Mäklare i Lidköping

4 rekommenderade mäklare i Lidköping kommun

• Fastighetsbyrån Lidköping

Verifierat företag
    1,250 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Lidköping! Vi har bred kunskap om både området och branschen och hjälper till med hela bostadsaffären.
    Hugo Ludvig H
    Hugo Ludvig H: Kan varmt rekommendera Matilda och Fastighetsbyrån i Lidköping för alla som önskar en trygg affär och en lättillgänglig mäklare som anstränger sig lite extra, är ytterst pålitlig och jobbar med omsorg om både säljare och köpare.
  • Driver du mäklarfirma i Lidköping?

• Bostada Lidköping

Verifierat företag
    507 omdömen
    Välkommen till oss på Bostada. Vi är nya tidens mäklare som erbjuder en personlig mäklartjänst till fast pris och utan mellanhänder!
    Tomas Ö
    Tomas Ö: Vi var supernöjda med Antonio. Professionell från början till slut när vi sålde vår lägenhet. Vi rekommenderar starkt att välja Antonio för försäljning av din bostad.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Lidköping! Vi hjälper dig mer än gärna att uppfylla dina bostadsdrömmar.
    Markus S
    Markus S: Trevlig och tydlig. Fungerade väldigt bra.
  • Driver du mäklarfirma i Lidköping?

• Camilla L
    Camilla L: Mycket professionell hjälp av David. Trevlig och rak vad som gäller när jag skulle sälja min lägenhet. Han informerade på ett tydligt och förtroendeingivande sätt hur det skulle gå till gällande försäljningen. Kommer jag sälja igen så kommer jag använda mig av David och Mäklarhuset igen.