gustav Hedin

Sedan starten hos Reco 2020
Sophia S
Köpte en tomt med hjälp av Gustav Hedin en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Östergarn

Gustav har varit mycket trevlig, lättillgänglig och informativ. Han åkte ut en extra gång och kollade på tomten. För oss har det fungerat hittills. Nu hoppas vi att tomten är som vi tänkt! :)

Kristin Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Hedin en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Innerstad

Våra varmaste rekommendationer till Gustav. Han sköter allt väldigt professionellt och smidigt för alla inblandade!

Jonatan E
Ängar

Jättetrevlig och driven mäklare. Rekommenderar verkligen

Sebastian Å
Innerstad

Mycket väl bemött och han ingav en stark trygghet genom hela processen.

Sven-Erik J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Hedin en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Öster

Gustav var mycket kompetent o kunnig om objektet.

Lisa L
Öster

Extremt bra på sitt jobb! Proffesionell och kunnig! Ska rekommendera honom till alla jag känner som går i säljtankar och absolut be honom om hjälp att sälja om vi säljer igen! Mycket nöjd!

Robertsson T
Visby

Mycket tillmötesgående, bra sätt att visa mm

Annika H
Sålde en tomt med hjälp av Gustav Hedin en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Tingstäde

Gustav var grundlig och seriös, han gjorde ett gediget förberedande arbete och lyssnade noga på vad vi önskade. Dessutom hade han en långsiktig plan med oss i centrum. Vid nästa köp och sälj väljer jag Gustav igen!

Martin L
Visby

Smidig försäljning, bra kommunikation och allt var proffsigt skött. Rekommenderar Gustav starkt!

Susanne W
Visby

Trevligt bemötande. Professionell. Affären gick smidigt och enkelt. Snabb hantering av alla kontakter kring affären. Jag kände förtroende för hans bemötande och var hela tiden uppdaterad av intressenter och situationen som var aktuell vid visningar. Mycket nöjd både med försäljningen och köpet av ny lägenhet.