AlexRo Service

AlexRo Service

www.alexroservice.se
  • BadgeFourYears
4.7

Varmt välkommen till AlexRo Service! Vi erbjuder dig ett stort utbud av allservice som vi anpassar efter just dig och din vardag. Vår vanligaste tjänst är hemstädning. Den kan du sedan bygga på med fler tjänster såsom fönsterputsning eller klädvård. Vi förstår att vardagen inte alltid är så lätt att få ihop, därför erbjuder...

166 omdömen om AlexRo Service

Sedan starten hos Reco 2018

Roland P
Skrev om AlexRo Service

Mycket trevligt bemötande vid första besöket. Bra städning varje gång

Sneha A
Skrev om AlexRo Service

Very satisfied with the cleaning services provided by AlexRo. We definitely would want to hire them in future for cleaning and highly recommend them!

Felicia J
Skrev om AlexRo Service

Har hemstäd två gånger i månaden. Gör ett bra jobb, håller överenskommelser och öppna för en dialog, trevliga, bra pris. Nöjd med allt!

Karin W
Skrev om AlexRo Service

Trevligt bemötande och bra jobb.

Peter L
Skrev om AlexRo Service

Seriöst och proffsigt. Trevligt bemötande.

Svar från AlexRo Service

Tack:) Det var trevligt att hjälpa dig. Hoppas du återkommer fler gånger.

Karin L
Skrev om AlexRo Service

Har anlitat AlexRo för städhjälp och är väldigt nöjd. Fick lätt och snabbt kontakt och Elena är bra på att återkoppla trots att jag hade sen framförhållning. Proffesionella, noggranna och duktiga. Sist men inte minst är dom väldigt trevliga och rara människor. Rekommenderar dom varmt.

Tack Karin för varma ord. Trevligt att jobba när man känner sig så välkommen ♥️

Ajay S
Skrev om AlexRo Service

I have used services from Alexro for .any years now and I am extremely happy with the service. The cleaners are on time always and they finish th3 work on time as well. No complaints and will definitely recommend to others.

Charlotte O
Skrev om AlexRo Service

Det går undan och blir fint, och dessutom finns det en ambition att anpassa sig efter ev behov om det är möjligt. Jag är jättenöjd!

Lotta H
Skrev om AlexRo Service

Bra bemötande allt fungerade enligt överenskommelsen

Margareta A
Skrev om AlexRo Service

Vi får städhjälp av AlexRo varje vecka och är supernöjda. De är proffsiga och trevliga att ha kontakt med. Vi får alltid svar direkt om vi har någon fråga. De kommer alltid som planerat och städningen är exemplariskt utförd. Vi kan verkligen rekommendera AlexRo.

Anette H
Skrev om AlexRo Service

Stor städning. Fantastisk personal. Håller tids schemat och så rent och fint . Kommer i tid. Hör alltid av sig när man mailar. Flexibla angående tider för städning. Mycket nöjd kund.

Richard A
Skrev om AlexRo Service

Tillförlitliga, snabba, extremt duktiga och noggranna!

Krister S
Skrev om AlexRo Service

Mycket trevlig personal som gjorde sitt jobb bra.

Gunnel A
Skrev om AlexRo Service

Jag är mycket nöjd med städningen!

Torbjörn P
Skrev om AlexRo Service

Proffsigt utgörande av städjobbet på kort tid

Golnar A
Skrev om AlexRo Service

Fantastiskt städföretag med mycket professionell och skicklig personal!

Bengt J
Skrev om AlexRo Service

Trevligt bemötande och mycket fint jobb

Björn B
Skrev om AlexRo Service

Alltid bra bemötta. Både av Elena samt städpersonal Sandra och Vida. Om vi behöver justera städdag, har Elena alltid gjort vad hon kunnat och löst det. Nöjda med städning också.

Svar från AlexRo Service

Tack för snälla ord. Skönt att känna att vår tjänst är viktigt. Då känns det viktigt att anpassa så gott det går. Trevlig sommar 🌞

Carl H
Skrev om AlexRo Service

Alltid superbra städat. Pålitlig och trevlig personal. Kommunicerar alltid om det blir några förändringar.

Anna-Karin L
Skrev om AlexRo Service

Pålitliga och städar rent och gediget

Per Börje B
Skrev om AlexRo Service

Ganska bra - vi är nöjda med hur de städar

Andrea S
Skrev om AlexRo Service

Alltid lika proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande

Anneli K
Skrev om AlexRo Service

Vi är väldigt nöjda med företaget. Lätt att kommunicera med. Önskemål tillgodoses. Flexibilitet.

Göran P
Skrev om AlexRo Service

Bra städning och alltid lätt att få kontakt med.

Helene T
Skrev om AlexRo Service

Flexibla och alltid i tid, trevliga och kunniga medarbetare.

Yvonne R
Skrev om AlexRo Service

AlexRo är fenomenala på att göra ens hem skinande rent!! Noggranna, effektiva o pålitliga. Det är en fröjd att komma hem efter deras flit o puts. Rekommenderar deras tjänster varmt

Inga-Lill P
Skrev om AlexRo Service

vi har anlitat AlexRo Sevice i många år och har alltid fått den bästa av sevice man kan tänka. Bemötandet av personal är alltid fantastisk, vänliga, trevliga och hjälpsamma. Vi kan rekommendera detta företag med stort nöje.

