Mycket pålitlig tjänst. Är mycket nöjd med mitt brandlarm. De alltid proffsiga när de ringer upp och kollar att allt är okej.
Tryggsam
Vi på Tryggsam kompletterar försäkringar med smarta säkerhetstjänster! I över ett decennium har Tryggsam varit en pålitlig partner som kompletterar försäkringar med innovativa säkerhetstjänster. Vårt mål är att du aldrig ska behöva använda din försäkring – och i de fall där försäkringen inte täcker allt, finns vi här för att...
1437 omdömen om Tryggsam
Sedan starten hos Reco 2017
Hej Sara Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bemötandet bra 😊 Tror det var brandlarm.ok.
Hej Lotta Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med både bemötandet och tjänsten Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag har inte haft tillräckligt med tjänster för att kunna göra en upplevelse
Hej Krister Tack för er feedback! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande. Fick ett toppen erbjudande och nu är familjen trygg.
Hej Ulrika Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har alltid fungerat bra! Snabba svar, hjälpsamma och inget strul.
Hej Manfred Tack för er feedback! Vad härligt att allt fungerar som det ska Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande. Tålamod vid svar av frågor.
Hej Dominique Tack för er feedback! Vad skönt att vi kunde besvara era frågor och ge er den hjälp ni sökte Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabbt att komma i kontakt med.Trevligt bemötande.Känns tryggt som företag.
Hej Anne-Marie Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med både tjänst och bemötande! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag är mycket nöjd med Tryggsam. Mitt larm höll på att trilla så ringde dom upp mig o va så trevliga o berätta vad jag skulle göra för att fästa det. Så om det skulle hända något så förlitar jag mig på tryggsam fullt ut om hjälp Så tacksam över dessa trevliga personer man kan kontakta om man får problem. ❤️❤️❤️
Hej Susanne Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förväntningar och att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bra bemötande mitt ärende löstes trevlig personal Jag beställde etiketter till nycklar medmera
Hej Lars Olof Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förväntningar och att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Det är ju bra med er trygghet , jag är nöjd som kund, ni larmar mig om det händer nått.
Hej Margareta Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förväntningar och att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har brandlarm hos er och är mycket nöjd med det. Snabb återkoppling om larmet går, vilket har gjort vid matlagning eller bakning. Samt vid ett tillfälle när vi inte var hemma så larmade det utan orsak men jag blev uppringd och bad en granne kolla upp om det var något, men som tur var så var det inget.
Hej Eva Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förväntningar Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Fungerar bra med larm när det osar från stekpannan och fläkten inte gått för fullt. Enda gången som larmet gått på. Och som det har behövts.
Hej Marita Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förvändningar Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bemött på ett vänligt och bra sätt , brandlarm fungerar jättebra många ++++
Hej Maria Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förvändningar och att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har hela tiden blivit jättebra bemött. Inget att klaga på
Hej Eva-Lena Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Det gånger jag har varit i kontakt med Tryggsam har det varit trevligt bemötande. De tjänster vi har är brandlarm och kortbetalning. Snabb återkoppling när brandvarnaren indikerar på larm, som hittills varit falska.
Hej Eva-Britt Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Blev uppringd av en kille som ville sälja Id-skydd. Jag sa tydligt nej tack, sen sa han ”jag ska bara sammanställa här vad jag har sagt med några ja & nej frågor”. Då sa jag igen att jag inte var intresserad och då blev han nästan arg och tjatade på mig i flera minuter trots att jag sa att jag inte va intresserad. Han fortsatte bara att tjata och verkade hotfull… Hade jag alltså inte sagt att jag inte va intresserad innan han började ställa frågor så hade han lurat mig
Hej Ida, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Varning! Den 1 oktober blev jag kontaktad av Tryggsam.se på två olika nummer 0724002871 och 0724002830 Jag heter Aman Akbari och känner mig grovt lurad av detta företag. När jag blev uppringd svarade jag tydligt flera gånger att jag inte var intresserad och inte ville bli medlem hos dem, jag sa också att jag inte har behov av deras tjänster. Mannen jag pratade med var väldigt envis och var på mig, jag fick säga nej flera gånger. Han sa då att det var gratis de två första månaderna och att jag kan säga upp mig sen. Jag...
