Åkerbo el är alltid trevliga och snabba
Åkerbo El och Måleri AB
Välkommen till Åkerbo El och Måleri AB! Vi ernjuder dig allt inom el och elinstallationer. Vi ger dig en komplett lösning med måleri och elinstallationer. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och över 250 slutförda projekt. Tjänster: Nätverk, elinstallationer, måleri, tapetsering, solpaneler och mycket mer. För...
110 omdömen om Åkerbo El och Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2022
Tack för dina fina ord, Berit. Välkommen åter!
Alltid vänligt bemötande om än ibland lite svårare kontaktvägar. God hjälp och förslag till lösningar. Snabba lösningar i tillbygge och förbättring av tidigare standard i gammal del av fritidshuset.. Minst rimliga kostnader, t o m billiga trots kvaliteten
Tack för dina fina ord, Nicklas. Det värmer hjärtat.
Snabb återkoppling och hjälpsamhet vid beställning och hämtning av varir
Tack för dina fina ord, Kerstin. Vi är bara glada att hjälpa till.
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Tack för ditt fina omdöme, Per. Ibland behövs det inga ord. ;-)
Gör alltid sitt bästa för att leverera snabbt. Uppskattas när man som fritidsboende ibland bara har möjlighet att vara på plats få dagar.
Vi försöker alltid att anpassa våra tider Patrik. Dina fina ord uppskattas med.
Trevligt kunnigt bemötande. Var i stort behov av en ny spis den gamla tro köparen hade plötsligt slutat att fungera. Snabb leverans och nu har spisen levererat mat Bla Lufsa! Tack för hjälpen!
Du får gärna skicka receptet till lufsa, Marita. Men härligt att ser att allt fungerar igen.
När jag tog kontakt Med Åkerbo El och Måleri AB fick jag en känsla av kunnande och service och här löser vi problem. Mina förväntningar var väl neutrala vad som kan förväntas av det jobb de skulle göra och de levde upp långt över mina förväntningar ett toppjobb samt otroligt engagerade i vad de skulle göra . Det blev en ny diskmaskin och de levererade och monterade denna på ett väldigt proffsigt sätt samt ett väldigt trevligt och hjälpsamt bemötande genom hela köpet och arbetet som utfördes
Det är bara att ringa igen om det behövs något till. Nu vet du att vi försöker att hitta en lösning till alla problem.
rekordeliga hantverjare. kan rekommenderas
Tack för ditt fina omdöme, Hans. Och välkommen åter!
Lokal installatör med bra service
Tack för dina fina ord, Peter, och välkommen åter.
Bra och det är trevliga arbetare på företaget
Härligt att läsa att du trivs hos oss, Bengt.
Bra personligt bemötande, punktlighet, professionalism.
Tack för dina fina ord, Inger.
Tjänstvilliga men i senaste uppdrag oerfarna. Laddboxinstallation som inte fungerat som tänkt.
Vad synd att det blev så. Vi har haft lite ombyte av personal, som måste vänja sig. Vi hoppas såklart att allt fungerar som det ska nu.
Ett vänligt bemötande. Ömycklet bra
Tack Kristina, för dina fina ord. De kommer att vidarebefordras.
Mycket zuktiga och professionella hantverkare
Tack för de fina ord. Ni är välkomna att återkomma när vi behöver göra något mer.
Köpte tjänsten av mycket skrapning och målning med linoljefärg på större kulturhus Trevligt bemötande vilket är bra. Men var ett långdraget jobb med många olika målare varav det missades mycket och en del som man kan se i efterhand inte blev målat alls. Mycket lades på kunden att se vad som inte var målat, varav det fortfarande finns ställen där jag själv nog får måla. Tvätt av fasad skedde inte före målning trots det stod i offert. Generellt så blev huset målat i stora drag och det trevliga bemötandet och att de löste en del av bristerna drar upp betyget och att de övriga blev bra.
Vi är ledsna att inte allt blev gjort som du ville, men härligt att läsa att bemötande var bra.
Jättebra service, kommunikation och bra lösningar. Rekommenderar dem varmt.
Tack, Andreas. Dina ord kommer att vidarebefordras.
Mycket bra. Trevlig och glad personal.
Precis som er på Lindbytvätten, Peter!
Åkerbo El höll överenskommelser och hade hög servicegrad. De fakturerade ett belopp på löpande räkning vid framdragning av el till diskmaskin i sommarstuga, som kändes som vi fick valuta för pengarna.
Vi är bara glada att du får det lugnt i stugan, Per. Välkommen åter.
Som kassör har jag ingen kontakt med Åkerbo VVS
Jag har inte heller kontant med Åkerbo VVS. ;-) Men tack att du tog den tiden för att skriva lite ändå.
Trevligt bemötande och ofta snabb återkoppling. Jag tycker att arbetet för det mesta motsvarar mina förväntningar. Det har hänt att vid något tillfälle man har glömt men vid påminnelse åtgärdas snabbt. I allmänhet är alla beställda elarbeten utförda mycket tillfredställande.
Det låter bra Lars. Såklart kan även vi glömma något ibland, vi är ju människor med. :-)
Ställer alltid upp och är hjälpsamma. Anlitar ingen annan än Åkerbo El
Det låter helt underbar Tobias! Tack för dina fina ord.