Per-Olof N

Duktiga och noggranna städare

Anders A
Skrev om AlexRo Service

Vi har alltid blivit väl bemötta av Alexro. De försöker alltid att möta våra önskningar och de gör ett fint jobb. ⁰

Else M
Skrev om AlexRo Service

Har blivit bemött på ett trevligt sätt. Det har gjort ett otroligt fint jobb och vi är supernöjda med trädgårdsjobbet. Mycket trevlig personal

Olof A
Skrev om AlexRo Service

Jätte bra & Helt nöjd med städtjänsten :-)

Gull L
Skrev om AlexRo Service

Är jättenöjd med städningen som dom gör hos mej.

Anders L
Skrev om AlexRo Service

AlexRo agerar professionellt och ansvarsfullt och sätter kunden i Fokus. Vi har varit kund hos dem i flera år och vi är nöjda med service och resultat.

Svar från AlexRo Service

Tack för snälla ord och flexibilitet vid behov av byte dag/tid. Trevligt att jobba med underbara kunder.

Monica F
Skrev om AlexRo Service

Alltid hög service och positiv bemötande. Jätte duktig personal.

Svar från AlexRo Service

Tack för fina ord och rekommendationer till andra. Uppskattar det jättemycket ♥️

Cecilia B
Skrev om AlexRo Service

Kan sitt jobb o gör det bra. Kommer i tid, vi har inget att klaga på.

Svar från AlexRo Service

Fint att ni är nöjda. Tack för ni är kunder i så många år.

Simon W
Skrev om AlexRo Service

Snabb och enkelt service. Gjorde ett väldigt bra jobb med flyttstädning.

Svar från AlexRo Service

Skönt att det var godkänt utan påpekningar. Tack för bra omdöme och välkommen åter vid behov.

Jens Emanuel R
Skrev om AlexRo Service

En firma med bra service och alltid kunden i fokus bra och ordentliga.

Tack för förtroendet och flexibilitet. Och trevlig bemötande 🌞

Christel S
Skrev om AlexRo Service

Sååå duktiga & alltid sååå nöjd! De är guld värda!

Svar från AlexRo Service

Skönt att det känns bra. Tack för du rekommenderar oss till andra:)

Ingvar L
Skrev om AlexRo Service

De lyssnar och gör vad man ber dem om. Kommer alltid i tid!

Eva W
Skrev om AlexRo Service

Alltid punktliga, trevliga och duktiga.

Lotte H
Skrev om AlexRo Service

Helt underbart att få städat huset. Jätteduktig och trevlig personal. Har bara gott att säga om AlexRo Mvh Lotte Holm

Svar från AlexRo Service

Mycket tacksam för ni sprider ord om oss 🤗

Maggie T
Skrev om AlexRo Service

Vi har tagit hjälp av AlexRo i många år och vi är otroligt nöjda med kvaliteten på städningen och personalen. Något som vi uppskattar särskilt mycket är att alla saker ställs tillbaka på sin plats. Det ser exakt ut som när vi lämnade huset, fast mycket renare. Kan varmt rekommendera AlexRo som städfirma.

Svar från AlexRo Service

Tack så mycket. Långvariga kunder är värdefulla.

Carina S
Skrev om AlexRo Service

Nr 1 städ bolag för mej ❤️ Pålitliga❤️ Nigranna❤️ Punktliga❤️ Är en fröjd komma hem efter dom städat❤️

Tack så mycket 🙏 snälla du ♥️

Frida W
Skrev om AlexRo Service

Vi är väldigt nöjda med AlexRos städtjänster och deras flexibilitet när det kommer till tidbokning och uppdragstillägg

Svar från AlexRo Service

Trevligt att ni är nöjda:) Anpassar så gott det går.

Niklas N
Skrev om AlexRo Service

Proffesionellt och tryggt. Har använt AlexRo i åtta år.

Svar från AlexRo Service

Tack för förtroendet och fin omdöme!

Neha P
Skrev om AlexRo Service

AlexRo Service has been pretty welcoming! I wanted to have 3 cleaning session once a month. They are punctual and they are great with their job! They have ensured that the house is spick and span each time and they do not compromise on cleaning! I am happy with the service! :)

Svar från AlexRo Service

Thank you so much for the nice review. Hope for long cooperation. Always nice to hear when customers are satisfied.

Peter A
Skrev om AlexRo Service

Lätta att komma i kontakt med och flexibla med att ändra tider och andra önskemål.

Svar från AlexRo Service

Alltid strävar att anpassa kunden så gott det går. Tack för ni uppskattar det.

Mats N
Skrev om AlexRo Service

Bra bemötande. Enkla att ha och göra med. Mycket nöjd med städning.

Eva P
Skrev om AlexRo Service

Jag är nöjd med AlexRos städning av min lägenhet.

Anders W
Skrev om AlexRo Service

AlexRo har skött vår städning ett par år. Vi är mycket nöjda med deras arbete som håller hög och jämn nivå. De håller tiderna och kommunikationen fungerar perfekt. Har rekommenderat dem till flera av mina vänner.

Svar från AlexRo Service

Nöjda kunder=vi är stolta över vad vi gör. Tack för ni bekräftar det 🌞