aLex

aLex

alexapp.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Alex AB är ett framstående företag med jurister som är specialiserade på arbetsrätt. Vår unika app, aLex, erbjuder dig en 30-minuters personlig rådgivning med en av våra arbetsrättsjurister – allt för ett fast pris och utan dolda avgifter. Vi tror på transparens, pålitlighet och kostnadseffektivitet. Vårt erbjudande sträcker...

35 omdömen om aLex

Sedan starten hos Reco 2023

Nina K

Ni gav mig hoppet tillbaka när allt var nattsvart.Ni bidrog till att sätta min arbetsgivare på plats och sanningen kom fram på ett mycket bra sätt. Ni har varit profesionela,empatiska mot Meg som jag uppskattar mycket. Allt jag älskat har ni utfört på ett mycket bra sätt. Det är tur att finns sådan som ni !Ett stort tack.Mvh N.K

Svar från aLex

Tack för de fina orden. Vi är glada för din skull och vi önskar dig allt fint! Tack för att du valde aLex! <3 Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Annette F

Hej Vart positivt bemött på ett bra och Effektivt sätt direkt Förväntningarna va goda då jag Kände en trygghet och kunnighet Ångrar inte en sekund Av att jag tog denna kontakt Väldigt nöjd 🤗❤️

Svar från aLex

Tack Annette för din recension. Det betyder mycket för oss! Vi är glada för din skull och vi önskar dig ett stort lycka till med allt! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Alexander B

Otroligt drivna förstående o underbara handläggare! O stor eloge till Carmen, utan henne skulle jag inte alls stått med dem förutsättningar som jag gör idag tack vare hennes drivkraft i min förhandling! Rekommenderar starkt

Svar från aLex

Tack för dina vänliga ord om juristerna på aLex. Vi är glada att du fick det utfall du hade rätt till. Vi önskar dig allt fint. Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Fredrik B

Så otroligt professionell hjälp av Carmen och att du visa att rätt ska vara rätt.och skicklig i sina förhandlingar. Hade egentligen inte några förväntningar men Carmen visade att det det är viktigt att vara saklig och korrekt.och ett resultat högt över förväntan. Att få en så otroligt professionell hjälp av Carmen visade att man inte ska ge upp hoppet. Arbetsrätt. Tack Carmen Fredrik Berggren

Svar från aLex

Stort tack för dina fina ord. Det betyder mycket! Önskar er allt fint :) Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Viktoria S

Jag hade ett videomöte med en av dem. Angående mitt ärende med min arbetsgivare. Jag tycker att mina frågor och funderingar blev proffesionellt besvarade. Jag kände att hon visade ett genuint engagemang och intresse för mig och mitt ärende. Hon mejlade mig och frågade hur jag mår och hur mitt ärende fortlöpte. En känsla av att hon verkligen brydde sig om mig. Ett trevligt och givande möte. Jag kommer att ta kontakt med dem om jag får problem flera gånger. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från aLex

Tack för dina vänliga ord - det glädjer oss att du kände att du fick bra rådgivning i vår app och att bemötandet var trevligt! Vi önskar dig allt fint och du är välkommen om du behöver oss igen! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Niklas A

Blev bemött väldigt proffesionellt men samtidigt otroligt vänligt. Mitt ombud var mycket påläst och och tog sig an ärendet med stort engagemang. Efter en första videokonsultation kände jag en trygghet - ombudet gav mig insikt ur ett juridiskt perspektiv och vägledning framåt. Jag kände även att här fanns någon som kunde stötta mig hela vägen. Jag tog beslutet att anlita ombudet för att hantera mitt ärende och jag ångrar mig inte för en sekund. Inte nog med att resultatet blev det bästa möjliga men jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Rekommenderar starkt!

