“Stort tack för en fantastisk flyttservice! Flyttkillarna var professionella, effektiva och mycket vänliga. Allt hanterades med stor omsorg, och flytten gick smidigt. Rekommenderas varmt!”
Akut rut och städtjänst
Välkommen till Akut rut och städtjänst! Behöver du städ- eller flyttjänster. Kontakta oss så får du prisförslag inom 30 minuter. Flytthjälp & Flyttning. Vi är företaget som valt att placera oss i Göteborg men hjälper dig med Flytthjälp i hela landet. Med lång erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig med städtjänster varje...
141 omdömen om Akut rut och städtjänst
Sedan starten hos Reco 2020
Värsta flyttfirman jag har anlitat, dem tar extra betalt för o flytta tvättmaskin, dem skruvar inte ner nåt från väggarna, o lägger på extra för att det e lite mer dammigt, då jag inte kunnat göra nåt pga bruten och opererad fotled.. dessutom blev jag hotad när jag inte ville betala mer än beloppet på offerten, plus på packningen som va kvar o göra, då skulle dem ta bilen me dem sakerna som va kvar i deras bil o bara åka.. Lägenheten var inte ens tömd, 2500 kr skulle dem ha extra.. om jag anlitar en flyttfirma så begär...
Hej Pernilla Tack för din recension. Väldigt tråkigt omdöme att få tycker vi som inte stämmer enligt din text. Med anledning av detta kommer vi besvara detta enligt nedan: extra Packning 810:- du istället en dålig recension, som inte representerar oss eller stämmer med vad som hänt varken med personal eller hantering. Verkligen jättetråkigt och inte minst oförtjänt omdöme att få av dig. Med vänlig hälsning
Trevligt bemötande och bra städning av bostadsrätten! Trevlig återkoppling och måna om att de gjort ett bra jobb.
Hej stort tack för din fina recension, och tack själv för ett trevligt och smidigt samarbete! Ha en fin vecka! Varma hälsningar
Vi hade något större bohag än vad vi hade bokat för, och trots det hjälpte de till och flyttade alltsammans i två lass för ett fullt rimligt prispåslag. Ömtåliga möbler lindas in i plast som skydd. Tjocka filtar används flitigt. Trevliga att prata med, men lite svårt med språket ibland. Rekommenderas!
Super nöjd med min flytt. Otroligt trevligt bemötande och väldigt effektiva.
Vi hade 5 pers som flyttade vårt hem.Mycket proffesionella och snabba men tog samtidigt väl hand om våra möbler etc.Rekomenderar starkt detta flyttbolag. Daniel på rexegatan 28
Vi tog hjälp av dessa killarna till vår flytt och dom gjorde ett väldigt bra arbete! Nour, Meruan, Hamza och några till var trevliga och lätta att prata med. Dom upptäckte ganska snart att det behövdes en extra bil vilket dök upp på en kort stund. Väl på plats hjälpte dom till så rätt sak kom på rätt plats och satte även ihop soffan (stor och flera delar) jag kan varmt rekommendera dessa! Som en liten bonus så fick vår bebis en leksak av en av killarna när allt va klart 🙂
Mycket trevliga killar (Nour och Merwan). Flytten gick mycket snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt!
Väldigt nöjd med flytten! Vi hade två fantastiska killar som var både positiva och engagerade under hela processen. De jobbade stenhårt hela dagen och hanterade flytten från två lägenheter till vårt nya hem med stor professionalism. De var mycket närvarande, och tog verkligen ansvar för att allt skulle flyta på smidigt. Rekommenderar varmt deras tjänster!
Kul att du är nöjd Tack för din omdöme Carl, det betyder mycket för oss
15/1 Bästa flytthjälpen! Maruan och Baara från Akutrut kämpande och gjorde sitt allra bästa för att jag skulle bli nöjd. Trevliga och noggranna. Checkade av hur jag ville ha det osv. Grymt bra jobbat! Anlitade förra flytten med för några år sedan. Rekommenderas varmt!
