Akono AB

www.akono.se
  • BadgeNineYears
1 216
4.2

Vi på Akono AB finns till för att skapa renare och mer hälsosamma inomhusmiljöer samtidigt som vårt arbete bidrar till en minskad energiförbrukning i ditt hem. Vår största resurs är våra duktiga ventilationstekniker. De strävar alltid efter att leverera hög kvalitet i arbetet för att du som kund ska bli riktigt nöjd och ser...

1216 omdömen om Akono AB

Sedan starten hos Reco 2016

Ulf B
Escribió sobre Akono AB

Trevligt bemötande. Bra utfört jobb.

Mattias L
Escribió sobre Akono AB

Väl utförd tjänst, bra bemötande och tydlig kommunikation

Hans B
Escribió sobre Akono AB

Han som besökte mig och gjorde kontroller och rensning var trevlig och kunnig att prata med och noggrann. Den som ringde och bokade var också sympatisk men måste påpeka att han nog tog i lite när han sa att man plockar isär värmepumpen (som är över 20 år gammal) och att det blir som ny! Installatörerna säger ju att de har en begränsad livslängd, i varje fall får sämre och sämre verkningsgrad. De som installerat en ny märker ju också en påtaglig skillnad, även om pumparna i och för sig har blivit effektivare på senare...

Karl E

Trevligt bemötande och proffsigt

Eva Margareta Vilhelmina F

Ett bra bemötande. Duktig och trevlig personal Hade inga förväntningar men allt var bara bra. Rengörning av imkanal och frånluftsventilation.

Hanibal H
Escribió sobre Akono AB

Det var trevligt och kunnig men för dyrt för den korta tiden(ca 25 min).

Emeli D
Escribió sobre Akono AB

Med tanke på att hen som skulle utföra arbetet kom en timme före utsatt tid var jag inte hemma. Min dotter släppte in hen och när jag kom var arbetet klart. Jag skrev på ett papper, mer än så var det inte.

Fredrik Ö
Escribió sobre Akono AB

Väldigt bra bemötande och hantering av ärendet. Mejlade/messade ut tidsförslag och ringde sedan upp och bekräftade. Serviceperson kom i utsatt tid. Mycket trevlig personal, rekomenderas varmt! Rengörning av imkanal och ventilation

Emma T
Escribió sobre Akono AB

Proffesionellt service och väldigt trevlig personal..

Rune B
Escribió sobre Akono AB

Väl bemött. Ok utfört arbete. Dyrt, 4700 kr, för en timmes arbete.

Erik Jesper C
Escribió sobre Akono AB

Bra service men givet att arbetet endast tog 30 minuter så känns priset på 4200 kr efter rot väldigt högt. Jag har svårt att bedöma kvaliteten på arbetet men han som kom var trevlig och jag tror att arbetet blev väl utfört.

Yvonne Å
Escribió sobre Akono AB

Ett trevligt möte med servicekillen. Allt gick snabbt och enkelt att rengöra fläktsystemet samt mäta från- och tilluften. Det var inget krångel med något.

Tony A
Escribió sobre Akono AB

Mycket trevlig som berätta vad han gjorde

Ulla-Maj W
Escribió sobre Akono AB

Trevligt bemötande vid bokning av tjänst. Utförandet bra på alla sätt. Artigt och omsorgsfullt utfört.

Mikael P
Escribió sobre Akono AB

Rendae imkanal och utsugskanaler på badrum. Hade fått reda på att det skulle mätas lufttryck i hela huset för dokumentation/förslag. Men endast badrum mätes upp..

Ragnvi A

effektiva, trevliga, professionella.

Marguerite B
Escribió sobre Akono AB

So far -- we hope our systems will continue to function rather well. The technician who visited was courteous and professional, and seemed to be very thorough. We were later sent an erroneous invoice, but the person who responded to our call seemed to handle the problem efficiently and effectively.

Per O
Escribió sobre Akono AB

Bra bemötande. Lätt att få kontakt. Tyvärr kom det dubbla räkningar på grund av fel i systemet, men det ordnade sig.

Linus H
Escribió sobre Akono AB

Mycket bra bemötande från bokning till service. Gott utförande och upplevdes som noggrann

Bo-Göran C
Escribió sobre Akono AB

Effektiv, informativ och väldigt trevlig..

Rolf D
Escribió sobre Akono AB

Tack tack Akono Efter många års arbete i Brf Neptun kom jag i kontakt med Akono. Redan vid första träffen insåg jag att Akono skulle anlitas. Jag är så tacksam över deras proffsiga bemötande från säljare till kontrollanter. Inte nog med bra pris och ett professionellt efter arbete och nöjda Brf innehavare. Så nöjd är jag👍👍 fastighetsskötare/Ekonomiansvarig i Brf Neptun

David Kipchirchir C
Escribió sobre Akono AB

Lite partisk då jag jobbar på Akono AB.. jätte bra ftg! Attribut till Jan G och alla, ni vet vilka ni är <3!!! @akono

Kethie Linnéa W
Escribió sobre Akono AB

Blev väldigt bra bemött på alla vis

Frands H
Escribió sobre Akono AB

Professionellt och trevligt på samma gång

Armen A
Escribió sobre Akono AB

Rengöring av imkanal och ac-service. Supersmidigt

Mattias P
Escribió sobre Akono AB

Var i tid och gjorde ett bra jobb, rekommenderar detta företag 👍

Tommy R
Escribió sobre Akono AB

Väl genomförd vent-arbete med trevlig person. De bjöd på avloppsrensning, och valde köksavloppet, vilket resulterade i att det luktar fuktigt i hela köket, efteråt. Inte så trevligt.