Hej Aman, kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör på Tryggsam. Vi tar ditt omdöme på största allvar och kommer att ta till oss av detta för att förbättra vår kundservice. Vi ber ödmjukast om en ny chans att visa dig den kvalitet och service som du förtjänar. Kontakta oss gärna på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Verkar säkert att ha med tryggsam att göra. De ringde vid ett larm från brandvarnaren men som tur var hade inget hänt
Hej Annelie Tack för er feedback! Vilken tur att det inte var skarplarm! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag blev trevligt bemött så allt var bra.
Hej Eva Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Hjälpsam och lätt att få hjälp. Är lätt att hitta information på nätet.
Hej Tack för er feedback! Vad skönt att vi kunde erbjuda den hjälp ni sökte Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Komplikationsfritt bemötande. Motsvarar våra förväntningar.
Hej Tack för er feedback! Kul att vi kunde leva upp till era förvändningar och att ni är nöjd med bemötandet Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Allt funkar kanon och väldigt lite krångel jag är nöjd
Hej Carl-Johan Tack för er feedback! Skönt att allt fungerar och att ni är nöjd Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Har bara haft positiva och bra kontakter med tryggsam
Hej Harriet Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med allt Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Mycket bra väntar på ett nytt batteri se ock höra om felet var det på brand brand varnan mina batteri duger inte
Hej Tack för er feedback! Om det dyker upp något eller om ni har fler frågor så tveka inte att höra av er! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Helt okej vad jag har upplevt det Lilla jag har varit i kontakt med tryggsam
Hej Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med kontakten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Tryggt och de är hjälpsamma vid problem
Hej Marianne Tack för er feedback! Vad härligt att vi kunnat hjälpa er Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Proffsigt bemötande och snabb återkoppling
Hej Ingela Tack för er feedback! Vad härligt att vi kunnat erbjuda er den hjälp ni behövt! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Världens trevligaste och hjälpsammaste företag. Dom gör verkligen ett bra jobb. Jag får hjälp med precis allt och jag känner mig jätte trygg med dom. Jag har blivit id kapad tidigare och blivit utsatt för bedrägerier. Men det är i stort sett omöjligt nu när jag har Tryggsam ♥️
Hej Malin Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med tjänsten och hoppas att du aldrig blir utsatt igen, men om olyckan är framme är vi bara ett samtal bort! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
vid alla kontakter har jag blivit korrekt och proffsigt bemött
Hej Per Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med både tjänst och bemötande! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Svårt att avsluta abb. Haft hus uthyrt så vet ej riktigt hur det funkat
Hej Rose-Morie Tack för er feedback! Om du har frågor kring tjänsten är ni välkommen att kontakta oss på 0771-404 505 alt kundservice@tryggsam.se Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Blir uppringd flera ggr i veckan av personer som påstår sig vara från trygsam där jag ska vara med i enligt dom ! Jag är inte med i trygsam och dem vet inte hela mitt tilltalsnamn ! Blir irriterade när jag säger emot !
Hej Sofia, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag tog både HLR och brandskydd och blev mycket nöjd med båda. Ledarna var kunniga, pedagogiska och underhållande. Perfekt mix av teori och praktik. Kurserna levde upp till alla mina förväntningar. Tack! Mvh Pierre Wilkner
Har brandlarm via Tryggsam som tack å lov inte behövts användas i skarpt läge mer än den gången det rök in från kaminen och då ringde dom upp väldigt snabbt
Hej Johan Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Ni ringde upp mig. Som tur har jag inte behövt hittills någonting.
