Lurendrejeri o fulla knäpp mot kunderna det är med får ord hur man kan beskriva ovannämda föratgen.OK deras bredband satsning ha blivit en stor succce det ha räddat dem fr konkurs.o försäljningen av modemenrna till andra aktörer på ,m arknad se comviq telia o.s.v
3butiken Malmö City
4 omdömen om 3butiken Malmö City
Gillar inte tre g. Har alldeles för dålig täckning i Sverige, dvs utanför storstäderna och säljer på ett oärligt sätt då de påstår att ditt gamla abonnemang är kass och det sedan visar sig tt det jänförbaraanbudet 3 kommer med är dubbelt så kostsamt.Lurendrejeri och blúff
Jag är ganska nöjd med 3 som mobilabbonemang. Har för det mesta täckning. Nästan alla mina vänner har 3 och därför blir det hyfsat billigt.
Butiken är fräsh och har modern inredning som känns inbjudande. Något som är mindre lockande är 3s kundservice för de som faktiskt är kunder. Som kund får man aldrig ta del av några bra erbjudande vilket man ofta får med andra teleföretag. Deras mobiltelefoner är heller inte speciellt bra. De går sönder och lyckas man få in den på lagning får man vänta länge samtidigt som de väldigt sällan erbjuder en lånetelefon som man faktiskt har rätt till. Man skriver upp sig på 24 månader, vilket är oerhört lång tid speciellt med...