Kul att du är nöjd Tack för din rekommendation det betyder mycket för oss
Idag hade vi ett flytt och det kom tre killar som var experter och erfarenhet hade de till 100 %. De var jättesnabb duktiga och jättetrevliga och jätte hjälpsamma och tog hand om möblerna som det var deras egna möbler
Kul att du är nöjd Tack för din rekommendation
Mycket bra! Något sena dock! Mvh Mattias
Kul att du är nöjd Tack för din rekommendation Lars, det betyder mycket för oss
Det var den mest usla flyttstäd jag har varit med om. Inte alls rent och massor med smuts kvar. Dessutom skulle de ha extra betalt för att komma tillbaka och göra om. Så dåligt! Tänker då aldrig mer anlita denna firma igen, inte rekommendera den heller.
Tack för omdöme När vi städade pratade vi med dig om att lägga till timmar på grund av mycket smuts, tyvärr, som det står i ditt kontrakt. Vid grovt nedsmutsad Ugn tillkommer timdebitering för Grovstäd. Tyvärr tackade du nej och du kan granska erbjudandet som kom till dig Vi ger dig 7 dagars GARANTI på din flyttstädning
Killarna som kom var snabba och effektiva, svårigheter som uppstod under flytten var de måna om att lösa på ett bra sätt. Kommer anlita igen om jag ska flytta!
Tack för ditt härliga och ärliga omdöme Lycka till med ditt nya boende
3 jättesnälla killar som flyttade allt på bara några timmar!
Tack för ditt härliga och ärliga omdöme Lycka till med ditt nya boende
Erfarna killar som jobbar snabbt och varsamt! Riktiga proffs.
Kul att du är nöjd Tack för din omdöme Ernst, det betyder mycket för oss
Jag vill verkligen ge ett stort beröm till flyttkillarna som hjälpte oss med vår flytt. Deras professionalism och effektivitet var verkligen imponerande. De kom i tid, var otroligt hjälpsamma och hanterade våra möbler med stor försiktighet. Dessutom hade de en fantastisk attityd och gjorde hela processen mycket enklare och mindre stressande. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster till alla som planerar en flytt! Stort tack!
Kul att du är nöjd Tack för din omdöme
Snabb och bra service.bra bemötande och pålitliga
Kul att du är nöjd Tack för din omdöme
Andra gången vi får hjälp att flytta. Lika bra båda gångerna och inga skador alls på våra saker. Snabba, otroligt snälla och ödmjuka killar. Trots omständigheter under förra flytten skötte de sitt jobb galant. Kommer inte använda någon annan flyttfirma!
Kul att du är nöjd Tack för din omdöme
Såå nöjd. Dom gjorde ett utmärkt städjobb när jag flyttade. Trevliga killar som alla arbetade på bra. Inga klagomål alls.
Effektiva, glada, inget trasigt, inga konstigheter. Bra pris också!
Snabbt flyttning Kommer i tid
Bokning och kontakt var väldigt smidigt, de kom på utsatt tid och var väldigt trevliga. Dock lämnades lister i hallen otorkade, speglar var flammiga, ränder på fönstrena, smuts kvar på kökslådorna och kylskåpet och skomärken på golvet. Åtgärdade det på egen hand och det var väl ingen större insats, men trist att behöva städa själv när man betalat för den tjänsten.
Väldigt bra Flytfirma, de var trevliga , kom i tid och packade allt så snabbt. Priset också var väldigt bra.
Flexibelt företag som anpassar sig till kunden. Vi är nöjda med flytten. Trevliga killar/män som vet vad dom gör.
Mycket bra resultat, väldigt nöjd
Tack för fina ord, vi är glada över att vi har gjort bra jobb!
Trevliga killar, mycket väl utförd städning!
Tack för fina ord, vi är glada över att vi har gjort bra jobb!
Jag flyttade i lördags och jag är supernöjd med killarnas insats. Väldigt trevliga och duktiga killar. Skulle gärna anlita de igen. Jag rekommenderar dem starkt till andra som behöver flytt hjälp. Stort tack!
Tack för fina ord, vi är glada över att vi har gjort bra jobb!
Kunde ställa upp på kort varsel med både tömning av lägenhet och flyttstädning. Lägenheten var välstädad och allting såg jättebra ut!
Very good guys working in this company, they are polite and helpful. I have bought two time services from them, one time for cleaning Window and second time for moving and cleaning. They worked carefully and efficient. I would like to continue buying services from Akut RUT and Städtjänst in the future.