Svar från aLex

Tack Niklas för din recension! Det glädjer oss mycket att du fick det utfall du hade förväntat dig. Vi är glada att du gillade videokonsultationen i appen aLex och vi önskar dig allt fint! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

David G

Jag har precis fått hjälp av Carmen och Ikram på aLex. Som jurister är de kunniga, välformulerade och synkade. I alla samtal har de varit tydliga och uppriktiga, vilket hållit mina förväntningar på förloppet på en rimlig nivå. De har fångat upp mina känslor, både avseende glädje och besvikelse, genom att använda sina djupa erfarenheter och förklara förväntat utfall. De visade sig dessutom vara goda förhandlare. Slutligen bör tillägas att de var extremt tillgängliga. Jag har känt mig trygg med dem som ombud och kan å det varmaste rekommendera dem till andra juridiskt nödställda. David

Svar från aLex

Tack David för din fina recension - den betyder väldigt mycket för oss! Vi önskar dig all lycka i arbetslivet och vi är alltid här för Dig när du än behöver oss. Hälsningar, Carmen Elfgren

Aniette S

Lyhörd och rådgivande efter samtal.

Svar från aLex

Tack för din recension, Aniette! Allt fint till dig. Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Patrik L

Dom är mjuka och lyhörda, det känns som de förstår vilka prövningar man utstår. Helt enkelt bäst👍👌

Svar från aLex

Stort tack för din recension! Vi uppskattar dina vänliga ord. Du är välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Hans R

I den situationen jag satt i att bli uppsagd muntligt pga att arbetsgivaren inte kunde betala ut min lön och att mitt fackf örbund Inte ville hjälpa mig i ärendet .Hittade jag Apex på nätet kontaktade dom och fick snabb återkoppling ,jag fick genast starkt förtroende för det fina och korekta bemötandet i den problematik jag stod I snabb återkoppling I allt. äntligen kunde jag slappna av apex gjorde hela processen med bravur och jag fick ut min lönegaranti m.m Jag kan med hjärtat verkligen rekommendera juristerna på Apex starkt! Hans Rodas

Svar från aLex

Hej Hans, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig i en svår situation och att du känner förtroende för vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge snabb och professionell hjälp, och det betyder mycket att du uppskattar vårt bemötande och arbete. Tack för din rekommendation! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Elias A

Stort tack till Carmen som hjälpte mig med att visa stöd och förklarade på ett pedagogiskt sätt hur jag kan gå tillväga gällande de arbetsrättsliga frågor jag hade och den situation jag är inblandad i just nu. Kommer definitivt att kontakta igen ifall jag skulle behöva. Tack! Mvh Elias

Svar från aLex

Tack för din fina recension! Den betyder väldigt mycket för mig och teamet på aLex! Vi önskar dig ett stort lycka till i arbetslivet, och du är varmt välkommen att kontakta oss i framtiden om det behövs! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Evelina N

Kan varmt rekomendera aLex. Mina utsikter såg inte så bra ut från början. Ringde runt i hela min stad och ingen advokat sysslade med arbetsrätt. Fick hjälp samma dag jag kontaktade aLex. Förhandlingar skedde utan problem via videomöte. Blev uppdaterad regelbundet. Carmen är otroligt vass och hennes anställda likaså. Det var en lång process men trots det blev ”notan” betydligt lägre än vad jag hade förväntat mig tack vare deras effektivitet. Resultatet överträffade mina förväntningar. Har bara goda ord att säga om dessa advokater....

Svar från aLex

Ett stort tack till dig, Evelina! Vi är mycket glada över att du har nått den framgång du förtjänar, och vi önskar dig all lycka till i arbetslivet! Med vänliga hälsningar, Carmen Elfgren

Alejandro G

Hej !!! Att beskriva aLex i få.ord är omöjligt. Men behöver du/ni hjälp med att bli representerade av ett team som med sin engagemang och professionalism att försvara dina / era arbetsrättigheter så tvivla inte att anställa de här underbara ,förstående, medmänskliga team av professionella kämpar. Personligen så var jag i tvist med min arbetsgivare (malmö stad)som ville mer eller mindre att jag skulle säga upp mig självmant, vilket jag tänkte göra , Men så fann jag aLex och inom en vecka var jag uppköpt och nöjd med mitt...

