Professionell hjälp och trygg hantering..
Aktiebolagstjänst
Med våra gedigna kunskaper inom allt från bolagsbildning till likvidation och omfattande erfarenhet av eget företagande och företagsekonomi kan vi hjälpa alla företagare att bättre nå framgång inom sitt verksamhetsområde. Aktiebolagstjänst startade 1980 och arbetar nu med att hjälpa våra kunder med all formalia kring allt från...
62 omdömen om Aktiebolagstjänst
Sedan starten hos Reco 2020
Professionella uti fingerspetsarna och till en rimlig kostnad.
Tack för det fina omdömet! Vi försöker alltid göra vårt bästa till det lägsta priset.
Alla möjliga fel som man kan göra och som resulterade till domstol, anmärkning, förlust och avveckling av bolaget.rekommenderas EJ
Vad tråkigt att du känner att du inte fick den hjälp du behövde. Ett bolags redovisning blir alltid dyrt när man inte följer reglerna i bokföringslagen om hur underlagen för bolagets alla affärstransaktioner ska förvaras fram till det att de bokförs. Saknar bolaget kontroll över underlagen för sina affärstransaktioner kan det vara så att man förser sin redovisningsbyrå med bristande underlag. Detta kan innebära många påminnelser vilket ger onödigt merarbete och högre kostnader. Detta gäller för alla företag. De som har...
Fick direkt väldigt bra och snabb hjälp med avvecklingen av mitt AB. Fick en personlig kontakt som var väl insatt i mitt ärende, kunde svara på eventuella frågor och hjälpa mig med kompletterande uppgifter. Hela ärendet gick väldigt snabbt och smidigt.
Tack för ditt fina omdöme! Tveka inte att höra av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp med något annat företagsärende.
I recently needed help with a bookkeeping issue, and this company delivered outstanding service. They responded extremely quickly and resolved my problem quicker than I thought possible. Definitely exceeded my expectations, and I will be using their services again.
Thank you for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you were pleased with our service and that we could assist you efficiently. We look forward to supporting you again in the future!
Mycket bra och prisvärd redovisningsbyrå. Aktiebolagstjänst sköter rapportering till Skatteverket samt årsredovisning till mitt bolag. Idag har jag bara ett bolag kvar, men de sista cirka tio åren har jag haft flera bolag där ekonomifunktionen skötts av Aktiebolagstjänst och jag har alltid varit mycket nöjd. Rekommenderas varmt.
Tack för ditt fina omdöme Ingemar! Vi är glada över att du är nöjd med vår service och uppskattar förtroendet du visat oss genom åren. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med dina bolag, och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet. Tack för att du rekommenderar oss!
Ett bra bokförings företag. Anlitar dem flera år i rad nu.
Vad roligt att ni är nöjda, vi ser fram emot att fortsätta ha er som kunder!
Snabb service och bra tillgänglighet för frågor / Margareta
Tack för omdömet Margareta! Vi finns här ifall du har vidare frågor.
Mycket profesionellt !!!!! omtänksamt, noggrannt och involverat !!!!
Vad härligt att höra, tack! Vi försöker alltid vara noggranna och sätta oss in i våra kunders unika situationer.
I have bo comments. I am satisfied with aktebilagsverket
We are very happy to hear that, thank you!
Vi är oerhört nöjda med den fantastiska service vi får från Aktiebolagstjänst. De hanterar vår bokföring och löner på ett mycket professionellt och pålitligt sätt. Deras kompetens och noggrannhet gör att vi kan känna oss trygga med att våra ekonomiska angelägenheter sköts korrekt. Vi rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker en pålitlig bokföringspartner.
Vad kul att ni kan rekommendera oss till andra! Tack för du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme.
Always receiving good service for a period of more than ten years. Covering start-ups, board changes and the like.
They are very good. Provide service on time. Take care all matters regarding our company. Excellent team. Thanks
Oerhört snabba och proffsiga! Prisvärt
Alltid trevligt bemötande, snabb service, bra information och mycket kompetent rådgivning.
Skicklig och bra hjälp med sådant som ofta är långt ifrån ens eget affärsområde och kompetens. Rekommenderas!
Varit kund i 3 år för både mitt holdingbolag och ett bolag jag driver med en medgrundare. Det och har blivit en hel del fel och krångel med vår bokföring under åren. Några fel till den graden att vi behövt göra retroaktiva rättelse i årsbokslutet vilket inte är särskilt bra. Det har varit lite av ett stående skämt mellan mig och min medgrundare över hur mycket som blivit fel. I väldigt många fall har vi som entreprenörer själva behövt kolla upp vad som gäller i olika frågor och därefter berätta för våra redovisningskonsulter...
Man får alltid snabba och korrekta svar från Aktiebolagstjänst!
