Bostada Lidköping

Bostada Lidköping

bostada.se
  • BadgeEightYears
4.9

Välkommen till Bostada i Lidköping – din personliga fastighetsmäklare i Lidköping! Vårt mäklarteam har bred kunskap och lång erfarenhet av förmedling av bland annat villor, bostadsrätter, fritidshus och nyproduktion i hela Lidköping och närliggande orter som Skövde, Skara, Vara, Götene, Grästorp och Essunga. Vi vill vara din...

527 omdömen om Bostada Lidköping

Sedan starten hos Reco 2018

Gustav L
Gamla staden

Antonio var skicklig och professionell genom hela förmedlingsprocessen! Han uppnådde ett resultat som var över förväntan!

Per-Håkan Ö
Centralt

Jag vill varmt rekommendera Amanda Holsendahl. Från första kontakten upplevde jag henne som otroligt engagerad och professionell, vilket gav mig en stor trygghet. På visningen var Amanda tillmötesgående och svarade utförligt på alla mina frågor. Även efter avslutad budgivning så är Amanda en fortsatt utmärkt kontaktpunkt med de sista praktiska detaljerna inför tillträdet. Jag vill ge mina allra varmaste rekommendationer till Amanda Holsendahl.

Eva M

Trevlig och tydlig. Kanonbra!👍

Tobias N
Centralt

Oerhört proffesionellt bemötande och återkoppling i världsklass!

Thomas A
Centrala Kvänum

Hon är kunnig, trovärdig, och trevlig.

Kajsa M
Ulriksdal

Trevligt och professionellt bemötande mot oss som köpare. Upplevde att Antonio var lätt att få tag i vid eventuella frågor.

Göran E

Lugn, trevlig och bra. Vi kan rekommendera Amanda. 👍👍👍👍👍

Fanny A
Centrala Kvänum

Amanda är mycket duktig, kunnig och professionell, men samtidigt väldigt lätt att prata med. Hon lyssnar in och kommer med bra förslag, svarar på de frågor man har och är väldigt hjälpsam. Jag rekommenderar henne verkligen!

Elisabeth J
Helås

Amanda är en mycket duktig och kunnig mäklare. Hon är en varm och fin person som hela tiden fanns vid vår sida så vi kände oss trygga igenom hela försäljningen. Vi är mycket nöjda!

Gulcan B
Margretelund

Trevlig och professionell mäklare.

Paulina M
Margretelund

Anlitade Antonio av med höga förväntningar och han levererade som förväntat. Snabb försäljning, god kommunikation och tydligt samarbete. Dessutom rimligt arvode. TACK Antonio och co på Bostada!❤️

Lotta G
Gamla staden

Så professionell och kunnig! Noggrann med att både köpare och säljare förstod vad som hände i alla steg.

Joakim E
Gamla Staden

Vi tog kontakt med Antonio efter en rekommendation. Egentligen så har vi inte haft allt för mycket kontakt, men det skulle jag säga är på grund av hur oerhört smidigt allt med försäljningen har gått. Hade nog förväntat mig att det skulle varit mer tid och jobb med allt men så blev inte fallet. Allt har känts jättebra. Antonio har varit oerhört lätt att ha och göra med och vi har garanterat honom att tacka för den smidiga affären. Det har alltid varit trevligt och bra med stöd hela vägen. Vi är mer än nöjda.

Edit Karin Margareta H
Lidåker

Kunnig, ärlig, trygg, rak kommunikation, lyhörd och med bra driv. Just så som en toppenbra mäklare ska vara. Tack!

André K
Centralt

Hon var toppen från första kontakt. Noggrann och proffesionell. Hon var vägledande genom hela processen. Rekommenderar henne starkt!

Mikael Q
Lidåker

Kunnig och korrekt. Trevligt bemötande.

Mikael A
Centralt

Min erfarenhet av Bostada Lidköping är att det är klockrent. Med det menar jag snabbt, effektivt, inga konstigheter eller frågetecken och jag har alltid blivit bemött med ett leende och det var ”högt i tak”.Affären var avklarad mycket bra och alla inblandade parter var enligt min uppfattning mycket nöjda. För mig som inte säljer boenden så ofta var det inga bekymmer överhuvudtaget med förstå någonting, allt ifrån visning, råd, frågeställningar, frågor och undringar till säljaren av Vallgatan 7, till affärerna är avslutade,...

Johan C
Centralt

Jag är otroligt nöjd med Antonio som sålde min lägenhet snabbt, smidigt och till ett bra pris. Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. En trygg och engagerad person som verkligen gjorde sitt yttersta genom hela processen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en mäklare som levererar över förväntan!

Ann-charlott B
Råda

Ett mycket positivt och proffsigt bemötande av mäklaren. God dialog och kommunikation under budgivningen och snabbt avslut till kontraktsskrivning. Helt enligt mina önskemål.

Julia M
Centrum

Tack vare Antonio blev det en så smidig försäljning som helt klart överträffade mina förväntningar! Professionell, engagerad och otroligt kunnig. Ett tryggt och självklart val när kommer till att välja mäklare.

Mikael F
Lidåker

Trevlig och mycket professionell. Rekommenderar Antonio.

Anneli F

Kunnig Snabb i återkoppling Trevlig i sitt bemötande Förtroendeingivande

Christopher K
Filsbäck

Trevlig, kommunikativ, snabb i svaren och alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt.

