Snabb och trevlig service! Fick såväl leverans som upphämtning inom kort från beställning.
Active Recycling Scandinavia AB
Välkommen till Active Recycling! Vi är det innovativa återvinningsföretaget som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar/samfälligheter kostnadseffektiva återvinningslösningar där miljön och kunden alltid står i fokus. Våra tjänster innefattar: - Avfallscontainer / Container - Försäljning och upphämtning...
447 omdömen om Active Recycling Scandinavia AB
Sedan starten hos Reco 2019
Bra och snabb service. Dock lite struligt senaste gången men active recycling löste det snabbt och smärtfritt.
Bra bemötande och fin hantering både vid lämning och hämtning
Mycket bra bemötande och snabb leverans.
Genomgående mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal, från beställning till utförande.
Mycket bra dialog med kundtjänst, mycket kunnig o trevlig. Vid utplaceringen av container fungerade allt perfekt.
Det var jätte trevlig att sammarbeta med de! rekommenderar
Lätta att både få kontakt med och att ha att göra med
Hej Det funkade grymt, både leveransen och hämntingen. Bra kommunikation med er.
Tycker chauffören var mycket trevlig. Även kundtjänst var trevlig och informativ. Cointainrarna såg väl tillbuckliga ut men fyllde sin funktion. Helt okey även om dom inte såg så trevliga ut.
Trevligt bemötande, tillmötesgående och flexibla! Den enda utvecklande feedbacken vore att ni kommunicerar att hänglåset kommer sitta på containern MED nyckeln i, vid leverans. Det enda vi hade fått information om var att vi skulle förses med hänglås och nyckel, men inte hur. Tack och lov passerade en av våra styrelsemedlemmar containern strax efter utkörning/leverans och upptäckte att nyckeln satt i hänglåset. Vi hade önskat att få denna informationen specificerad före utkörningen. Annars var allt annat topp!
Fungerade utmärkt! Mycket nöjd!
Mycket bra o väldigt bra bemötande
Bra bemötande och snabba på att svara på frågor via sms och/eller mail. Offerten var tydligt och enkelt.
Skoj att höra! Precis vad vi strävar efter. Tack Aman för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme!
Alltid snabb service och mycket trevligt bemötande. Basil är en klippa.
Kan inget annat än att hålla med dig gällande Basil! Tack för din fina feedback Pontus och för att du tog dig tiden.
Snabba och väldigt trevliga varje gång och självklart funkar allt som det ska.
Härligt att höra Dan! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.
Snabba och trevligt bemötande:)
Tack snälla Sören för förtroendet och för att du tog dig tiden för detta fina omdöme!
Vänligt bemötande! Kommunikationen har fungerat utmärkt! Service att lita på! Jag rekommenderar till andra! Jag förväntar mig en god miljömässig hantering av det trädgårdsavfall jag bett Active Recycling hämtat från mina kunder.
Tack för din feedback och förtroende Ulla-Stina, det uppskattar vi enormt! Hos oss kan du och dina kunder alltid känna Er trygga med att all avfall hanteras på ett korrekt och miljömässigt sätt. Allt körs till certifierade anläggningar för bearbetning.
Vänligt bemötande och bra pris
Tack snälla Lasse för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden!
God service och kontakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Härligt att höra Clarence! Tack för att du tog dig tiden för denna feedback!!!!
Generellt bra intryck, snabb och smidig service på både Mail och telefon.
Tack för din fina feedback Caspar och för att du tog dig tiden!
Trevligt bemötande. Snabb service.
Skoj att du upplevde det så Olle! Tack för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback.
Superbra och trevliga och snabb avhämtning.
Skoj att höra Mats! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.
Supersnabb och smidig upphämtning 👍
Precis så som vi vill att kund skall uppleva oss. Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Anna!
Enkel och tydling kommunikation före och efter. Hämtning/lämning av container på utsatt tid utan strul. Bra pris.
Tack snälla för att du tog dig tiden för att skriva dessa fina ord Per!
Mycket bra och snabbt bemötande, supernöjd.
Underbart att höra Fredrik! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme.
Jag vill verkligen rekommendera Active Recycling för deras utmärkta service och hjälp vid vår rivning. Från första kontakt till sista lastbil som lämnade tomten var de både flexibla och oerhört hjälpsamma. Att ordna med containrar för rivningsmassor och bortforsling kan ju vara lite av ett krångel, men Active Recycling gjorde hela processen smidig och stressfri. De var alltid tillgängliga för frågor och anpassade lösningarna efter våra specifika behov.
Tack snälla Daniel för att du tog dig tiden för att lämna denna fina feedback och rekommendation, uppskattas enormt!
Snabb återkoppling vid kontakt. Bra service och bra priser.
Tack Tim för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme, uppskattas!
Proffsigt, bra bemötande och effektivt utfört. Tack!!
Tack för dina fina ord Azin och för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!
Jättenöjd! Allt från första kontakten, offert till utkörning och hämtning! Jag hör av mig i höst igen
Skoj att höra Anette. Tack för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback! Vi ser fram emot nästa projekt!
Allt fungerade väl, bfr beställning och utförande
Härligt att höra! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme.
Suverän service, trevlig personal och chaufförer.
Tack snälla för dina fina ord Kenth samt för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!
Mycket trevligt bemötande, trots lite strul med missad upphämtning av säckar, så ordnade dem upp allt och jag kommer definitivt anlita dem igen.
Ibland går det inte helt enligt plan men vi gör så gott vi kan. Skoj att du var nöjd ändå och tack Maria för att du tog tid tiden för att lämna denna feedback!
Har haft active recycling för 2 år sedan .Var så nöjda då .Så vi tog samma denna gång .De har bra dygnssumma bara 35 kr . Trevligt bemötande när man ringer .De kunde hämta våran gamla varmvattenberedare för en rimlig summa . Så bara possessivt . .
Tack snälla för dina fina ord Camilla! Uppskattas att du tar dig tiden för att lämna detta omdöme.
Seriöst företag, hjälpsamma, och framförallt prisvärt, raka besked. Rekommenderas varmt
Precis så som vi vill upplevas. Tack för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback Jack!
Trevligt bemötande från första mail-kontakt till containern var hämtad. Tack!
Tack själv Sandra för dina fina ord och för att du tog tid tiden för detta omdöme!
Snabb och trevlig kundkontakt. Utställning och inhämtning av containern exakt enligt avtalat
Underbart att höra Hillevi! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.
De håller sina löften. Rekommenderas starkt.
Tack för dina fina ord och rekommendation Asko!
Allt fungerade utmärkt, tänker använda mig av denna tjänst igen om behovet upplommer
Hej! Blev vänligt ich tydligt bemött. A-C levde helt upp till mina förväntningar. Punktlig leverans. Trevlig chaufför som pacerade containern i ett svårt läge på ett skickligt sätt. Jag hade beställt en 10 kbm container för blandt avfall.
Underbar läsning Lars! Tack för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback.
Som vanligt snabb leverans och bra bemötande.
Du gör det enkelt för oss varje gång Tommy med tydliga instruktioner. Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!
Mycket trevligt bemötande och snabba återkopplingar. Kan med det varmaste rekommendera er till vänner och bekanta. Mvh, Cajsa
Tack snälla Cajsa för dina fina ord och rekommendation samt att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!
Jätte fint service i alla sätt
Tack snälla Reuven för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme!
Inga konstigheter med leverans eller hämtning. Bra pris Bra service
Tack för din feedback Claudio, du är alltid välkommen åter!
Bra kundbemötande, med snabb återkoppling vid frågor, både via mail och per telefon. Hyrde en container.
Precis så som vi vill att det skall upplevas. Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme Birgitta!
Positivt bemötande och snabb hantering
Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Marite!
Trevligt bemötande och snabb återkoppling. Funkade väldigt bra! Är nöjd!
Skoj att höra Catrin! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.
Alltid snabba svar och punktliga leveranser.
Härligt att höra Leif! Tack för att du tog tid tiden för att lämna detta fina omdöme.
Inga problem containern kom när den skulle och hämtades som den skulle och såg ut som vi förväntade oss.
Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Åsa!
Smidig och lätt beställning! Snabb återkoppling och var påläst från föregående beställning vilket gjorde processen ännu enklare.
Brukar bli något smidigare när man beställt tidigare. Verkligen skoj att höra Oscar! Tack för detta fina omdöme.