Vi är väldigt nöjda med Aktiebolagstjänst, de har proffsiga medarbetar som återkopplar snabbt och sakligt. Rekommenderas varmt!
Köpt tjänsten bokföring och årsredovisning till företaget. De är väldigt serösa och noggranna. De har koll på ditt företag och kommer med förslag på lösningar som gynnar dig utan att man behöver fråga. Alltid tillgängliga och de svarar väldigt pedagogiskt och enkelt så man förstår svaren. Rekommenderar dem varmt.
Alltid väl bemötande och som vanligt väldigt effektiva, samt okomplicerade!
Jätte trevlig och professionella, kan varmt rekommendera Aktiebolagstjänst
Vi fick hjälp på ett snabbt och enkelt sätt.
Mycket seriösa, kunniga och trevliga.
Fantistisk bemötande av David från första kontakt. Tillmötesgående, kunnig, snabb och prismedveten - kan inte rekommendera nog!
Vi tog hjälp av Aktiebolagstjänst för att öppna ett bolag i Norge. Detta klarade de tyvärr inte av att göra inom det utlovade tidsspannet, utan vi behövde då köpa ett lagerbolag från en Norsk aktör. Detta gjorde att vi sedan behövde lägga ned det nya bolaget som de hjälpte oss starta - vilket borde vara rakt fram men blev en process som tagit oss ungefär tre år. Efter att de fört över hela det tillgängliga kapitalet i det norska bolaget till sitt klientmedelskonto (Detta var 2020), så blir det radioskugga. Problemet är...
Proffsigt, effektivt, gör precis de man beställer.
Super snabbt svar och ett proffesionellt bemötande. Rekommenderas varmt.
Jag satt upp ett ny AB. Jag fick som alltid snabb och bra service.
Det tog några dagar att få kontakt men när jag fick kontakt gick det fort. Det är lite tidigt att ge återkoppling eftersom en del jobb kvarstår innan vårt AB är på plats. Jag är mycket nöjd hittills.
Trevligt, enkelt, smidigt och snabbt. Kan sin sak.
En riktigt bra upplevelse från start till mål, bra utförande och tydlig beskrivning på vad som ska göras. Otroligt snabb hantering, kan bara rekommendera!
Enkelt och lätt hanterat. Levde helt upp till förväntningar. Köp av lagerbolag. Positiv till det snabba hanterandet.
Vi använder Aktiebolagstjänst för redovisning och ekonomi och är mycket nöjda. Vi får hjälp med allt från momsdeklaration, löner, planering av utdelning, leasing av bil och skatteinbetalningar. Vi får alltid snabb återkoppling och har kunnat luta oss tillbaka med vetskapen om att Leif eller Yvonne hör av sig när vi behöver lämna in deklarationer, betala in skatt eller ta ut månadens lön. Rekommenderar de varmt!
Vår förfrågan til AB Tjänst var av generel typ - och vi fick ett snabbt svar. Allt OK.
Jag har frågat om hjälp med bokföring, deklaration, etc, och de har gjort det som efterfrågats.
Snabbt svar, inga frågetecken, inga andra frågor.
Snabb och proffsig utfört och väll mött, beställde ett 25,000 aktiebolag
Har använt mig av aktiebolagstjänst flera gånger och det känns tryggt och bra.
Snabbt, tydliga svar på frågor, de gjorde det enkelt att göra rätt.
Snabba och professionella, kan verkligen rekommenderas.
Väldigt proffsiga, trevliga och otroligt snabba! Fantastiskt service helt enkelt.
Ärendet är ännu inte klart men servicen fungerar hitintills utmärkt.
Andra gången jag anlitar Aktiebolagstjänst! Väldigt bra, professionell service! Rekommenderas varmt!
Professionellt och kunnig personal
Snabbt svar. Bra tjänst. Vi fick hjälp med bokföring och årsredovisning samt inkomstdeklaration.
Väldigt snabba, flexibla och effektiva. Dessutom trevliga!
Jag är väldigt glad. De ordnade upp allt pappersarbete från början och inga problem. Jag rekommenderar verkligen. Ett företag med klass. Marek Wozniak
Vi köpte konsultationstjänster då Aktiebolagstjänst innehar expertis kompetens på det området vi hade behov för att lösa. Bolaget har uppträtt proffesionellt och trevligt och svarade till vår förhoppning när vi engagerade de. Vi kommer fortsätta hålla kontakten med bolaget även om vårt ärende nu är löst. Jag använder de gärna igen och kan varmt rekommendera de till andra som har behov av deras konsultation och rådgivande tjänst.
Jag köper löpande bokföringstjänster av Aktiebolagstjänst och de gör bolagets årsbokslut. Jag tycker det är prisvärt och känner alltid att mina ärenden hanteras på ett kompetent sätt.