Svar från aLex

Hej! Tack så mycket för dina värmande ord och förtroendet du har visat oss. Vi är väldigt glada över att vi kunde hjälpa dig i en svår situation och att du nu kan gå vidare på ett positivt sätt. Det är just sådana framgångar som motiverar oss att fortsätta! Allt gott och lycka till framöver! Med vänliga hälsningar, Carmen Elfgren

Vincent W

Super härliga och trevliga ombud som kan sin grej till 100%. De hjälpte mig med mitt ärende och tryggade mig och mina känslor. Otroligt tillmötesgående och förstående. Tack för tiden ni hjälpte mig! Kan starkt rekommendera ALex, och kommer definitivt höra av mig igen vid behov! Tack!

Svar från aLex

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada över att vi kunde hjälpa dig och att du kände dig trygg genom hela processen. Det betyder mycket för oss att du uppskattade vårt arbete och att vi kunde vara till stöd för dig. Vi är alltid här för dig om du skulle behöva oss igen i framtiden. Tack för ditt förtroende och dina rekommendationer! Med vänliga hälsningar, Carmen Elfgren

Andreas E

Toppenbra att få rådgivning genom denna app och videomötet gick galant. Fick bra rådgivning och juristen var väldigt kunnig. Kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderas till alla arbetsgivare.

Svar från aLex

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd med rådgivningen och att videomötet fungerade så bra. Det är härligt att höra att vår jurist kunde ge dig den hjälp du behövde. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att kunna hjälpa fler arbetsgivare på samma sätt. Tack för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, Carmen Elfgren

Jenny S

Jag är helt överväldigad av det engagemang, proffesionelitet och djupgående kunskap som Carmen på ALex uppvisat. Jag har blivit omfamnad och känt mig helt trygg under vingarna på ALex i en svår konflikt på min arbetsplats. Jag förväntade mig att få hjälp, men fick istället ännu mer än det -upprättelse, omvårdnad, kärlek och vinst!! Blev med andra ord helt överrumplad av hur kunnigt, intelligent och kärleksfullt jag blev omhändertagen. Som att få hjälp direkt från Gud. Otroligt!! Skulle rekommendera ALex till alla som behöver hjälp! Djupt tacksam!!

Svar från aLex

Tack för din fina recension och de vänliga orden! Det uppskattas väldigt mycket! Med vänliga hälsningar, Carmen Elfgren

Ann Christin J

Ett mycket proffetionellt bemötande under hela processen. Inlyssnande vad som önskades uppnås, Klar tydlig och kunnigt i mötet med alla inblandadade. Kan inte vara mer nöjd med resultatet. Det vart en possitiv upplevelse av en mycket jobbig situation ,tack vare Carmen. Kommer rekommendera henne till vänner och bekanta.

Svar från aLex

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att du upplevde processen som positiv. Jag uppskattar din rekommendation, och vi ser fram emot att hjälpa till igen om det behövs. Lycka till! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Melissa B

Jag hade noll förväntning men utfallet blev så otroligt bra och det hade inte varit möjligt utan Carmen! Ända från första mötet till slutet av ärendet så var det tät kontakt, proffessionalitet och trygghet. Det har varit en fantastisk upplevelse att ta hjälp från Alex AB!

Svar från aLex

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är så nöjd med resultatet och upplevde hög professionalitet och trygghet genom hela processen. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Alexander G

Som företagsledare fick jag ett behov av att snabbt få juridisk rådgivning. När jag såg Alex AB visste jag direkt att jag hade hittat rätt! Ett företag som moderniserat juridiken och gjort det otroligt enkelt att via en app både boka och genomföra möten. Upplevelsen överträffade alla mina förväntningar. Bemötandet var otroligt professionellt, jag fick snabbt svar på mina frågor och kände mig trygg i att jag hittat ett företag och en jurist som kunde hjälpa mig hela vägen. Tillgängligheten och bemötandet som fanns genom...

Svar från aLex

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du uppskattar vår moderna och smidiga tjänst. Att höra att vi har överträffat dina förväntningar och att du känt dig trygg med vårt bemötande betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden och tackar för din rekommendation! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Emily P

Carmen was attentive and response and demonstrated a genuine commitment to my case. She helped me obtain a fair outcome, and it was a pleasure working with her.

