Bra bemötande, lyhörd, engagerad säljare. Ordnade dragkrok till bilen. Ordnade komplett servicedokument från Audi utöver det digitala i färddatorn.
ALLTiBil Försäljning Kungälv
ALLTiBil Försäljning Kungälv säljer och reparerar bilar med en ambition att du som kund alltid ska känna dig trygg, både före och efter besöket! Vi har ett stort utbud av både nya och begagnade fordon som kan köpas eller leasas av privat- eller företagskunder. I vårt utbud ingår nya modeller av personbilar, elbilar och hybrider...
17 omdömen om ALLTiBil Försäljning Kungälv
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Per! Vad roligt att du är nöjd med bilen och din upplevelse hos oss. Tack för ditt förtroende Med vänlig hälsning Neo
Jag har handlat bilar på många ställen genom åren..men servicenivån på AlltIBil i Kungälv är något extra. Man håller allt man lovar. Sven Jansson Öckerö Måleri AB
Trevligt bemötande och bra tips på olika alternativ. Mycket nöjd
Vi hade en mycket engagerad försäljare som höll i kontakten från första besöket, genom vår process, där vi också under ett par månaders tid tittade på andra märken, och fram tills affären var i hamn. Det kändes tryggt och vi upplevde Victor Jarlesjö som både kunnig och hjälpsam. Han är en stor anledning till varför det till slut blev en Peugeot från ALLTiBil i Kungälv.
En väldigt positiv upplevelse då man får ett fint bemötande från start. Service inriktad personal!
Alltid lika roligt och givande att ha med Alltibil Kungälv att göra. Alla är lika äkta och väldigt bra service. Har köpt flera bilar av dem. De har det där lilla extra som jag älskar.
Alltid blivit bemött på ett trevligt sätt både i verkstaden och bilhallen. Väldigt hjälpsam personal. I samband med en separation så hjälpte en av säljarna mig med leasingkontrakt och sedan köp av nytt fordon från er. Behövde inte lyfta ett finger utan bilhallssäljaren löste allt. Så fantastisk personal. Nu har jag lämnat peugeotfamiljen för tillfället men kommer kanske tillbaka om några år. Men varit supernöjd kund, hela tiden med hela tiden är det 6 år. Kan starkt rekommendera denna firman om ni ska ha hjälp med bilköp.
Hej Rebecca. Tack för din fina ord, de värmer. Vi önskar dig lycka till och du är givetvis mer än varmt välkommen oavsett ärende. Hoppas att Vi snart ses igen. Mvh Niklas
Fick ett utmärkt bemötande och man levde helt upp till mina förväntningar, i enlighet med vad som överenskommits gällande deras köp av min bil👍🏻
Vad roligt att höra Stefan! Du är alltid varmt välkommen hit igen. Med Vänlig Hälsning Victor
Gott bemötande, intresserad och lösningsbenägen för mina önskemål. Slutprodukten till 100 % belåtenhet, leveransen över förväntningarna från mig.
Stort tack för dom fina orden Ronald! Vi är tacksamma för att få stå till tjänst och hjälpa dig med dina bilköp. Med vänlig hälsning Victor Jarlesjö
Stora problem med lovade leveranser
Trevlig personal och hjälpsamma
Efter en lite strulig start så fick vi ett jättebra bemötande och service. Bra kommunikation och snabb återkoppling. Verkligen kunden i fokus 👍
Västsveriges enligt mig bästa service med stor kompetens och engagemang har dom löst alla mina önskningar med bravur.
Har använt mig av i många år, alltid proffsigt o välkomnade service! När man köpt förstagets alla bilar , Ser fram emot många fina affärer framöver! Kan varmt rekommenderas Melkersson event & konsult
Fick bilen levererad hem till dörren.
Super service ! Snabb leverans och god information och uppföljning.
Vad roligt att du känner så! Stort lycka till med din fina nya bil. Mvh Niklas Gustafson
Allt var till min belåtelse o trevligt bemötande av säljarna..
Stort tack Dan för dessa fina ord! Roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Med vänlig hälsning Victor Alltibil Försäljning