Paketlösningar, trevlig personal, de äger kontakten och ute i god tid!

Affärsfakta i Sverige AB | Trusted Partner UC AB
38 omdömen om Affärsfakta i Sverige AB | Trusted Partner UC AB
Tack för det fina omdömet! 🙌 Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, personligt och proaktivt 💼😊 Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
mycket kunnig och trevligt bemötande. Plus att på ett positivt sätt få förståelsen över hur viktigt det är att har rätt skydd idag utan att det kostar skjortan.
Stort tack för dina fina ord! 🙏 Vi är glada att du upplevde både vårt bemötande och vår rådgivning som värdefull 😊 Vårt mål är alltid att göra det enkelt att förstå vikten av rätt skydd – utan att det behöver bli dyrt. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
person jag prata med va Jätte trevlig och positiv!
Hej och tack för fint omdöme! 👌 Kan vi hjälpa till med något mer, slå oss en signal direkt 📞. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Kompetent och kunnig personal med bästa tänkbara service
Tack för fint omdöme! Det är så kul att när vi får meddela detta tillbaka till din kontaktperson, det gör verkligen skillnad. 💗. Hör av dig om du har frågor eller funderingar så hoppas vi att vi kan hjälpa till. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevlig kontaktperson och professionellt bemötande.
Hej och tack för fint omdöme! 🌟Vi finns här för dig om du skulle ha några frågor eller funderingar 🤓. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Pålitliga och proffsiga. Alltid bra och uppdaterad information. Lätt att hitta rätt information.
Tack för fint omdöme! Som vanligt, hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer.💪 Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Bra service, uppföljning och produktpresentation.
Tack för fint omdöme och att vi mötte dina förväntningar 🏅 Vi finns här om och när du behöver veta mer om något. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Bra och trevlig säljare. Han ville inte tvinga på ett avtal, enbart berätta om alla tjänster. Sen fick jag själv välja om jag var intresserad eller inte, efter jag läst igenom offert. Vi kom överens att höras efter 2 dagar igen. Det blev affär.
Tack för fint omdöme och att du uppskattade vår säljprocess 🤓 har du några frågor och funderingar så ta kontakt med oss. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Hade en säljare som ringde och skulle sälja ID-skydd till företag. Det lät väldigt bra och jag fick ett ”bra pris”. Tyvärr stämde det inte att jag var ”den siste”, som de uttryckte det, som fick reda på om någon tagit uppgifter på företaget. När jag bad om att få uppgift på att polisen uppmuntrar till att skaffa sig ID-skydd, så fick jag inget svar. När jag ringde polisen för att kolla upp om det stämde så kände de inte alls till nåt sådant råd från polisen. Däremot att man ska vara uppmärksam på t.ex. KIVRA om man får...
Tack för att din feedback! Vi kommer följa upp med säljaren och säkerställa att vi säger rätt saker. Har du några övriga funderingar så är du välkommen att kontakta oss. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta.
Proffsigt och raka puckar me like
Tack för fint omdöme och att vi lyckades förmedla informationen rakt och utan krusiduller 💪Har du några frågor så kontakta oss direkt. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevliga och förklarar på ett tydligt och enkelt sätt vad de erbjuder och kan leverera
Tack för fint omdöme och att vi lyckades göra det enkelt att förstå 🤓 har du några frågor eller funderingar så finns vi här för dig. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevligt och enkelt bemötande.
Tack för fint omdöme och att du är nöjd med vårt bemötande 🙌 Vår support hjälper gärna till om du skulle ha några frågor. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevliga och kunniga. Lätt att förstå.
Tack för fint omdöme och att vi lyckades förmedla det enkelt💪Har du några frågor hjälper vi gärna till. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Kunniga och trevliga som det ska vara
Tack för fint omdöme och hoppas vi får chans att hålla kontakten framöver 👌 Skulle du undra över något så ta kontakt med vår support så hjälper vi till direkt. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevlig och kunnig personal. Fick svar på de frågor vi hade.
Tack för fint omdöme och att du var nöjd med hanteringen 💪 Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor, vi finns här för att hjälpa till. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Kunnig och trevlig personal Enkelt och klart. Min kontakt har varit behjälplig på bästa sätt...
Tack för fint omdöme och att det var klart och tydligt 🤓 Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Har varit mångårig kund och det har alltid varit enkelt att beställa tjänsterna
Tack för att vi fått hålla kontakten med dig under flera år och att du är nöjd med vår hantering 👌 Det är bara att höra av sig om det skulle vara något du undrar 👍. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Trevlig och duktig säljare. Har varit kund där i många år
Tack för fint omdöme 💗 Kul att får fortsätta ha kontakt med dig efter så många år, måste betyda att du är nöjd med vår kontakt 😎. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Trevlig och kunnig personal. Bra tjänst!
Hej och tack för feedback 💪 Finns något mer vi kan göra för dig så är det bara att höra av dig. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Kunnig och trevlig personal som gör det lätt för kunden
Tack för input, det är otroligt kul när våra kunder är nöjda med oss vilket vi alltid strävar efter 👍 Kan vi hjälpa till med något mer så är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort.🙌 Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Min kontakt har varit behjälplig på bästa sätt...
Tack för din feedback! Vi kommer självklart se till att din kontaktperson får veta detta också. 💪 Hör av dig när och om du behöver någon hjälp. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Ni är mycket tillmötesgående och har genuint kundfokus när jag nyss beställde UC direkt.
Kul att höra att du är nöjd med vårt bemötande 🙌 Finns något mer vi kan hjälpa till med så hör av dig till oss. 👌 Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Enkelt och klart. Min kontakt har varit behjälplig på bästa sätt...
