Man blir väl bemött och jobbet blir alltid välgjort!
7h Elpartner AB
7H Elpartner är ett lokalt elinstallationsföretag med omfattande täckning som betjänar både företag och privatpersoner. Vår bas är belägen i Kinna och vi utför uppdrag i hela kommunen och dess omgivningar. Vi är ett pålitligt val för elentreprenad och är experter inom både nyproduktion och renovering. Vi utför våra arbeten...
25 omdömen om 7h Elpartner AB
Sedan starten hos Reco 2024
Från första kontakt , till montering och färdigställande gick det både snabbt och snyggt, mycket nöjd 😄
Bra och snabb service från både säljare och elektriker.
Bra bemötande och snabb respons på önskat behov.
Köpte solcellsanläggning av 7h, väldigheter nöjd med offertarbetetet, kommunikationen och det snabba genomförandet
24 solpaneler installerade på vårat tak i Ulricehamn. Vi är supernöjda! Trevliga, proffsiga, snabba. Kom på utlovad tid, var klara före utlovad tid. Städade och hade snyggt runt sig under hela tiden. Har bara positivt att säga! //Christian & Frida
God upplevelse, bra servicegrad
Snabb proffsigt trevligt och engagerat
Trevligt bemötande, hjälpsamma, effektiva och har gjort ett mycket bra jobb.
Oerhört skickliga och noggrann a montörer Allt har gått så smidigt från första kontakten till avslutat jobb👍
Snyggt och bra jobb. Kom när det var avtalat.
Bra kundbemötande, nogrann kontroll inför ev solpanelmontage, Jag hade höga förväntningar eftersom jag själv jobbat med försäljning av entreprenader, dom levde upp till detta . Dom får bra betyg av mig och jag rekommenderar dom gärna Mvh Jörgen Lauridsen
Vi fick ett ypperligt bemötande Vi fick ett bra bemötande och ett snyggt och välgjort arbete vilket är viktigt för oss Vi är mycket nöjda och är förväntansfulla på ett bra resultat, på våra solceller. MVH Lisbeth o Bo Ask
Tack för ett fint omdöme :) Vi hoppar på mycket sol framöver! Ha de fint Mvh Emil Jangsell 7H Elpartner AB
bra service och kommer när man har avtalat att de skall komma. prisvärda
Mycket bra bemött. Inga direkta förväntningar mer än fungerande solpaneler - vilket jag också fick. Köpte Solpaneler med montering.
Bra initial kontakt. Säljande men inte sådär på ett jobbigt sätt, trevlig. Prissättningen var bra och matchade andra aktörer i området. Leveransen var extremt snabb, 1 vecka från beställning till inkopplad och påslagen produktionsanläggning.
Bara bra upplevelse! Proffsigt möte från början. Grabbarna på taket jobbade också proffsigt. Elgrabben jobbade effektivt och extrajobbade som ”vattensopare ” ösregnet kom in på hans arbetsyta.
Beställde solceller genom dom. När vi väl hade bestämt oss så tog det inte lång tid innan solcellerna va på taket och allt va i drift. Vi blev väldigt nöjda och dom har en väldigt kunnig personal! Stort tack!
Bara positivt från första kontakten tills allt var klart.
Trevligt bemötande, snabbt utförande och allt blev bra.
Vi blev väldigt bra bemötta. Väldigt kunnig personal. Och lyssnar på våra önskemål. Dom hjälpte oss med solcellsanläggning. Kan starkt rekommendera dom!
Solcellsinstallation på villa DE kunde ge mig bra information vad som skulle passa bäst för oss här. Snabbt återkoppling med offert. Montering skedde också snabbt på bara en dag kort efter de fått ordern. Jag är mycket nöjd med allt och supernöjd med att nu kunna producera egen el och vara nästan självförsörjande.
Seriösa, snabba, säkra och skickliga.
En firma som ser både till kundens bästa och levererar ett bra resultat, vi är super nöjda
Det fungerade utmärkt att få solcellspaneler och batteri installerat.