Kanonbra service, duktiga killar på både flytt och flyttstädning. Rekommenderas varmt!
TACK för all hjälp med både flytt och slutstädning. Snabba och flexibla precis som ni lovade oss! Extra stjärna för att ni la alla kartonger i rätt rum så att det blev smidigt för oss att packa upp sedan. Inga skador snabba killar som jobbade! Rekommenderas starkt!
Tack för fina ord, vi är glada över att vi har gjort bra jobb!
Va ett väldigt halvdant bemötande. Pratade knappt med en och pratade nästan bara på sitt egna språk med varandra. Verkade stressade och verkade inte lyssna på vad man sa med lådor som va ömtåliga eller det som skulle aktas. Har fått lite minimala skador på några möbler. Dom får ett plus för att dom va snabba men tyvärr kommer slarv in när man är för snabb, vilket det blev i denna situationen. Använde även en canvastavla som hiss stopp för dörren vilket kunde leda till mer skador om hiss dörren stängts.
Tråkigt att höra! Vi ska försöka förbättra vår service nästa gång
Toppenbra service, god kontakt, professionella som räddade mig i sista minuten. Flexibla. Dem goda omdömena stämmer med verkligheten. Rekommenderar!
Tack Erik, vi uppskattar din rekommendation!
3:e flytten med dom, lika fantastiska varje gång! Snabba, trevliga, effektiva o mycket prisvärda. Rekomenderas starkt! :-)
Mycket trevligt bemötande, samarbets vilja och snabba lösningar. Så nöjd 😌
Akut Rut och Städtjänst levererade en exceptionell service! Deras snabba respons och noggranna flytt imponerade verkligen. Professionellt och pålitligt företag som jag starkt rekommenderar.
Mycket noggrann flyttstädning, Över förväntningarna. Trevlig och fint bemötande. Kommer absolut att rekommendera till andra.
Trevliga, effektiva och rädda om sakerna. Prisvärd flytthjälp!
Bra jobbat,fint,duktiga, försiktiga på båda flytt och städ, Jag jättenöjd.
Helt klart dom bästa ni kan välja om ni ska flytta. Prisvärda, snabba, trevliga, försiktiga med sakerna som flyttas. Helt otroliga när det gäller logistik. Välj dessa så bra. Hälsningar Gunilla N
Riktigt bra och effektivt städning
Både flytt och städning fungerade utan anmärkning. Personalen, både flytt- och städ, var vänliga och hjälpsamma. CZ
Snabba, effektiva och tar i beaktande att möbler ska få plats utan att skadas i lastbilen. Jag har anlitat dem 3ggr vid flytt samt 1gång för städ och kommer fortsätta anlita dem.
Kanon bra städning, både effektiva och noggranna, och jag kan utan problem sitta och jobba i lägenheten samtidigt. Har regelbundna städningar en gång per månad.
Min första upplevelse med företaget var minst sagt snopet! Jag hade bokat och skrivit kontrakt med Flytthjälpen i Borås och samma dag den 17/8 kom istället 3 glada starka män från Akut Rut och städtjänst med en gammal och liten och rostig flyttbil! Jag blev minst sagt arg och upprörd över att Flytthjälpen - utan att informera mig - hade bytt ut företaget!!! Jag fick då veta att mina möbler skulle förvaras en dryg månad i Göteborg i stället för Borås hos Flytthjälpen som var bestämt!!! Hur kan Flytthjälpen bara lura kunder...
Bra service hade de både för flytt och flyttstädningen och var jättenöjd
Toppen alltihopa! Använde de både för flytt och flyttstädningen och jag är genomgående jättenöjd.
Jag är mycket nöjd med min flytt. Arbetet utfördes av kunnig och trevlig personal. Jag rekommenderar gärna Akut rut och städtjänst.
Kanonbra! Jag fick hjälp med flytt. Trevliga, hjälpsamma och seriösa. Soffan var för stor för hissen så de hjälpte mig att montera isär soffan och sedan montera ihop den igen på plats. Fick även hjälp att montera ihop säng och fick hjälp att möblera. Rekommenderas varmt!