Tack för ett fint omdöme och att du var nöjd med kontakten med oss 🙌 Tveka inte att höra av sig om vi kan hjälpa till med något ⭐Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Alltid med lika trevligt bemötande och enkelt att förstå.
Tack för ett fint omdöme Susanne⭐. Vi hoppas att vi får chansen att ha kvar dig som kund många år framöver 💪. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Trevlig säljare. Har bra uppföljning. Lätt att kontakta.
Tack för feedback, det uppskattas 👍 Du vet var vi finns om du behöver hjälp med något. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Bra koll på läget, enkelt samtal, köp av UC.
Tack för input 🏅, glädjande att ha dig som kund sedan många år 🙌. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Alltid fint bemötande och man är lite stolt att vara kund hos er . Visar att man lyckats och att ni har koll på läget . 10 år hos UC nu.!!!
Tack Donald för skön feedback! ⭐ Vi hoppas vi får hålla kontakten med dig framöver och kan vi hjälpa till med något så hör av dig. Stort lycka till även i framtiden med ditt företagande! 💪 Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Kundupplevelse av Er produkt ger jag högsta betyg och bemötandet av Er personal är detsamma. Era leveranser av affärsinformation är högsta möjlga betyg också i den strukturella form som Era rapporter presenteras. med vänlig hälsning Kenneth Larsson. Produkten jag köper är UC Direkt rapporter avseende i första hand egna klienter.
Hej Kenneth och tack för din input!👌 Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande och UC's tjänst UC Direkt. Skulle du ha några frågor eller behöver hjälp med något så ta kontakt med oss direkt. Bästa hälsningar Teamet på Affärsfakta
Grymt uppdaterad säljare som förstår vad vi är intresserade av. Då blir det svårt att motstå köp. Kul med intressanta data!
Tack för uppskattad feedback! 🏅 Det är alltid kul med kunder som tycker att vi agerar på rätt sätt, vi hoppas vi får ha kontakt med dig under många år framöver. Skulle du ha några frågor är det bara att höra sig till din kontaktperson. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta.
Trevligt samtal ifrån UC och er representant kunde på ett snabbt och informativt sätt presentera sitt ärende och den tjänst ni erbjöd, vilket gjorde samtalet till en positiv upplevelse jämför med många andra telefonsäljare som ringer och högläser ur ett manus...
Tack Jörgen för din fina feedback! ⭐ Vi gör vårt bästa för att du, och alla andra ska få ett bra bemötande och det verkar som vi lyckats. Skulle du ha några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi till. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta.
Snabb och personlig service. Har fungerat väldigt bra genom åren. Tack.
Tack Göran! Det är alltid lika roligt att få veta att vi har nöjda kunder. ⭐ Finns det något mer vi kan bistå med så hör av dig till oss. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta.
har bara bra erfarenheter av UC
Hej Mats och kul att höra att vi skött oss genom åren 😊 Vi hoppas få ha kontakt med dig många år till framöver, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta.
Bra tjänst men dåligt att UC Direkt, deras portal för kreditupplysning, inte är mobilanpassad. Påpekat i flera år men inget händer...
Tack för din input Jan. När det gäller produktutveckling/förbättringar är vi beroende av UC AB som äger och utvecklar produkten. Vi framför alltid kundernas synpunkter och hoppas att vi i framtiden kan få de förbättringar som du önskar. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta.
Supertrevliga samtal varje gång, även om man tackar nej så har dom fortfarande glatt bemötande.
Tack Björn för din feedback. Det är viktigt för oss att du som person, oavsett om du köper eller inte har en bra upplevelse. Tack återigen för din feedback. Bästa hälsningar teamet på Affärsfakta
Super trevlig, kunnig, easy going, kände inte en enda gång att jag måste köpa, köpa, köpa...tack vare att hon var så kompetent och balanserad i alla avseende köpte jag tjänsten trots att jag ej var i stort behov att det. Happy customer. Robert
Tack Robert för dina ord! Vi kommer att meddela säljaren detta direkt ⭐! Vi försöker alltid att göra kunderna nöjda och sätter ett stort värde på det. Tack igen för att du tog dig tiden att skriva till oss. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Trevlig säljare, inte pushig som många oseriösa. Fick bra information på mail och uppföljning på frågor eftersom jag generellt inte brukar ta beslut på telefon. Tydlig information.
Tack Martin för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme 🏅. Det är fantastiskt att veta att du är nöjd med din upplevelse hos oss och vi kommer fortsätta att arbeta för att överträffa dina förväntningar. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Riktigt bra bemötande och tydlig information. Allt blev som det bestämdes direkt. Efter samtalet tog det 5 minuter så var allt ”up and running” Riktigt nöjd👌prata med Serna✨
Hej Dan, vi är otroligt tacksamma för din positiva feedback. Det är alltid en glädje att höra att kunderna är nöjda👌. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, så om du behöver något ytterligare eller har några frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack igen för ditt stöd! 🌟 Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta
Säljare. Säger att del ringer från UC trots att de inte gör det.
Din feedback är värdefull för oss och vi beklagar att du inte hade en positiv upplevelse. Det stämmer att vi är en återförsäljare till UC vilket du kan läsa om på uc.se och i vår beskrivning av företaget, och om det varit otydligt ber vi om ursäkt för det. Vill du veta mer eller prata med oss om något annat, tveka inte att kontakta oss. Bästa hälsningar från Teamet på Affärsfakta