Säljaren slutar aldrig att argumentera trots att jag tydligt informerar om att jag inte är intresserad, att jag känner till riskerna, och att jag känner till hur man kan skydda sig - utan kostnad dessutom. Den tjänst de erbjuder är rent lurendrejeri - lägg på luren när de ringer!
Tryggsam
Smarta tjänster för din vardagssäkerhet Tekniken utvecklar och förändrar världen omkring oss. I huvudsak i en positiv riktning, men de som vill stjäla och bedra har tyvärr också bytt plattform. Sedan 2013 har vi specialiserat oss på identitetsbevakning och den personliga säkerheten på internet och idag är vi ett av Sveriges...
1399 omdömen om Tryggsam
Sedan starten hos Reco 2017
Bluff företag helt meningslös tjäna pengar verksamhet på ingenting . Övertalar folk att binda upp sig på abonnemang som inte går att säga upp fast man inte ens har börjat använda brandvarnaren. Riktigt oseriösa och är bara ute efter binda upp kunder på dyra abonnemang
Blev bemött på ett trevligt och respektfullt sätt. Kan tycka att försäljningsdelen var lite för påfrestande men förstår lite pga försäljning. Har aldrig några förväntningar från försäljning via telefon.
Bra bemötande Har brandvarnarnare som är kopplad till erdå ni ringer upp vid larm
Hjälpsamma kunniga bra bemötande
Jag hade inga förväntningar men nu har jag upplevt att det varit bra.
Jag blev bra bemött. Jag har bara gott att säga. Jag har ett bra skydd.
Jag hade laddat upp m en massa argument mot att jag skulle betala för en papperskopia som jag inte ville ha. Dessutom fick jag en påminnelseavgift på en faktura som jag inte fått i min brevlåda så nog hade jag taggarna ute. Den ilskan rann av mig som vatten på en gås när en otroligt trevlig och förstående person i kundtjänsten redde ut allt och ordnade så att jag bara behövde betala den summan som jag skulle betala för förnyelse av brickanom allt hade fungerat som tänkt fr början. Tror att hon heter Charlotte, en mkt trevlig kvinna. Mvh Stephan
Hej Stephan Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Gör det man förväntar och är trevliga samtidigt.
Hej Anders Tack för er feedback! Kul att du är nöjd med servicen. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabb hjälp = ingen telefonkö. Klart besked vad som gällde. Otroligt vänligt bemötande. Verkligen inget att klaga på. Perfekt service.
Hej Victoria Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Trevligt bemötande kunig personal
Hej Anders Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabbt fixat då vi önskade nya brandvarnare. Tyvärr fel på en och återkopplingen och ersättning gick supersnabbt. Enkelt att komma i kontakt. Hjälpsamma vid fakurafrågor
Hej Tack för er feedback! Vad bra att vi kunde hjälpa er hitta en lösning! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag tycker att servicen är bra.
Hej Alejandro Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag måste vara ärlig, kommer inte ihåg vad detta gällde
Hej Anders Tack för er feedback! Har ni frågor gällande er tjänst får ni gärna kontakta oss på 0771-404 505 alternativt kundservice@tryggsam.se så kan vi hjälpa er Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Allt mycket bra och trevligt! God service!
Hej Gunvor Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har köpt försäkring av Tryggsam och fick en brandvarnare på köpet. Har alltid blivit väl bemött vid kontakt med Tryggsams personal Mina föväntningar på både produkt och bemötande har besannats
Hej Britta Tack för din feedback! Vad kul att ni är nöjd med både tjänsten och bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra! När sonen stekte pannkakor så gick larmet. Han blev förstås rädd. Ni larmade mig, som inte kunde svara, sen hans pappa, som ringde mig. Vi bor inte ihop. Så allt funkar bra!
Hej Monica Tack för er feedback! Vilken tur att det inte var skarplarm! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande förväntningarna var som jag förväntat köpte Tryggsam brandvarnare en bra försäkring att ha i hemmet
Hej Björn Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med tjänsten och bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande. Har fått information om kreditupplysning.
Hej Stefan Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra och tydlig information, samt bra bemötande mot mig som person
Hej Stefan Tack för er feedback! Härligt att höra att ni är nöjd med tjänsten och bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Ett bra bemötande,trevlig person
Hej Ulla-Britt Tack för er feedback! Vad kul att ni är är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Ni brukar ringa upp när brandlarmet går. Har bara hänt någon enstaka gång att ni inte ringt, och då funderar man på om hela huset hade hunnit brinna ner
Hej Tack för er feedback! Vi hoppas att det ej varit skarplarm och att allt har gått bra! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande och proffsig personal
Hej Marika Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Trevlig och hjälpsam personal. Vid ny brandvarnare.
Hej Lena Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Trevligt bemötande och så fick jag hjälp det jag behövde
Hej Christinia Tack för er feedback! Vad bra att vi kunde erbjuda er den hjälp ni sökte Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabbt smidigt och enkelt ,man betalar för något man vet fungerar
Hej Jim Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med er tjänst Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Fungerar bra men snål och negativ hantering vid uppsägning/byte av abonnemang
Hej Per, vi strävar efter att göra våra processer så enkla och användarvänliga som möjligt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och din feedback är ovärderlig i detta arbete. För att direkt adressera och få hjälp med ditt ärende, vänligen kontakta vår kundservice på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra, har inte några specifika negativa minnen av dem.
Hej Kevin Tack för er feedback! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag har ej haft kontakt med Tryggsam på en tid. Endast med Larmcentral då jag gjorde en årskontroll av mitt brandlarm. De är alltid trevliga och tillmötesgående.
