GÅ EJ HIT. Aldrig blivit så chockad över dålig service och dåliga naglar.
Jag bad om french TIP, men fick vitt 50-75% över varje nagel. När jag väl ifrågesatte dem gällande detta sa de att det var french tip och att alla gör annorlunda, TROTS att jag visade dem en bild på hur jag ville ha dem innan vi började (Kommer lägga in referensbilden och det jag tråkigt nog fick).
Bad om almond form men fick runda naglar…
Fick även extremt korta naglar jämfört med det jag bad om.
Hon fick mig att blöda på 4 av naglarna genom att... fila och klippa hårt/slarvigt.
Det finns vita prickar på rosa delen av mitt ringfinger och pekfinger.
Det finns även bubblor på min tumme.
Det vita är inte ENS jämnt fördelat på varje finger, ena har mer vitt än den andra.
Jag sa flera gånger vad jag ville ha och de sa att de skulle fixa det, men jag har aldrig varit så besviken. Borde helt ärligt inte ha betalat en enda krona.
Förstår att misstag och missförstånd kan hända mellan kund och arbetare så jag sa flera gånger att det var okej och kunde betala men mannen i salongen gav mig istället skuldkänslor och gjorde det värre. Han blev arg och sa att de ser ut exakt som en french tip ska se ut SJUKASTE JAG HAR HÖRT. Förklarade mig flera gånger och sa flera gånger att han skulle släppa det för att jag tyckte synd om damen som gjorde dem och sa att jag bara ville gå, eftersom han ändå ej lyssnade, men han slutade ej och gjorde mig gråtfärdig.
Hon som gjorde mina naglar var tvungen att stoppa honom för att jag skulle kunna betala och gå.
Har gjort mina naglar i flera år hos flera olika nagelsalonger och alltid bett om french tip, och fått exakt det jag velat ha. Inte detta. Förstår ej hur han kan säga att detta är french tip och att det är mitt fel. Gör de french tip på ett annat sätt kan de nämna det innan de börjar, då jag har visat en helt annan bild än vad de gav mig.
Har aldrig blivit bemött på detta sätt eller fått så dåliga naglar är fortfarande i chock och vill bara dra av dem.
Värst av allt är att jag gjorde de för att vara brudtärna.
Förstår inte hur de kan ha fått så bra recensioner innan…