Dåligt noggrannhet vid städning av bilens insida. Exempelvis dåligt torkat på instrumentpanelen och i fläktgallren. Betydligt sämre denna gång än senast.
Ditec Bilvårdscenter
Välkommen till Karlskrona Bilvårdcenter - ditt Ditec center i Karlskrona! Vi har sedan 2003 jobbat med Ditec och vi erbjuder bilvård för både privata kunder och företag. Vi erbjuder ett antal olika tjänster som fräschar upp och gör att bilen får tillbaka lite av sin nybilskänsla. Lämna in bilen för en handtvätt eller låt oss...
264 omdömen om Ditec Bilvårdscenter
Jag valde DITEC® CERAMIC LIGHT. Mycket bra bemötande och förklarande av dem olika behandlingarna. Smidigt lämnande och hämtande av bilen.
Efter ca 4 veckor är väldigt lätt att hålla bilen ren och den höga glansen är suverän. Det blev en ny bil. Tord
Trevligt bemötande o ett bra jobb
Ut och invändig rekond Väldigt bra bemötande Hade ganska höga förväntningar och de uppfylldes
Hade en färgskrapskada på min V70, de lyckades snygga till den så mycket för liten peng så jag slapp göra en hel omlackering. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!
Vi köpte en ut- och invändig tvätt. Vi blev väl bemötta och är mycket nöjda med resultatet.
Jag är mycket nöjd med lackskydd och personalen, kanonbra :)
Ditec, cheramic light. Mycket bra bemötande! Är supernöjd med resultatet!
Bemötande och kvalitet. Lätt att få tid.
Glasbehandling. Mycket bra bemötande och mycket nöjd med resultatet!
Fick 2 bilar lack behandlade Med mycket gott resultat Mottagande och leverans sköttes perfekt Kan rekommenderas Hälsn Erling
Jag behandlade min bil med ceramic plus. Är hur nöjd som helst med min upplevelse samt serivice och hur bilen blev efter behandlingen!
Denitecbehandling av min bil. Bra. Svar ja. Har inget att klaga på
Ultimata lackförsegling. Supernöjd. Utmärkt service
Enkelt och bra vid bokning och en serviceinriktad medarbetare som gjorde mig 100% nöjd.
Bra utfört arbete.............................
Företaget levererade allt som det var tänkt, med beröm
Bra killar Fint jobb Bra bemötande
Utvändig rekonditionering Allt förlöpte på ett smidigt sätt! Smidig ok servicevänlig personal. Resultatet av arbetet blev utmärkt
Vänligt bemött och fick en tid snabbt Extra plus att jag fick låna en bil under dagen
Bra bemötande. Bra service. Nöjd med resultatet.
Kanon! Rekommenderas varmt. Mycket bra service och dessutom hyrbil till bra pris under tiden min behandling genomfördes.
Tack för den fina recensionen, varmt välkommen tillbaka.
Vaxning av karossen. Okej gjort. Tyvärr missade man två repor
Bra att du är nöjd, är det några repor vi missat som skulle gå att polera bort så vill vi gärna kolla på det och om det går att lösa det så fixar vi det. Hör av dig eller kom förbi. Välkommen åter.
Lackförsegling! Bra bemötande! Företaget levde upp till förväntningarna, precis som de gjort tidigare år. Gott Nytt 2020!
Tack Marianne, Gott nytt på dig med.
Proffsigt bemötande och utmärkt resultat.
härligt att du är nöjd Per, varmt välkommen åter.
Trimsats Mycket bra Ja Över förväntan bra
Mkt trevligt bemötande och väl utfört arbete och service !
Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter.
Mycket bra service och trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme, välkommen åter.
Trevligt bemötande och bra utförd rekond
Tack för ditt omdöme, välkommen åter.
Kanonbra bemötande kunnig personal köpte hela kittet invändigt och utvändigt bilen blir som ny
Tack för ditt omdöme, härligt att du är nöjd med bilen, den är ju nu skyddad både ute och inne. välkommen åter.
Fixade till mina ”dimmiga” strålkastare. Mer än nöjd blev fantastiskt bra!
Tack, bra att du är nöjd, välkommen åter.
Bra service och bra utfört arbete av Karlskrona Bilvårdcenter.
Avfettning vaxning blev bra nöjd
Utvändig rekond. Bemötande mycket bra. Nöjd kund👍
Gjorde en Lackförsegling på min bil. Jag blev jätte nöjd Mvh Anneli Liljegren
Jag fick bilen tvättad o gjorde glas tec på mina rutor o mycket nöjd o trevligt bemötande!! Med vänlig hälsning, peter
Lackbehandling, bra bemötande och information inför inlämndet.
Min tre år gamla svart BMW blev behandlad med Ceramic Ultra och jag är mycket nöjd. Jag foto-dokumentera stenskott och mindre lackskador före behandlingen och nu kan jag inte se dem längre. Proffsigt gjort, men till ett ganska högt pris.
Härligt att du är nöjd med behandlingen, välkommen åter till oss.
Alltid trevligt bemött. Nöjd med resultatet
Lack konservering ,bra bemötande!!! Bilen var som ny.
Gjorde lackrengöring på bilen. Mycket trevligt bemötande. Kände att företaget kunde sin sak. Har höga krav på bilvård men företaget levde upp till mina förväntningar. Proffsigt.
Bra utfört arbete samt alltid bra bemötande.Gjorde en Ditec efterbehandling.
DITEC-behandling. Bra bemötande
Bra bemötande. Resultatet blev mycket bra. Tvätt och polering. Har blivit rekommenderad av andra kunder.
Rekonditionering av bilen både utanpå och inuti. Bilen är nästan 12 år gammal men blir lika fin som om den var ny varje gång jag lämnat in den till Karlskrona Bilvårdcenter. Bemötandet på firman har varit bra.
Allting gick bra, som vanligt.
Årlig behandling Bra arbete nöjd trevlig personal Kommer åter om 14 månader
Vi köpte en ditec-behandling på vår bil och nu var det dags för påfyllnad av den. På det hela taget tycker vi att vi blev bemötta bra när man träffade dom på plats, men när man pratar med företaget i telefon, så får man inte det bästa intrycket pga att dom inte verkar så intresserade.
Jag blev nöjd med jobbet på min bil.