Proffsig, lugn och metodiskt. Bryr sig om affären och känslorna för varje inblandad. Absolut rekommenderas!
Julia Nordin
Julia Nordin är mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika
.Julia Nordin har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Julia Nordin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Nordin har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
22 omdömen om Julia Nordin
Min föväntning var att hitta en lämplig bostad. Träffade Julia första gången på visningen av lägenheten och fick ett gott intryck från första början. Blev bra bemött och kände att jag kunde få svar på mina frågor.
Genuin, proffsig, noggrann och omtänktsam.
Proffsigt och seriöst, snabb på feedback och frågor
Trevlig och kunnig mäklare som satte oss som kunder i fokus. Bra på att återkoppla och svara på våra frågor plus ge oss råd utifrån vår kommande försäljning.
Mycket trevlig och professionell. Skötte visningar, fotograferingen och ordnade med besiktningen både snabbt och smidigt.
Jobbar engagerande, lyhört och professionellt.
Trevligt bemötande. Serviceinriktad. Förtroendeingivande, Kan sitt jobb.
Vi är verkligen tacksamma för all hjälp vi fick av vår mäklare, Julia, när vi köpte vårt nya hem. Från första mötet blev vi bemötta med värme och professionalitet, och det var tydligt att hon verkligen förstod oss och våra krav. Vi hade höga förväntningar på processen eftersom det här köpet var viktigt för oss. Julia levde verkligen upp till dem. Hon var både kunnig och noggrann, och när vi behövde ändra i uppgörelsen exempelvis inflyttningsdatum kunde hon bistå med hjälp att försöka ordna detta. Vi är väldigt nöjda...
Mycket engagerad mäklare med kunden i fokus. Gör allt 100% hela vägen till påskrivet kontrakt.