Vi hade hjälp med måleri. Två riktiga sopor var hemma hos oss. Tapeter som slutade 10cm från golv. Tapeter som satt åt fel håll. Skruvhål som syns. Inspacklade lister. Det mesta har åtgärdats men jobbet blev väldig dyrt och tog flera veckor. Detta företag rekommenderas inte!
Vad tråkigt att se att du inte blev nöjd i slutet. Priset på jobbet var redan satt från början och vi har åtgärdat det som blev fel, utan att det har kostat dig något extra. Vi är ledsna att det inte gick som du hade önskat dig, men vi har gjort det vi kunde för att rätta allt.
Mycket snabb leverans och trevligt bemötande ett företag jag kan rekommendera,.
Tack för ett bra omdöme, Arne.
Trevlig kille som kom och drog el i väggen på ett litet våtutrymme. Blev säkert jättebra allting men jag har inte hunnit prova installationen ännu.
Du blir säkert nöjd med resultatet och annars får du såklart höra av dig till oss.
Trevliga och håller vad de lovar. Även om vi inte är klara så rekommenderar jag dem till andra.
Tack för omdömen även om vi inte har gjort allt än.
Trevliga. Kom på den tid de lovat. Snabbt genomfört arbete
Vi gör det vi kan. Tack för dina fina ord, Kenneth.
jeg er dansk. hurtig effektiv og fin behandling af firma lidt svært at få kontakt til og svar fra firma per tlf
Även om du hade det lite svårt att kontakt oss, som vi beklagar, så är vi glada att själva jobbet utfördes som det ska.
Duktiga och trevliga killar! Ägaren är lätt att få kontakt med och när han lovar en tid, då håller dom den.
Tack för dina fina ord, Marguerite! Välkommen åter.
Bemött på ett trevligt och fint sätt. Våra önskningar blev som vi ville. Dom har ansträngt sig för att vara professionella. Renovering av fönster.
Vi är glada att du är glad. Som tur är så har vi våra experter när det gäller fönsterrenovering. :-)
Duktiga hantverkare och snabbt gick det. Ett litet rum som behövde renoveras, takmålning o tapeter.
Även när rummen är liten, så gör vi vårt bästa.
Bra på alla vis! Närheten till föregetaget!Service på nära håll!
Precis som vi läser så gärna. Tack, Curt.
Hög service nivå och kompetent personal.
Tack för dina fina ord, Carl! De kommer att vidarebefordras.
Pålitliga och serviceorienterade, håller vad de lovar
Det är så det ska vara, Linus. Välkommen åter!
Trevligt bemötande och snabb service.
Vi gör vad vi kan för att alla ska vara nöjda!
Kunniga montörer och bra priser
Det är så det ska va! ;-) Tack Per!
Kunnig, trevlig och effektiv personal!
Tack för dina fina ord Louise! De kommer att vidarebefordras.
Trevliga och serviceinriktade. Kom med råd och tips. Flexibla och kom när dom skulle.
Ibland måste man bara tänka om lite grann. Men vi är glada att du är glad.
Det fungerade bra med åtgärden
Tack Agneta. Vi gör vad vi kan för att lösa problemen.
Alltid bra bemötande o hög service✌️
Härligt att höra. Återkom gärna när nästa projektet börjar. ;-)
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Kunniga hantverkare, inriktade på problemlösning.
Vi försöker alltid att lösa problemet och blir bara glada när vi lyckas med det.
EON hade upptäckt, att en säkringshållare var trasig. Jag ringde åkerbo el, som jag även tidigare anlitat, och de hade reparerat och klart efter bara 3 timmar. Tack för det! Margareta
Tack för dina fina ord, Margareta! De kommer att vidarebefordras.
Har hittills fått hjälp med ett par elarbeten. Väl genomförda i tid. Har just nu ett målaruppdrag på gång som ännu ej är avslutat men de erfarenheter jag haft hittills är enbart positiva. Det är en firma som är lätt att komma i kontakt med, har medarbetare med ett mycket trevligt bemötande och de kommer som utlovat!
Det är så det ska vara. Lovar man något, då ska man också hålla det. Det blir säkert fint hos dig, Monica.
Snabbt och mycket bra! Inget att anmärka på!
Tack, Peter. Det är härligt att höra.
Snabb respons och professionellt bemötande mycket bra
Tack för dina fina ord, Bill! Återkom gärna om vi kan göra något till.
Vänligt bemötande. Snabb service, bra resultat vad gäller målning eller elarbeten. Toppen. Använt mig av både målning och installation av el , kommer alltid vid avtalad tid.
Vad härligt att läsa dina fina ord, Birgitta. Välkommen åter när du behöver hjälp igen.
har redan svarat på frågor om det. Snabb bra leverans av både hårdvara och installation
Och ändå så har du svarat igen som blir mycket uppskattat. Så tack igen, Göran!
Kort responstid, snabb inställelse och trevlig personal!
Tack för dina fina ord, Niklas.
Snabb service och information. Väldigt nöjd!
Dina fina ord kommer att vidarebefordras.
Relationen med företaget har på det hela taget fungerat bra Jag har köpt ett antal antal tjänster i huvudsak måleri under årens lopp och det tänker jag fortsätta med
Det låter härligt. Välkommen åter!
Efter besöket, snabb återkoppling med offert och igångsättning av arbetet 👍🙂
Tack för dina fina ord. Jag hoppas att du är lika nöjd med resultatet.