Hej Birgitta Tack för er feedback! Bra att ni genomför årliga kontroller av enheten Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Min upplevelse är att personen som ringde upp mitt i natten gjorde sitt jobb och var trevlig men det blev ju lite märkligt när jag gick runt och kollade och det inte fanns tillstymmelse till rök i lägenheten . Med vänlig hälsning Lena Sörlin
Hej Lena Tack för er feedback! Om det är något med enheten som inte fungerar som det ska får ni jättegärna kontakta oss på 0771-404 505 alt kundservice@tryggsam.se så vi kan hjälpa er att felsöka Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra service och trevlig personal.
Hej Lars-Erik Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Trevligt bemötande plus att ni ringde upp direkt När det började brinna i en grytvante här I somras. Hade då redan släckt det själv men det kändes Tryggt ändå.
Hej Marie Tack för er feedback! Skönt att höra att situationen löste sig utan skador! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Mycket trygg och bra upplevelse
Hej Therese Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med tjänsten och upplevelsen Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Tryggsam är bra för man får en direkt info om att dom har registrerat något i min händelse hos dom och det uppskattas.
Hej Jenny Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med er tjänst Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Blir väldigt bra bemött, har brandlarm. Får alltid en notis om någon tar kredit upplysning samt ett telefonsamtal om misstänkt brand/rökutveckling. Är supernöjd
Hej Susanna tack för er feedback! Härligt att höra att ni är nöjd med er tjänst! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har bra erfarenheter av er. Trevligt bemötande.
Hej Åsa Tack för er feedback! Det glädjer oss att vi kan erbjuda goda erfarenheter! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Det har visat sig att fått ordentliga utförliga svar på mina frågor. Trygghet
Hej Eva Tack för er feedback! Vad bra att vi kunnat ge er den hjälp ni behövt! Med vänliga hälsnignar, vi på Kundservice
Samtalet var mycket bra.Bemötande var bra mycket trevlig och mycket hjälp sam. Samtalet gick mycket bra
Hej Nathalie Tack för er feedback! Kul att vi kunnat hjälpa er! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Tycker de är jätte bra! Proffsigt bemötande och tryggt att ha deras tjänster.
Hej Johannes Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med både bemötande och tjänst! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har bara haft positivt av Tryggssm
Hej Elisabet Tack för er feedback! Vad kul att ni bara har positiva upplevelser Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Mycket bra,, dom hör av sig när vi behöver nya batterier och svarar snabbt när vi ska testa
Hej Margareta Tack för er feedback! Skönt att höra att tjänsten fungerar som den ska Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Tryggsam hör av sig till mig när brandvarnaren reagerar på rök. Ofta är det rök från stekning. Men reaktionen från Tryggsam är snabb. På så sätt känner jag mig trygg. Jag blir alltid vänligt bemött.
Hej Amie Tack för er feedback! Vi hoppas att maten fortfarande smakade väl och inte blev allt för välstekt! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Inga konstigheter har fungerat vid alla tester jag gjort så borde fungera fint vid en riktig brand.
Hej Ricky Tack för er feedback! Skönt att höra att ni regelbundet testar enheten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Ni vill att jag betalar en löne som jag har inte ansåk
Hej Soledad Tack för er feedback! Om ni har frågor kring er tjänst är ni välkommen att kontakta oss på 0771-404 505 alternativt kundservice@tryggsam.se Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Helt ok Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hej Thomas Tack för er feedback! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Förutom att det verkar ha varit ett falsklarm fungerade allting som det ska.
Hej Anders Tack för er feedback! Vad skönt att det ej var skarplarm! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har försökt säga upp tjänsten sedan juli månad. Mailen jag skickar blir ignorerade och svar uteblir och medlemskapet kvarstår. Kommer anmäla
Hej Olga, vi strävar efter att göra våra processer så enkla och användarvänliga som möjligt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och din feedback är ovärderlig i detta arbete. För att direkt adressera och få hjälp med ditt ärende, vänligen kontakta vår kundservice på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag blev påprackad ett id-skydd av en helt olidligt påstridig telefonförsäljare med löfte om att man kan säga upp den när som helst efter de första tre gratismånaderna. Istället började de skicka påminnelseavgifter för "obetalda" räkningar som jag VET att jag har betalat månad efter månad. När jag ringde och sa att jag ville avsluta id-skyddet visade det sig att de har SEX MÅNADERS bindningstid, vilket är helt jävla sinnesjukt och inget som någonsin framkommit vare sig under samtalet eller i de brev de påstår sig ha skickat...
Hej Jessica, kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör på Tryggsam. Vi tar ditt omdöme på största allvar och kommer att ta till oss av detta för att förbättra vår kundservice. Vi ber ödmjukast om en ny chans att visa dig den kvalitet och service som du förtjänar. Kontakta oss gärna på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Extremt otrevlig och påstridig säljare som inte kunde acceptera att jag inte var intresserad av Tryggsams tjänster. Försökte vänligt men bestämt avsluta samtalet men han malde på och till slut fick jag lägga på utan ett trevligt avslut.
Hej Jonas Olof, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Hej. Jag vet inte vilket ärende jag ska svara på. Jag fick ett samtal när jag bytte batteri i brandvarnaren och testade den. Mycket bra. Sen väntar jag på min nya uppdaterade brandvarnare. Hoppas den kommer snart. Att ni skänker pengar till Barncancerfonden är inte bra tycker jag. Det har forskats i så många år och det märks väl att det är en bluff , hur mycket pengar kommer fram egentligen? Det finns botemedel i naturen mot cancer men det får man inte tala om. Då kan inte läkemedelsindustrin tjäna några pengar...
Hej Tobias Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice