Mikaela Täll

Mikaela Täll

Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Jag har jobbat som frisör sedan 1995, innehar Gesällbrev och ägt 25 Kvadrat tillsammans med Olov Bergseje sedan 2005.
Jag älskar mitt jobb! Välkommen

82 omdömen om Mikaela Täll

Sedan starten hos Reco 2015
Lisa Ö
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Mikaela är fantastisk!! Grym på att se vad som klär en när man inte riktigt vet vad man vill ha för frisyr och har spetskompetens i färg!! Jag är supernöjd igen och kommer lätt gå till henne nästa gång också. 🙏 Tacksnälla 🌟

Johanna S
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Bästa frisören! Hela familjen klipper sig här. Superproffs och alltid trevligt 💕

Hanna S
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Alltid lika trevligt att komma till Mikaela, proffsig och trevlig!

Miranda H
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Så duktig, trevlig, proffsig och lyhörd med vad man vill ha! Jag har aldrig varit så nöjd när jag gått ut från en frisörsalong tidigare! Kan verkligen rekommendera Mikaela <3 /Miranda

Annika S
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Alltid lika fint. Bra resultat och personlig upplevelse. Snygg klippning av längder. Korta sidor samt uppfriskande rosa färg. Super nöjd som vanligt.

Marcus L
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Hon är den bästa. Jag har gått hos henne i 15 år.

Elin S
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Mikaela är frisör till 90% av hela min familj av en anledning. Professionell, kunnig, kreativ. Fantastiskt duktig på färg

Alexandra M
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Jag har gått till 25 Kvadrat sedan 2006 - det säger allt. Mikaela lyssnar och arbetar lugnt medan jag som kund tryggt kan luta mig tillbaka i stolen. Jag får komplimanger för mitt hår och dess klippning, allt är tack vare denna mästarinna.

Karin F
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Fantastiska Mikaela, lyhörd och skicklig. Och äntligen fick jag modet att klippa kort. Kan varmt rekommendera Mikaela.

Miranda N
Skrev om Mikaela Täll en del av 25 Kvadrat

Har letat och testat flertal frisörer i Sthlms området sedan jag flytta hit för ca 5 år sedan. Men blev missnöjd med både blekning/klippning varje gång tills jag kom till 25 kvadrat och Mikaela. Supertrevliga och mysig salong. Ligger centralt och är prisvärda. Tekniskt duktig med både blekning/färg. Var väldigt hörsam om vad jag var ute efter. Har äntligen hittat min frisör. 🙌