Heta arbeten Vänligt bemött :-)
AB Delta
Vi på Ab Delta vill verka för ett tryggare och säkrare Sverige. Vi vill förebygga olyckor och förhindra att människor kommer till skada, och det ligger oss mycket varmt om hjärtat att förmedla information om detta. Vi erbjuder utbildningar inom allt mellan Första hjälpen och HLR till brandskyddsutbildning, truckutbildning,...
5 omdömen om AB Delta
Swedish Wealth Institute AB is a great company, always replying to your questions and giving opportunities to their clients to increase thei
Alltid positivt och bra bemötande. Kvalitet i utbildningarna. Heta arbeten och lift utbildningarna HSec Säkerhetsteknik varit på har varit förstklassiga. AB Delta - vårt självklara val gällande utbildning
Heta Arbeten. Mycket hjälpsam personal samt en prisvärd utbildning.
*Traversutbildning *Ruth ger oss alltid superservice *Delta ger oss alltid vad vi förväntar oss *Vi kommer fortsättningsvis anlita Delta just pga den service och det trevliga bemötande vi alltid får.
Hej Thord! Alltid lika trevligt att anta de utmaningar du ger oss. Tack själv för den fortsatta förtroendet. :-)
Jag har köpt utbildning för travers av Delta. Det kom en kompetent instruktör och hade utbildningen. Jag fick ett proffsigt bemötande under bokningen och bra uppföljning efter utförd utbildning. Jag hade höga förväntningar om företaget och jag blev inte besviken. Proffsigt, kompetent och välplanerat!
Hej Mustafa! Fantastiskt roligt att höra att du är nöjd med oss och att vi levde upp till dina förväntningar. Det glädjer oss!:)