Trevliga o positiva killar, som gjorde en proffsig flyttning, välplanerad o smidig. TACK❤️
360Move
Välkommen till 360Move! De flesta flyttar väldigt sällan men vi på 360Move flyttar varje dag. Med över 25 års erfarenhet och kunnande i branschen kan vi erbjuda en flyttservice utöver det vanliga. Den största lärdomen vi har tagit till oss är att du som kund alltid ska bli nöjd med vår service. Våra tjänster: Företagsflytt,...
774 omdömen om 360Move
Sedan starten hos Reco 2020
Fantastiskt bemötande, service och leverans hela vägen igenom, från leverans av flyttkartonger, själva flytten, städningen efteråt samt upphämtning av kartongerna. Vi kunde inte varit mer nöjda - stort tack för att ni gjorde vår flytt både trevlig, enkel och rolig!
Vilka killar som hjälpte oss med flytten dom var helt fantastiska. Arbetade lugnt och metodiskt plastade in alla möbler
Bra bemötande snabba killar allt till belåtehet
Trevligt bemötande och trevliga och duktiga. Både den jag bokade flytten med och killarna som utförde den.
Fantastisk trevlig upplevelse. Vår flytt från Lund gick snabbt och smidigt med väldigt duktig och trevlig personal. Vi blev själva rekommenderade den här firman och jag förstår verkligen varför. Vi är så nöjda
Mycket förstående. Snabba finns inget som de inte löser eller hjäper till med. Bra så nöjd!
Mycket trevliga o hjälpsamma, kunde inte vara bättre. Stor kram till er. Mvh Ingrid o Sven
Trevlig personal, och smidig flyttning.
Trevliga serviceinriktade snabba noggranna prisvärda. Helt enkelt perfekt flytt.
Jag beställde en komplett flytt som genomfördes helt utan problem. Allt togs om hand och var väl emballerat. All personal jag hade kontakt med var mycket vänliga och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera dem.
Toppen service från första kontakt per tel. tills det att flytten var helt klar. Flyttar jag igen hör jag av mig till er, solklart😀
Bra det gick fort och jag kommer att rekommendera er.
Mycket bra bemötande, vi hade beställt en flyttning som vi var väldigt nöjda med. De var noga när de lastade och duktiga när de bar in alla möbler och kartonger i det nya huset. Vi har också beställt en flyttstädning men den skall inte utföras förrän den 28/11.
Kontakten vid bokning va toppen. Bra att kunna låna flyttlådor. Killarna som kom och flyttade va ganska stressade och tyckte nog det va en tuff flytt. Resultatet va vi nöjda med.
Jättetrevliga killar som hjälpte mig med flytten.
Smidig flytt med jättetrevliga killar.
Upplevelse är ett starkt ord i sammanhanget, men 360Move levererar i alla fall. Bra tjänst (flytt och städ) till anständigt pris, vad mer är att begära?
Mycket trevliga, fantastiskt duktiga, proffsiga och noggranna. Kan verkligen rekommendera alla som jobbade. 🤩
Proffsigt bemötande av trevlig och positiv personal. Inget var tungt eller besvärligt. Även städningen var proffsig och perfekt utförd.
ordentliga och snabba, välorganiserat och passar tiden, prisvärt och trevliga att prata med
Service i världsklass, rekommenderas varmt!
Utmärkt service från offert, magasinering och flytt.
Punktliga, trevliga inget var omöjligt De var positiva, glada, duktiga framförallt Jag har bra superlativer som omdöme Jag köpte en flyttjänst inom Lomma Komun
Jag blev jättebra bemött jag hadde tankar att det skulle bli svårt att forsla iväg möblerna från lägenheten men det gick som en vind så var sakerna borta jag kan starkt rekommendera 360mov till andra tack för ordet
Redan vid bokningen var de hjälpsamma och trevliga, t.ex. när vi behövde mer flyttlådor körde de ut dessa samma dag. Personalen som bar allt bohag var mycket snälla, duktiga, snabba och hjälpte oss med det vi missat. Städpersonalen klarade av städningen snabbt och effektivt, även de mycket trevliga. De var även billigast av de vi kontaktade. Sammanfattningsvis kan vi rekommendera 360MOVE till alla som ska flytta.