Hej Roberta Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Hembesök, säljer sina produkter med hjälp skrämseltaktik. Samma sak när man skall säga upp avtalet
Hej Mikael, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
De gör bra jobb det är inget snack om
Hej Rocky Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Alltid blivit behandlad med respekt och
Hej Tobias Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Hopplöst! inte ens som inloggad kund har man möjlighet att få en kontakt mailledes eller på chat. Man måste ringa till ett kontor där det alltid är kö och bara öppet när man är på jobbet. Det är tydligt strategiskt gjort så att det inte finns en funktion eller val av typen hantera tjänst/abonnemang. NEJDÅ man måste ringa in och prata med idioterna för att få avsluta tjänsten.
Hej Martin Andreas, kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör på Tryggsam. Vi tar ditt omdöme på största allvar och kommer att ta till oss av detta för att förbättra vår kundservice. Vi ber ödmjukast om en ny chans att visa dig den kvalitet och service som du förtjänar. Kontakta oss gärna på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Säljaren slutar aldrig att argumentera trots att jag tydligt informerar om att jag inte är intresserad, att jag känner till riskerna, och att jag känner till hur man kan skydda sig - utan kostnad dessutom. Den tjänst de erbjuder är rent lurendrejeri - lägg på luren när de ringer!
Hej Stig Olov, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Bluff företag helt meningslös tjäna pengar verksamhet på ingenting . Övertalar folk att binda upp sig på abonnemang som inte går att säga upp fast man inte ens har börjat använda brandvarnaren. Riktigt oseriösa och är bara ute efter binda upp kunder på dyra abonnemang
Hej Thobias, först och främst, tack för att du tog dig tid att dela din feedback. På Tryggsam värderar vi våra kunders integritet och trygghet, och det sista vi vill är att bidra till en påträngande upplevelse. Vi tar ditt omdöme på allvar och vill gärna föra en vidare dialog med dig för att se över hur vi kan förbättra vår kundbemötande. Vänligen kontakta oss på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Blev bemött på ett trevligt och respektfullt sätt. Kan tycka att försäljningsdelen var lite för påfrestande men förstår lite pga försäljning. Har aldrig några förväntningar från försäljning via telefon.
Bra bemötande Har brandvarnarnare som är kopplad till erdå ni ringer upp vid larm
Hej Astrid Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Hjälpsamma kunniga bra bemötande
Hej Tommy Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag hade inga förväntningar men nu har jag upplevt att det varit bra.
Hej Ann-Christine Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag blev bra bemött. Jag har bara gott att säga. Jag har ett bra skydd.
Hej Eva Marita Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag hade laddat upp m en massa argument mot att jag skulle betala för en papperskopia som jag inte ville ha. Dessutom fick jag en påminnelseavgift på en faktura som jag inte fått i min brevlåda så nog hade jag taggarna ute. Den ilskan rann av mig som vatten på en gås när en otroligt trevlig och förstående person i kundtjänsten redde ut allt och ordnade så att jag bara behövde betala den summan som jag skulle betala för förnyelse av brickanom allt hade fungerat som tänkt fr början. Tror att hon heter Charlotte, en mkt trevlig kvinna. Mvh Stephan
Hej Stephan Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Gör det man förväntar och är trevliga samtidigt.
Hej Anders Tack för er feedback! Kul att du är nöjd med servicen. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabb hjälp = ingen telefonkö. Klart besked vad som gällde. Otroligt vänligt bemötande. Verkligen inget att klaga på. Perfekt service.
Hej Victoria Tack för feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Trevligt bemötande kunig personal
Hej Anders Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Snabbt fixat då vi önskade nya brandvarnare. Tyvärr fel på en och återkopplingen och ersättning gick supersnabbt. Enkelt att komma i kontakt. Hjälpsamma vid fakurafrågor
Hej Tack för er feedback! Vad bra att vi kunde hjälpa er hitta en lösning! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice