Jag rekommenderar. Jag upplever att de är lösningsfokuserade, professionella och flexibla. Helt klart värt att investera i sin egen hälsa och livskvalitet. Utredningen är lite tuff iom att den är grundlig och under en väldigt kort tid. Behövde inte göra en bedömning då jag redan gjort det inom offentliga vården, vilket förstås är uppskattat iom kostnaden för själva Utredningen. Jag hade tagit hjälp av adhdhälsan fortsättningsvis med medicinering osv, om jag haft möjlighet.
ADHD Hälsan
Välkommen till ADHDhälsan – Specialistklinik för Neuropsykiatriska utredningar online ADHDhälsan erbjuder snabb och professionell hjälp inom neuropsykiatri. Vi har korta väntetider – redan efter två veckor efter ett bedömningssamtal kan utredningen starta, och hela processen tar ungefär 2–3 veckor. Därefter får du en omfattande...
149 omdömen om ADHD Hälsan
Sedan starten hos Reco 2021
Jättestort tack Linnea för fina ord. Jag önskar dig all lycka framöver! Vänligen, Martin
Mycket bra bemötande och snabb process.
Tack Renée, det värmer mitt hjärta att du upplevt oss så! Hälsningar Martin
Hade Martin han var suverän. Snabb återkoppling varje gång man hade funderingar. Smidigt med videosamtal. Fick diagnos ADD och kommer fortsätta gå via ADHDhälsan.
Härligt att höra Tomas! Stort tack för ett perfekt samarbete. Hälsningar Martin
Gjorde en utredning, försökt i flera år via landstinget, men inte fått gehör. Här blev man tagen på allvar och man blev hörd av mig å även min familj. Önskar att de skulle blivit gjort som barn redan… hjälper verkligen när man har bättre förståelse för sig själv.
Vad fint att du är nöjd med vårt bemötande, och att du kunnat få en bättre förståelse för dig själv. Det är ju det som är det allra viktigaste resultatet av en utredning! /Anna L L, ADHDhälsan
Mycket bra och professionellt bemötande med trevliga och duktiga psykologer samt läkare.
Tack Victor för ditt fina omdöme! Vi är glada över att ha fått hjälpa dig och hoppas nu att du kan få rätt hjälp för dina svårigheter. Lycka till! ADHDhälsan genom Johanna
Proffsigt bemötande som helt och hållet levde upp till mina förväntningar.
Fint att du är nöjd med vår arbetsinsats, och lycka till i fortsättningen! / Anna, ADHDhälsan
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande
Tack för fint omdöme! Hälsningar Martin
Värdelöst. Hade uppenbarligen inte fått någon diagnos ändå eftersom ingen i min familj minns min barndom. Det som stör mig var argument som gavs att jag inte har adhd var om sådant som inte frågades om. Om du ska göra detta så skriv ner hela din historia och läs upp rakt upp och ner för dem. Fick inte veta i förväg vad som förväntas. Stressade typer som är lika intresserade av att få något vettigt gjort precis som i regionerna. Inga som helst tips mer än att gå i psykodynamisk terapi.
Hej Sanna. Tråkigt att du inte är nöjd men vi gjorde så gott vi kunde för att göra ett gott jobb. Hälsningar Martin
Min utredning ledde inte direkt till någonting annat än en remiss vidare, men jag har alltid blivit väl bemött och känt mig hörd och förstådd. Det känns också genuint att jag blivit remitterad till någon som min kontakt här på adhdhälsan verkligen tror kan hjälpa mig.
Hej Elin. Resultaten kan vi inte styra över men det känns skönt att du upplever att du blivit väl bemött. Jag tror att det blir bra för dig framöver! Allt gott till dig, Martin
Jag kan väldigt varmt rekommendera både själva utredningstjänsten och Raphael som psykolog. Det gick snabbt att få tider, processen var pedagogisk och det märktes att företaget har hög kompetens och fördjupad kunskap inom området ADHD. Förutom själva diagnosen och genomgången av utredningen gavs stort utrymme till personliga rekommendationer och reflektioner kring utvecklingsområden framöver.
Stort tack Linda för ditt fina omdöme. Det glädjer mig att det blev bra för dig. Vänligen, Adhdhälsan genom Martin
Bra struktur och bemötande. Kändes professionella. Skönt att kunna göra utredningen online så man slipper logistiken. Var lätt att få tider utanför ordinarie arbetstider, gjorde alla tider vid 17-tiden
Stort tack för fint omdöme. Bra att vi fick till tider som passade dig! Vänligen Martin
Den har varit långt över förväntan, Martin har varit Proffesionell rån början till slut och jag rekommenderar starkt att gå via dem.
Stort tack för ett fint omdöme och bra samarbete under utredningen! Hälsningar Martin
Super. Rekommenderar varmt! Otroligt bra bemötande och utredningen kom igång snabbt samtidigt som det var väldigt proffesionellt!
Stort tack Jennifer för fin recension och ett bra samarbete under utredningen. Vänliga hälsningar Martin
Under denna ADHD utredning som jag gjorde så har jag blivit så bra bemöt och det har varit så flexibelt att jag inte behövt ändra massa jobbtider. Jag är otroligt tacksam och jag är glad att jag valde adhd hälsan. Jag rekommendera dem till alla som har fundering på att göra en utredning.
Vad glad jag är att vi hittade ett upplägg som passade dig och att vi motsvarat dina förväntningar! Hälsningar Martin
tog äntligen tag i en utredning då ja trodde det skulle ta lång tid som man hört att det ska ta inom vårdcentralen, men detta gick så smidigt och fort , så lätt att snacka med också så stort tack rafael och er på adhdhälsan :)
Hej Jimmy. Vad bra att du tog tag i det och att vi kunnat hjälpa dig på ett smidigt sätt! Hälsningar från oss på Adhdhälsan via Martin
Snabbt och smidigt. Mycket nöjd.
Tack Johan för ditt positiva omdöme och så bra att du är nöjd. Jag är glad över att få ha hjälpt dig med utredningen. Lycka till framåt! /ADHDhälsan genom Johanna
Tack vare ADHD hälsan har min dotter äntligen fått den hjälp och den lyhördhet i vården som vi kämpat för i så många år. Både hon och jag är oerhört tacksamma. ADHD hälsan är lyhörda, professionella och kunniga har ett bemötande som skapar trygghet. Vi kunde inte vara ner nöjda. Hälsningar mamma Ulrika
Att läsa de fina orden gör mig så stolt då det sammanfattar precis det vi vill kunna erbjuda våra kunder. Adhdhälsan genom Martin
Att som 20 årig kvinna få en ADHD utredning via den offentliga sektorn är inte enkelt. Efter ca 5 år av samtalsterapi och psykiatrisk vård men fortfarande inte beviljats en utredning trotts tydliga tecken på ADHD så vände jag mig istället till ADHD Hälsan. Inom loppet av några veckor var jag äntligen diagnostiserad med ADHD, något den offentliga sektorn inte kunnat ge mig. En riktigt bra och proffesionellt klinik med anställda som ger trygghet, mitt enda ånger är att jag inte vände mig till ADHD hälsan tidigare.
Hej. Vad skönt att vi kunnat hjälpa dig på vägen mot ett bättre mående och fungerande. Blir varm i hjärtat. Önskar dig all lycka. Adhdhälsan via Martin
Jag kontaktade ADHD Hälsan för att jag mått dåligt mer eller mindre i hela mitt liv. Jag har försökt att må bättre med hjälp av den kommunala vården och med min egen vilja att må bättre genom träning och bra kost. Trots alla försök fick jag aldrig riktigt någon balans i livet. Mina förväntningar var därför stora på ADHD Hälsan men jag hade ändå en inställning till att detta kanske inte skulle hjälpa mig pga av dåliga erfarenheter av den kommunala vården. Jag blev glatt överraskad över ADHD hälsans varma bemötande med...
Hej Johanna. Vad glad jag blir när jag läser vad du skrivit. Det värmer i psykologhjärtat och vi ska göra allt vi kan för att du ska må bättre. Med varma lyckönskningar, Adhdhälsan genom Martin.
Otroligt proffsigt bemötande från start! Tacksam över att jag sökte hjälp via ADHD hälsan! Rekommenderar varmt.
Men så roligt att höra att vi kunde motsvara dina förväntningar. Adhdhälsan via Martin
Raphael var otroligt proffsig men samtidigt väldigt lättsam vilket gjorde att man lättare kunde öppna upp sig!
Stort tack för fin recension, skönt att det gick bra för dig. Adhdhälsan genom Martin Zemlicka
Jag hade funderat under en ganska lång tid ifall jag skulle ta tag i att genomföra en utredning och kände mig initialt väldigt osäker kring var jag skulle vända mig och ifall jag skulle bli tagen på allvar med de svårigheter jag levt med hela livet. Jag bokade en konsultation på telefon med Martin Zemlicka som jag direkt fick väldigt högt förtroende för, utifrån hans kompetens och otroligt fina bemötande. Konsultationen med Martin gav mig en trygghet i att en utredning var rätt väg att gå utifrån min beskrivning och Martin...
Jag blir så glad och rörd av ditt fina omdöme. Vänligen, Martin
Överträffade mina förväntningar. Snabb, smidig och sammanhållen process. Otrolig tillgänglighet, möjlighet att planera dagar och tider tillsammans, allt från dagtid, kvällstid, helger, även röda dagar var inget problem för Martin. Uppskattar det trygga och respektfulla bemötandet. Utredningen kändes grundlig och professionell, aldrig jäktade samtal eller någon tidspress. Rekommenderar absolut ADHD-hälsan!
Jag blir så glad av dina fina ord och framförallt att det blev en bra upplevelse för dig. Hälsningar Martin
Gjorde en utredning via ADHDHÄLSAN och den gick snabbt och var professionell. Det visade sig att jag har adhd och ska nu gå via dom för att testa medicinering. Vill tacka Johanna som hade hand om utredning!!
Tack Kim för ditt fina omdöme. Jag är glad över att ha fått hjälpa dig och hoppas att behandlingen nu ska kunna underlätta för dig .Lycka till! /ADHD-hälsan genom Johanna
Bemötandet har varit kanon redan från start. Jag fick snabbt hjälp och blev tagen på allvar. Jag hade inga förväntningar när jag inledde utredningen. Jag har dragit mig för att göra en utredning vilket nu efter min utredning på ADHD-hälsan känns dumt. Jag kommer få den hjälp jag behöver och hela resan gör jag tillsammans med ADHD-hälsan istället för att kastas runt mellan olika vårdinstanser. Mina svårigheter innebär att jag har svårt att slutföra saker. Har man den problematiken kan jag än mer rekommendera att göra utredningen hos dom. Tack för den snabba hjälpen.
Stort tack Alexandra för jättefint omdöme, det hjälper andra att ta våga ta steget. Vänligen Martin
Otroligt professionellt bemötande och flexibla tider för utredning.
Vad glad jag blir att vi kunde erbjuda dig en bra tjänst. Hälsningar, Adhdhälsan via Martin Zemlicka
Jag är väldigt nöjd med min utredning som gjordes av ADHD Hälsan. De var väldigt professionella och jag önskar att jag hade vänt mig till dem tidigare.
Stort tack för fint omdöme. Och som man brukar säga-bättre sent än aldrig :) Vänligen, Martin
ADHD Hälsan har gjort en enormt stor skillnad för mig. Jag har haft det svårt att vända mig till vården pga. negativa erfarenheter och ett oförstående bemötande för min situation. Martin på ADHD Hälsan såg mig, hörde mig och fick mig att våga öppna upp mig. Köpte en neuropsykiatrisk utredning där utredningen var smidig, snabb och professionell och med ett varmt och ödmjukt bemötande. Martin följde mig hela vägen från utredningen till läkarkontakten tills medicinen var utskriven på ett föredömligt och förstående sätt. Kan...
Så roligt att läsa ditt fina omdöme!! Allt gott, Martin
Proffsigt och trevlig bemötande
Stort tack för ditt fina omdöme. Önskar dig en glad påsk. Hälsningar Martin Zemlicka
Jag upplever att jag fått en gedigen och professionell utredning. Bemötandet hos de jag träffade var öppet och ickedömande.
Stort tack för ditt omdöme! Hälsningar Martin
Väl bemött, kort väntetid, rekommenderas!
Tack Albin! Adhdhälsan via Martin
Från start bemöttes jag av ADHD Hälsan med professionalism och värme. Deras erfarna psykolog gjorde utredningsprocessen snabb och effektiv, överträffade mina förväntningar med råge.
Stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du blev så nöjd! Adhdhälsan genom Martin
Riktigt proffsigt bemötande. Snabbt och smidigt för oss otåliga :) rekommenderar varmt för er som inte vill slösa tid!
Stort tack för fint omdömme! Adhdhälsan genom Martin
Snabb och smidig utredning, enkel tidsbokning. Professionell personal! Hade väl som förväntning att bli tagen på allvar och det upplevde jag att jag blev. Min upplevelse av ADHD hälsan är snabb och enkel. Köpte en adhd-utredning + läkarkontakt efteråt och allt flöt på i snabbt tempo. Absolut värt att vända sig privat, tråkigt och orättvist att det är så dyrt dock, eftersom alla inte har råd att få hjälp.
Tack Celina för ditt fina omdöme. /Anna, ADHDhälsan
Fick ett väldigt fint och kompetent bemötande på ADHD Hälsan. Då jag själv snart är utbildad psykolog så var det kul att se samt också få ta del av deras kunskap om hur saker fungeras och kan tolkas. Jag är också väldigt nöjd över hur snabbt och smidigt det gick samt hur jag hela tiden i processen kände mig hörd och som att min berättelse togs till vara på med respekt och ansvar
Stort tack för ditt fina omdöme och väldigt skönt att det blev så bra för dig. Vänligen, Adhdhälsan genom Martin Zemlicka.
Jättebra. Jätte trevliga och väldigt snabba.
Tack Ella för fint omdöme. Hälsningar Martin
Lyhört, professionellt och grundligt. Bara positiva saker att säga, kort väntetid och utredningen var tydlig och snabb. Kan verkligen rekommendera Adhd Hälsan!
Stort tack för ditt fina omdöme! Adhdhälsan via Martin
Supertacksam för behandlingen av ADHD hälsan. Kort väntetid och proffsigt bemötande av psykolog. Tack för att ni finns.
Tack för jättefint omdöme! Adhdhälsan genom Martin.
Har gjort en neuropsykiatrisk utredning. Har bara bra att säga från början till slut. Jättebra bemötande.
Tack Moa för ditt fina omdöme! Jag är glad över att ha fått hjälpa dig och hoppas nu att du kan få rätt hjälp framöver. Lycka till! Hälsningar ADHD-hälsan genom Johanna
Fungerar det jättebra supersmidigt att ha det digitalt skulle jag gjort det tidigare
Tack Stefan! Du vet ju vad dom säger - bättre sent än aldrig :)
Engagerade och seriösa. Vi är supernöjda!!!
Jag är väldigt nöjd med bemötandet jag fick på ADHD Hälsan. De gav ett professionellt intryck
Stort tack för fint omdöme. Det är alltid kul att höra när vi kan göra våra kunder nöjda. Martin genom Adhdhälsan
Professionellt bemötande och snabb hantering från första bedömningssamtal till klar ADHD-utredning. Jag känner att jag blev tagen på allvar av ADHD-Hälsan och psykologen Martin. I mitt fall blev ingen diagnos ställd, då jag gjort kompensationsstrategier som får mitt arbetsliv att fungera - istället fick jag rekommendation att kontakta arbetsterapeut med ADHD-kompetens för att få hjälp med svårigheter gällande struktur och planering i mitt privatliv. För mig känns det skönt att få en bekräftelse på hur jag fungerar och hur jag ska jobba vidare.
Stort tack Charlotta. Jag hoppas och tror att utredningen kan hjälpa dig framöver. Vänligen, Martin
Jag är väldigt nöjd med min utredning hos Adhd-hälsan. Kort väntetid. Fint bemötande. Väldigt bra och förstående psykolog.
Tack Erika för ditt fina omdöme! Det känns bra att veta att du är nöjd med oss. Lycka till i fortsättningen! ADHD-hälsan genom Anna
Ett bra bemötande och bra kommunikation. Praktiskt att kunna göra en utredning online då jag inte har några närliggande alternativ. Inget att klaga på.
Tack Samuel för ditt fina omdöme, och lycka till i fortsättningen! ADHD-hälsan genom Anna
Lagom snabb (flexibel) hantering från screening till diagnos. Professionellt agerande rakt igenom.
Tack Sandra för ditt trevliga omdöme! Vad roligt att höra av du är nöjd med din utredning. Vi önskar dig lycka till framöver! Hälsningar Adhd-hälsan genom Johanna
Mycket proffsigt bemötande av psykologen samt att utredningen gick snabbt och smidigt
Tack för omdömet Mattias! Fint att höra att du är nöjd med vårt arbete, och lycka till framöver. ADHD-hälsan genom Anna
Var tveksam till att söka hjälp hos privata aktörer då det kändes som att vissa var oseriösa och kanske inte direkt kunniga. Men efter att jag tittat på ADHD Hälsans hemsida, läst recensioner och varit i kontakt med dom, bestämde jag mig för att prova. Jag är mer än nöjd! Det har hela vägen varit proffsigt och väl utfört och jag har haft kontakt med kunniga och trevliga människor. De gjorde en bred utredning, kollade noggrant på de svar jag och min familj gav, utvärderade testerna väl och gav mig bra feedback och tillslut...
Tack Johanna för ditt mycket fina och utförliga omdöme! Det är just på detta sätt vi på ADHD-hälsan vill arbeta och så bra att även du som patient upplevt det. Hoppas nu att du kan få en bättre tillvaro framöver. Vi önskar dig lycka till! Hälsningar ADHD-hälsan genom Johanna
Kort väntetid. Mycket grundligt gjord utredning av professionella människor. Alltid snabba svar vid funderingar. Bara positivt för min del, rekommenderas varmt!
Stort tack för det fina omdömet! Jag och mina kollegor är glada över att ha kunnat hjälpa dig. Vi önskar dig lycka till framöver! Hälsningar ADHD-hälsan genom Johanna
Jag köpte den stora utredningen och är så tacksam över det. Har blivit så väl bemött av dem jag har pratat med. Psykologen jag hade kontakt med kände jag ett stort förtroende för och kände mig trygg i mötena som vi hade. Fick diagnosen adhd och känner nu när jag har fått den att ÄNTLIGEN kommer allt falla på rätt plats efter många år. Jag rekommenderar er verkligen att göra utredningen hos adhd hälsan de är väldigt professionell :-)
Stort tack för det fina omdömet! Jag är väldigt glad för att vi kunde motsvara dina förväntningar. Lycka till framöver.