Mycket trevligt och professionellt bemötande av all personal. Flyttpersonalen var erfaren och snabb. Priserna är fördelaktiga. 360Move ställde verkligen upp på alla tänkbara sätt!
Very professional and good service. Highly recommended!
Flyttkillarna var toppen och trevliga i bemötande. Vi fick ett mycket gott intryck av 360 Move från första kontakt då de förstod vårt behov och gjorde ett bra upplägg för oss.
Otroligt proffsiga killar som jobbade snabbt och effektivt. Löste olika problem i steget och förde en bra dialog med mig som kund.
Väldigt nöjd med trevligt bemötande och hög servicenivå, de löste min flytt på ett smidigt och proffsigt sätt. Kommer definitivt rekommendera till vänner och familj som ska flytta. Även prisnivån var bra och prisvärd. Rekommenderar varmt!
360Move är en högkvalitativ flyttfirma. Som har en bas som är central till områden där många människor bor eller sedan vill eller måste flytta till. Jag upplevde vid min flytt från en korsvirkesgård på den skånska slätten trygghet, omsorgsfullhet, snabbhet i utförandet och jag fick träffa mycket trevlig personal. Redan de första kontakterna gjorde det naturligt för mig att välja att magasinera mina släktmöbler, alla mina för mig värdefulla böcker och andra skånska tillhörigheter hos 360Move
Använt dem för flyttningar, montering, bortforsling, småjobb, städning. Allting flexibelt o proffsigt o trevlig personal.
Bra bemötande och bra information. Hjälpsamma och trevliga. Från huset fungerade allt superbra men i flytten till lägenheten blev lite kaotisk med kartonger på fel plats. Städningen 5 av 5. Fantastisk. Kommunicerade om nyckel. Superfint. Flytt från villa till lägenhet och flyttstädning av huset.
Effektiv, snabb och bra flytt. Flyttarna var trevliga och sociala, allt sköttes fläckfritt! Hade absolut rekommenderat
Superbra och snabba. Trevliga killar!
Alltigenom en positiv upplevelse att anlita 360Move. Absolut inget att klaga på. Håller tider, avtal, är trevliga o bra pris. Rekommenderas varmt. /Kicki
Trevligt bemötande, flexibla för mina behov. Snabb och proffsig hjälp med flytten, allt gick smidigt och kändes tryggt.
Rekommenderar verkligen detta flyttbolag 😊 Mycket trevliga o rädda om alla saker som flyttades. Väldigt nöjd kund ! Men städbolaget får dom nog se över,tyvärr inte så bra.
Hej. Jag använde mig av packning och flytt. De var effektiva och noggranna. Jag är jättenöjd.
Bra jobb och allt enligt förväntningarna.
Fantastisk duktig, trevlig, kompetent bemötande och effektivt genomförande av flytt. Tryggt och trevligt rakt igenom. Imponerande tempo! Kan varmt rekommendera.
Allt fungerade väldigt bra, de var punktliga och snabba.
Fixade till en snabb flytt med kort varsel. Trevligt bemötande och snabba grabbar. Rekommenderas👍
De var professionella och hjälpsamma!
Otroligt trevlig och duktig personal! Kändes så tryggt att lämna över flytten till killarna som kom och hjälpte oss. Tack!
Jag fick både flytt och städning. Killarna arbetade proffsigt vid flytten. Det gick snabbt och säkert. Storstädningen av 170 kvadratmeter gick också utmärkt.
Skickliga yrkesmän. Lagom diskret framtoning. Stor social kompetens.
Riktigt nöjd med service och utförande. Trevliga killar som underlättade vår flytt enormt. Inget var ”jobbigt” och alla våra önskemål kunde tillgodoses. Rekommenderar starkt! Stor respekt för våra saker och hem.
Toppen. Flexibla och löste ändrade datum och annat åt oss.