Svar från aLex

Thank you for your feedback! I'm glad to hear that you felt I was attentive and committed to your case. It was a pleasure working with you and helping you achieve a fair outcome. Kind regards, Carmen Elfgren

Nibha P

I took help from Alex AB to resolve a situation at work. They guided me on Employment Protection Law, Collective agreements, and many others which I was never aware of due to language constraints. I have not only received legal support but also mental support to come out of this situation. I was able to receive constant guidance from Carmen and the Team through quick bookings, SMS, emails, and calls. Carmen has representated me really well and conclude this situation quickly in a professional manner. All my conversations...

Svar från aLex

Thank you for your detailed feedback! I'm glad I could provide both legal and emotional support throughout your situation. It’s great to hear that the communication and guidance were helpful and that you were satisfied with the outcome. I appreciate your recommendation and wish you all the best as well! Best regards, Carmen Elfgren

Peter T

Bra app, enkelt att boka videomöte, man väljer själv datum, tid och jurist. Bra priser 499kr för 30 min och att man kan betala på olika sätt. Carmen Elfgren är en riktig stjärna på arbetsrätt och är empatisk och enormt stöttande. A lex för alla mina arbetsrättsliga frågor, absolut återkommande och rekommenderar till alla som har frågor att ställa inom arbetsrätt!

Svar från aLex

Tack för din positiva recension! Jag är glad att du uppskattar appens funktioner och priser. Det är också roligt att höra att du har haft en bra upplevelse med mig och att du känner att jag har kunnat ge dig det stöd du behövde. Jag ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov och tackar för din rekommendation! Kind regards, Carmen Elfgren

Aldona S

Hjärtligt tacksam för all hjälp som jag har fått från Alex jurister Ubah och Carmen.Jurister Ubah och Carmen löste mitt ärande ganska snabbt . Dem har jobbat mycket noggrant och har gått hela vägen till slut med stort professionalitet och agenemang. Dem visat till mig mycket mänsklighet och förståelse. Jag är jätte nöjd för att jag har fått kontakt med jurister från Alex.Innan dess hade jag 3 jurister från andra företag som bara dröjde på tiden utan resultat, jag fick ingen hjälp. Om jag skulle behöva jurister en gång...

Svar från aLex

Tack så mycket för din värdefulla feedback! Jag är glad att vi kunde hjälpa dig snabbt och professionellt. Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vårt stöd och att vi kunde göra en skillnad för dig. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att kunna assistera dig igen om det behövs. Tack för ditt förtroende! ❤️ Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Johan L

Mötet med Alex ab fungerade väldigt bra, de var seriösa och trevliga. De presenterade ett alternativ för mig som fungerade bra och höll sig inom budgeten som vi kom fram till. Mycket bra kontakt hela tiden! Jag är mycket nöjd

Svar från aLex

Tack för din feedback! Jag är glad att du är nöjd med mötet och att vi kunde erbjuda en lösning som passade din budget. Det är roligt att höra att kontakten var bra under hela processen. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Nermina H

Carmen hjälpte mig med arbetsrätt på mitt företag som var sjukt elaka mot mig. Carmen löste allt utan mig och skötte all kommunikation med företaget och gjorde så att min önskan blev lag. Älskar hur dom skötte allt och kommer absolut rekommendera Alex i framtiden! Jag kanske inte behöver Carmen mer idag men kommer absolut att ringa just henne i framtiden! Kan sin grej och är kvick och snabb. Oavsett hur än detta hade slutat så tycker jag dom skött allt mycket bra och professionellt! VÅGA BOKA MÖTE! Redan efter första mötet...

Svar från aLex

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig och att du är nöjd med hur vi hanterade ditt ärende. Tack för din rekommendation och förtroende – jag ser fram emot att kunna hjälpa dig igen om behovet skulle uppstå! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Musti K

Alex har varit en ovärderlig hjälp i alla mina affärer. Med en hög grad av professionalism och expertis har dem effektivt lotsat mig genom varje steg. Jag är tacksam för deras engagemang och rekommenderar dem starkt.

Svar från aLex

Tack för din fina feedback! Din rekommendation betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Jennie L

Hög kompetens, kände mig väldigt väl bemött och fick ett stöd som var extra behövligt i stunder som dessa. Kan varmt rekommendera!