Mikael S
Centralt

Amanda är en väldigt trevlig och duktig mäklare . Framförallt gillar jag att Amanda verkligen är serviceinriktad. Arbetar på ett effektivt sätt för att snabbt nå målet och ett avslut med försäljningen. Har bara gott att säga om Amanda och ett fint samarbete.

Martin E
Lidåker

Rak, tydlig och väldigt proffesionell i sitt yrkesutövning.

Victor S
Dalängen

Enkel att kommunicera med och svarade snabbt i telefon. Smidigt.

Erkki J
Centralt

Kunnig om förfarande för både köpare och säljare. Tar sig tid att lyssna och besvara frågor.

Carl N
Centrum

Trevlig, kompetent och framför allt väldigt lätt att ha att göra med. Hela processen hanterades på ett mycket proffsigt sätt.

Inga-Lill L
Gamla staden

Bemötandet helt suveränt .Jag hade inga förväntningar alls .Men jag har bara hört bra om denna mäklare så därför blev det Antonio .Han gjorde allt för att hjälpa mig ,hörde av sig hela tiden så fort han hade pratat med någon spekulant mm.

Jesper S
Sjölunda

Antonio är lyhörd, förstående och agerar på vad man kommit överens om. Vi har stort förtroende för Antonio att han gör det bästa för oss som säljare men också köpare.

Benny H
Askeslätt

Mkt bra alltid tillgänglig snabba svar och tydlig information om utvecklingen av objektet

Maria S
Vinninga

Vi är mycket nöjda av både köp och försäljning av bostad. Antonio planerade försäljningen mycket bra och bostaden blev snabbt såld. Trevligt och proffsigt bemötande och var alltid tillgänglig för våra frågor. Kan starkt rekommendera Antonio!

Caroline S
Sjölunda

Fantastiskt bra mäklare, som är personlig, påläst, serviceinriktad och gör sitt jobb otroligt proffsigt.

Anette J
Dalängen

Vi blev bemötta på ett bra sätt. Mäklaren var mycket tillmötesgående och ordnade både visning och kontraktsskrivning snabbt och effektivt. Vi fick ett gott intryck och känner oss nöjda med bemötandet.

Björn J
Dalängen

Trevlig, saklig, noggrann, absolut en mäklare jag skulle anlita vid en egen försäljning

Mikael L
Ljunghed

Kunnig , hjälpsam och engagerad!

Thomas R
Vedum

Jättebra på alla sätt. Väldigt nöjda!

Alem B
Gamla staden

Proffsig hela vägen! Hade förmånen att sälja min bostad via Antonio och kan inte vara allt annat än nöjd. Antonio är med hela vägen och följer ständigt upp allt som rör sig gällande bostaden. Rekommenderar starkt.

Beatrice H
Sjölunda

Antonio gav ett mycket professionellt intryck och var påläst om objektet samtidigt lyhörd till mig som köpare. Rekommenderar varmt Antonio och Bostada!

Alexander B
Gamla staden

Förstående och tillmötesgående mäklare. Antonio gjorde ett fantastiskt jobb och tog hand om hela processen på ett mycket proffsigt och pedagogiskt sätt. Rekommenderar starkt!

Erik B
Ågårdsområdet

Vill ge ett stort tack till Antonio! Han var hjälpsam, tydlig och alltid snabb med att svara på frågor, vilket gjorde processen enkel och trygg. Tack för ett bra jobb!

Jonas L
Sjölunda

Antonio var lyhörd och transparent från början. Han hjälpte oss genom hela processen och kom med många bra förslag och tips på hur vi skulle lyckas med försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Antonio.

Lis T
Gamla staden

Trevlig och professionell mäklare! Ville ha en snabb och smidig affär när vi skulle köpa lägenhet och det var precis vad vi fick. Supernöjd!

Serhii C
Gamla staden

professionell. genomförde transaktionen korrekt. kunde hjälpa och svara på alla frågor.

Iryna C
Gamla staden

Bra jobbat. Vi fick hjälp med allaм frågor vi hade.

Josefine K
Centralt

Amanda var så inkännande och trevlig! Hon var trygg, tydlig och vänlig i sitt bemötande mot mig i försäljningen av min bostadsrätt. Hon hade bra koll på området och marknaden, jag kunde vända mig till henne i varje del av försäljningen och hon var alltid tillgänglig. Amanda gjorde att bostaden såldes snabbt, smidigt och till mer än önskat pris. Kan varmt rekomendera henne!

Ann-Marie S
Skrev om Amanda Holsendahl en del av Bostada Lidköping

Amanda har alltid funnits tillgänglig vid minsta undran och varit tillmötesgående. Inga konstigheter utan vänligt bemötande. 🤗 Hjälp med försäljning på bästa sätt.

Jennifer B
Arentorp

Amanda är en otroligt bra mäklare. Lyhörd, snäll och genuin. Hon vill både säljaren och köparens bästa.

Mona H
Arentorp

Jag fick förtroende för Amanda som mäklare redan vid första kontakten. Jag upplever att hon lyssnar. kommer med förslag, svarar på frågor snabbt och höll bra kontakt om vad som skulle hända och hur allt låg till. Mina förväntningar på bostadsförsäljningen är helt uppfyllda. Amandas bemötande ingav förtroende så jag kände att jag kunde lämna över allt gällande försäljning, från första kontakt till vinstskatteuträkningen. Jag upplevde bostadsförsäljningen som smidig och enkel tack vare en bra mäklare.

Anton J
Gamla Staden

Han sålde min lägenhet i en för tillfället tuffmarknad. Mycket nöjd!