Svar från Akono AB

Hej Tommy! Du får gärna ringa in till vår kundtjänst, på tel. 020 123 900, så kan du berätta mer om fukt-lukten du känner efter vårt besök. Vänligen, Hanna

Berndt F
Escribió sobre Akono AB

Utmärkt service och mkt trevligt bemötande (genomgång och service på ventilation och avlopp). Ett extra plus att det är samma servicetekniker som återkommer. Personen är då redan bekant med huset och historiken servicemässigt. Det ger ett tryggt och seriöst intryck.

Inger J
Escribió sobre Akono AB

Redan svarat angående akonos arbetssätt vilket jag tidigare svarat på

Yvonne J
Escribió sobre Akono AB

Trevlig kille som fixade rengöringen snabbt och rent.

Roger H
Escribió sobre Akono AB

Bra bemötande. Tidigare anlitat Akono och är nöjd Bra, rensning av vent, imkanal och avlopp

Lise-lotte E

Kunnig och noggrann Trevligt bemötande kom I tid

Patrick B
Escribió sobre Akono AB

Dem gjorde ett bra jobb!

Ritva T
Escribió sobre Akono AB

Trevligt bemötande av säljare och montör, samt bra arbete.

Jan J
Escribió sobre Akono AB

Då jag tidigare haft Akano här hemma kändes det tryggt när dom åter tog kontakt för att göra mig uppmärksam att det var 3 år sen senaste rengöring vilket uppskattas.

Camilla Z
Escribió sobre Akono AB

Mycket bra bemötande. Rengöring av ventilationen. Nöjd.

Peter J
Escribió sobre Akono AB

Den var bra att man får rensade kanaler. Enda nackdelen var att frånluft fläkten i dusch utrymme fungerade inte efter inspektion.

Svar från Akono AB

Hej Peter, Kontakta gärna vår kundtjänst om ni fortfarande har problem, så kan vi skicka en tekniker för att kika på det. Mvh, Hanna Akono AB

Leif J
Escribió sobre Akono AB

Trevlig, kunnig tekniker som infann sig i god tid

Daniel A
Escribió sobre Akono AB

Man tror man köpt en spolning av rören. Förväntar sig därför att det kommer en spolbil med rejäla maskiner. Istället dyker en liten personbil upp med en liten verktygslåda. Problemet jag påtalar att jag har, där det känns som att det rinner trögt, åtgärdas inte utan jag får då veta att man skulle ringt en spolbil istället. Lurendrejeri. Riktigt missnöjd och 2695 kr fattigare för absolut ingenting. Katastrof

Svar från Akono AB

Hej Daniel! Tack för din feedback. Vår högsta prio är nöjda kunder, och vi vill gärna undersöka vidare varför det blev ett missförstånd med hur vår rengöring av avlopp utförs. Vi rengör via rensvajer för förebyggande syfte, och inte spolbil. Ring gärna upp oss på vår kundtjänst, tel. 020 123 900. Vänligen, Hanna

Lars L

Helt ok..!!!!!/////////////////___ ×××÷÷÷÷÷÷×÷××××××××××××××××××÷÷÷

Annemarie L
Escribió sobre Akono AB

Bra och snabb service. Syns nog igen om några år.

Ove L
Escribió sobre Akono AB

Ett bra och proffsigt jobb är utfört !

Bege J
Escribió sobre Akono AB

Trevlig kille, som verkade vara kunnig och dessutom social och vi språkade om allt från brödrostar och kaffemaskiner till veteranbilar.

Kerstin N
Escribió sobre Akono AB

Trevligt bemötande vid bokning och utförande. Upplevde god kompetens ochfick goda råd av den som utförde arbetet.

Magnus N
Escribió sobre Akono AB

Bra, snabb och trevligt tekniker! Fullt nöjd!

Lars Ove L
Escribió sobre Akono AB

Toppenbra! Jan gjorde ett bra jobb och var en trevlig Göteborgare.

Hans Erik N
Escribió sobre Akono AB

Fungerade lika bra som förra gången. Kunnig tekniker som jobbade effektivt.

Jörn S
Escribió sobre Akono AB

det gick lätt och fungerade bra

Stefan W

Bra å trevligt. Fick vad jag hoppades med hjälp. Rengöring luftkanaler 👍

Kjell Kurt F
Escribió sobre Akono AB

det var bra men det finns inga imkanaler hos oss

Svar från Akono AB

Hej Kjell! Ibland kan det vara svårt att veta vad man har för ventilation hemma. Ring gärna oss på vår kundtjänst, om du skulle vilja prata med om vårt utbud, och vad du har för ventilation hemma. Hälsningar, Hanna, Akono AB