Alltid väl bemött och fått hjälp
Åkersberga Fastighetsvård AB
Åkersberga Fastighetsvård AB – Professionell städservice med kvalitet i fokus Välkommen till Åkersberga Fastighetsvård AB, din pålitliga partner för förstklassig städservice i Storstockholm. Med vårt kontor i hjärtat av Stockholms skärgård, Åkersberga, erbjuder vi tjänster som förenklar vardagen för både privatpersoner och...
15 omdömen om Åkersberga Fastighetsvård AB
Professionell städning och proffesionellt bemötande !
Mycket bra service och kommunikation funkar fint!
Jag är nöjd med städservicen. Särskilt gillar jag att det är samma person som kommer, varje gång. Har aldrig varit missnöjd.
Alltid väl städat och det lilla extra. Bra kommunikation och flexibla, då de städar på en verkstad ink kontor och lunchrum.
Städning fritidsfastighet,allt perfekt.återkommer
Enkelt, smidigt o proffsigt i både kommunikation och utförande av arbetet. Över förväntan i leverans vs pris. Fällde ett stort träd på en klurig tomt o forslade bort det vi ville ha bort o sågade upp det vi ville ha kvar.
Väldigt proffsiga, fint bemötande och lösningorienterade.
Mycket bra bolag med hög kvalitet.
Snabb återkoppling. Bra utförd städning.
Superbra service i en svår situation
Trevliga, anpassliga och flexibla. Chefen Sylvia är jättetrevlig.
Vi har använt oss av Åkerberga Fastighetsvård under många år. De är duktiga, noggranna och flexibla. Lätta att få tag på om man måste ändra något i sista sekund och snabba om man behöver en extra städning. Kan varmt rekommendera dem!
Tack Rebecca! Din åsikt betyder mycket för oss. Vi hörs i början av månaden :)
Det blir snyggt, känns tryggt och med god service!
Tack Helena för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår service.
Flexibla, pålitliga och utför alltid sitt arbete bra.
Tack för recensionen Viktor! Vi är glada att höra om din trevliga upplevelse hos oss.