Eva-Albina P:
Mäklaren Nikola Jovanovic var mycket proffsig och trevlig. Reagerade snabbt och svarade på alla våra frågor. Tillträde blir i mitten av juni, men hittills är vi mycket nöjda.
Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
Marianne G:
Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
Välkommen till Fastighetsbyrån Vällingby! Vi mäklare här har koll även på Hässelby och Spånga, och hjälper dig med varje steg i bostadsaffären.
Iulia M:
Intelligent, håller sig till arbetsetikett, artig, trevlig att kommunicera med! Vi var väldigt nervösa inför mötet eftersom det här var vår första upplevelse att köpa en lägenhet! Nikola Markulic åkte för att träffa oss och bokade en inspektion av lägenheten, tack vare vilken vi är på väg att förverkliga vår dröm! Våra farhågor bekräftades inte, tvärtom, vi är mycket nöjda med vårt möte! högt kvalificerad specialist! Organiserad, tydlig, punktlig, professionell. Det var väldigt trevligt att jobba med honom. Jag kommer att rekommendera honom till mina vänner och vid behov skulle jag vilja kontakta honom personligen igen. Tack så mycket för mötet!
Varmt välkommen till Fastighetsbyrån och Vasastan! Här får du en komplett och skräddarsydd mäklartjänst av högsta kvalitet.
Mikael L:
Öppen och glad med ett härligt välkomnande vid visningen. Lyssnar på våra frågor och ger bra svar. Vid kontraktsskrivning leder hon processen smärtfritt och snabbt.
Välkommen till Fastighetsbyrån och fina Kungsholmen! Vi är marknadsledande här och vet precis var de bästa boendemöjligheterna finns.
Tommie L:
Förväntan var att han kunde hjälpa oss med försäljningen av våran svår sålda lägenhet. Han jobbade länge med det och vi blev informerade på ett bra sätt hela tiden. Nu har han hittat köpare och vi har skrivit avtal. Nu återstår problemet att hitta en bra lägenhet till oss.
Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
Maria R:
Mäklaren är mycket professionell, snabb i sin återkoppling både via sms och mejl, och bra på att balansera både säljarens och köparens behov. Hon är dessutom vänlig och lätt att ha att göra med. Det som drar ner betyget något är att mitt första intryck vid vårt möte var lite avvaktande – hon var väldigt lugn, vilket fick mig att undra om hon inte såg mig som en seriös köpare. Även om det visade sig att hon hade bra koll, saknade jag lite av den där entusiasmen man ofta möts av hos andra mäklare. Jag önskade också att en specifik detalj skulle inkluderas i kontraktet, men den togs inte med eftersom det enligt henne aldrig tidigare behövts. Det gjorde mig lite osäker i efterhand. Sammantaget ändå en trygg och kompetent mäklare som gör sitt jobb bra – jag ger fyra stjärnor.
Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
Mai A:
Så snäll och hjälpsam. Gör sitt bästa för att utföra sitt arbete på bästa sättet!
Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
Christoffer E:
Mycket lyhörd och professionell från start till avslut.
Gör en trygg bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Vi har koll på: Enskede, Farsta, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Bagarmossen, Tallkrogen, Hökarängen.
Nawzad B:
Rawaz . som mäklare är perfekt ,fint och varmt bemötande .
jätte glad och hjälp sam.
Marie O:
Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
Dimitrios K:
Jag hatar mäklare. Sen träffade jag Klebe.
Malin är en hållkäftenmäklare utav rang. Äntligen en mäklare som går att jobba med.
Tydlig, hungrig, rättfram.
Lindar inte in, gullar inte, SER KUNDEN och kundens behov.
Tydlig med förväntningar, inga drömkalkyler.
Man får tag på Klebe när det behövs.
Detta är min 4:e bostadsaffär och jag kommer aldrig rekommendera någon annan än Malin.
Skarp charmig och jävligt kompetent på sitt arbete.
Från första samtalet till kontraktskrivning fanns Klebe där och stöttade, fattade kloka beslut och jobbade hela tiden för mitt bästa.
Klebe - en mäklastjärna i havet av förvirrade och osäkra mäklarsjälar.
Tack för allt. Du är en rockstar!
Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
Vera B:
Mycket professionell. Han avläser kundernas önskemål på bästa sätt. Följer upp och försäkrar sig om att säljare/köpare blivit nöjda.
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
Julia P:
Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
Carina P:
Frank bemötte oss på ett trevligt och genuint sätt redan från start. Han var alltid tillgänglig för frågor och var väldigt inlyssnande på våra behov vilket var viktigt för oss för att vi skulle känna oss trygga genom hela processen. Vi kände oss aldrig korkade eller påträngande då han alltid bemötte oss på ett glatt, professionelt och öppet sätt. Så vill du ha en lättsam, kunnig och enkel mäklare att jobba med så rekommenderar vi Frank rakt igenom. Dessutom gjorde han att en relativt påfrestande process blev en väldigt rolig upplevelse med mycket skratt och ett väldigt bra resultat av försäljningen av vår bostad som vi bott i under 18 år. För Frank var det verkligen kunden som var viktigast. Med vänliga hälsningar Carina och Matilda.
Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
Lilian:
Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
Mika C:
Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm! Vi är mäklarfirman som har koll på bostadsmarknaden här på Söder - kontakta oss!
Tarja H:
Jag är supernöjd med Isaac som mäklare vid min försäljning. Inget krångel, allt gick smidigt och snabbt.
Han är engagerad och pålitlig, ingenting är omöjligt.
Önskar honom all lycka och framgång fortsättningsvis.