Svar från aLex

Tack så mycket för din feedback! Jag är glad att du kände dig väl bemött och att vi kunde ge det stöd du behövde. Din rekommendation betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Lat K
Skrev om aLex

Jag var i kontakt med Advokaten Carmen Elfgren. De har lång erfarenhet inom sitt område.Advokaten gav mig all information jag behövde angående mitt ärende och jag rekommenderar alla som har en arbetsrelaterad tvist att kontakta dem.

Svar från aLex

Tack för din feedback! Jag är glad att jag kunde ge dig den information du behövde och att du är nöjd med vår hjälp. Din rekommendation betyder mycket för oss, och jag hoppas att vi kan vara till hjälp igen vid behov. Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Ferdi K

Väldigt professionellt bemötande och kunnig personal. Snabb och tydlig rådgivning och korrekta avtalsskrivningar. Kan varmt rekommendera i all form av juridisk hjälp

Svar från aLex

Tack för din positiva feedback! Jag är glad att du uppskattade vårt professionella bemötande och tydliga rådgivning. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Lise-Lott P

Ärendet gällde en konflikt med arbetsgivaren och långvarig diskriminering. Facket var inkopplat under 1 år men jag upplevde att det stödet var med medling utan att det blev en förbättring. När A lex kopplades in vände allt. Jag fick mycket bra bemötande, bra dialoger och stöd av A lex. Det kändes bra att få bekräftelse på att mina upplevelser kunde styrkas av arbetsrättsliga lagar. Jag är tacksam över att förhandlingen med arbetsgivaren sköttes utan att jag behövde medverka. I efterhand har jag uppmärksammat att jag var...

Svar från aLex

Tack för din recension! Jag är glad att vi kunde göra en skillnad och ge dig det stöd du behövde i en svår situation. Om du behöver ytterligare hjälp i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss! Lycka till i arbetslivet! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Mohamed A

Jag blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt av företaget. De visade intresse för mina frågor och behov. Vilka förväntningar hade ni och hur levde företaget upp till dem? Jag förväntade mig kompetent och kunnig rådgivning inom arbetsrätt. Företaget levde helt klart upp till mina förväntningar genom att tillhandahålla detaljerade och relevanta råd som var anpassade efter mitt specifika ärende. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Min upplevelse med företaget var...

Svar från aLex

Tack för din feedback! Jag är glad att vi kunde möta dina förväntningar med vår rådgivning inom arbetsrätt. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Charlotta R

Alex jurist hjälpte mig verkligen att förstå mina rättigheter vilket gav mig ett större självförtroende och lugn i min dialog med min arbetsgivare i samband med ett större varsel. De var mycket proffsiga och vänliga och svarade snabbt och det var lätt att boka möten. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Svar från aLex

Tack för din feedback! Jag är glad att vi kunde hjälpa dig att förstå dina rättigheter och att du kände dig mer trygg och självsäker i din dialog med arbetsgivaren. Tack för din rekommendation och för att du uppskattade vår professionalism och service! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Özge A

Jag har fått bra hjälp av Alex. De är så proffsiga och trevliga.

Svar från aLex

Tack för din feedback! Jag är glad att du upplevde vår hjälp som professionell och trevlig. Vi uppskattar din beröm och tackar för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Alexander L

Väldigt professionella och kompetenta. Snabba svar och tydlig rådgivning, kan varmt rekommendera!

Svar från aLex

Tack för din positiva feedback! Jag är glad att du upplevde vår rådgivning som snabb och tydlig. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren

Michael P

Oseriöst företag som lägger till timmar av arbete som man inte har godkänt och sen hotar med att skicka fakturan till inkasso om man inte betalar. Detta efter att jag skickat bevis på att de faktiskt inte jobbat de timmar de nämner i fakturan. Betalade drygt 50.000 SEK för ca ett A4 värt av arbete. Detta arbete var jag själv tvungen att skriva om på grund av bristande kvalitet. Håll er undan!

Svar från aLex

Jag är ledsen att höra om din upplevelse och om din frustration. Vi har redan vidtagit åtgärder för att åtgärda situationen och hoppas att det har löst problemen. Tack för din feedback! Med vänlig hälsning, Carmen Elfgren