Älvis Städ AB

Älvis Städ AB

www.alvisstad.se
  • BadgeFourYears
4.3

Älvis Städ är ett familjeföretag som utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Älvis Städ utför tjänster i hela Västerbotten och har sedan 2016 vuxit till att bli ett populärt val för bl.a. bokning av professionell flyttstädning och hemstädning. Städbolaget erbjuder ett stort antal tjänster och har...

501 omdömen om Älvis Städ AB

Sedan starten hos Reco 2018

Åsa G
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande och jättebra utfört flyttstäd.

Anna P
Skrev om Älvis Städ AB

Funkat bra hyresvärden nöjd med städet och de var samarbetsvilliga och trevliga

Johan H
Skrev om Älvis Städ AB

Trevlig personal och mycket proffesionellt utfört arbete. Jag kan rekommendera firman till mina vänner. Det var en mycket noggrann städning.

Lena N
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstädning, tyvärr något bristfällig och kunde inte åtgärdas på en gång, så krävdes återbesök som logistiskt ställde till det lite för mig.

Lena L
Skrev om Älvis Städ AB

Proffesionella, trevliga städare. Hela huset känns bara så rent o fräscht. Jag har städ en gång/mån.

Maria L
Skrev om Älvis Städ AB

Enkel kontakt och offerthantering. Har ingen aning om slutresultatet.

Joel S
Skrev om Älvis Städ AB

Dem va bra i bokningen och hela den biten. Men va dammigt och ostädat när de påstod sig vara klar. Nya hyresgästen fick lägenheten dagen efter och jag fick åtgärda det själv för att den nya hyresgästen skulle få en städad lägenhet. Ingen kompensation alls utan fick betala fullt pris.

Sten L

Mycket trevligt bemötande Bra städat

Katarina V
Skrev om Älvis Städ AB

Uppdraget var flyttstädning Luleå. Personalen mycket trevlig och serviceinriktade. Uppdraget utfört bra, som förväntat.

Hans K
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande. Städningen godkänd direkt. Fakturan kom snabbt.

Annica D
Skrev om Älvis Städ AB

Bra återkoppling vid bokning av storstäd. Arbetet genomfördes helt ok, en del saker som tex lister som missats att torkas, ej dammsugit under matta. De hade säkert åtgärdat detta om jag bett om det men då jag inte hade möjlighet att komma hem för besiktning när de var på plats lät jag det bero. Återkopplade till de som genomfört arbetet i sms-konversation vi hade. Rekommenderar att du är hemma för att direkt följa upp.

Ulla K
Skrev om Älvis Städ AB

Kopparfläktkåpa putsning köksskåpen o ungsputsning. Jätteduktig kille. Negativt var att den andra inte meddelat sug sjuk o då blev d väntan. Vänligt bemötande i telefonen.

Birger N

Bra bemötande Bra Storstäd, veckostädning Mvh Birger

Roger H
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande och fick mycket snabb hjälp och med ett jättebra resultat.

Lars-Gunnar E
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt bemötande. Duktiga medarbetare som gjorde ett bra jobb. Rent med god doft av nystädat när man kom hem

Agnes W
Skrev om Älvis Städ AB

Inte ordentligt städat. Missat städat på flera ställen. Toalettstolen var inte städad alls. Köksskåp var inte uttorkade. Fick anmärkningar och fick städa det sista själv då städansvarig inte kom när jag ringde. Städerskan hade rökt och lämnat fimpar på balkongen. Allt städmaterial stod kvar i lägenheten dagen efter när det var besiktning och jag fick bära ut allt själv eftersom att nästa hyresgäst skulle flytta in.

Lars L
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra service och bra utfört jobb

Ann-katrin B
Skrev om Älvis Städ AB

De första kvinnorna som kom putsade inte klart för de hade inte " verktyg" att fullgöra arbetet. Fönstren de putsade blev bra. Det andra gänget med 3 , 2 personer som putsade, kom för att göra jobbet klart, pratade ingen svenska, ok för mej. Jobbet de utförde blev bra, men de satte tumavtryck på de stora fönstren, som var putsade när de öppnade dom för att putsa på utsidan av de nedre fönstren som var oputsade. Nu har jag själv putsat bort tumavtrycken., så nu har jag till slut rena fönster på in och utsida . Om jag tar hjälp av Älvis Städ AB igen, hmmm !!!!!

Pontus F
Skrev om Älvis Städ AB

Riktigt fint städat, inga problem vid besiktningen av lägenheten!

Therese B
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstäd. Jag blev bra bemött. Tyvärr tyckte jag att det var lite slarvigt städat. Torkade golv en gång till + att det inte var tagit bakom toaletten tex. Reklamerade inte utan fixade det själv.

Lena H
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt bemötande vid första kontakt.

Bengt M
Skrev om Älvis Städ AB

Jag blev bra bemött. Arbetet utfördes som jag hade förväntat mig. Upptäckte 2 mindre missar och som jag inte reklamerade, Fixade det själv, Köpte flyttstäd av lägenhet .

Vanja S
Skrev om Älvis Städ AB

Fönsterputsning. Bra och trevlig bemötande från de två som utförde jobbet. De utförde ett mycket bra jobb utifrån vad jag önskat. Kommer nog att vilja ha fönster putsning vi fler tillfällen. Tack för den här gången.

Carl-Magnus Axel H
Skrev om Älvis Städ AB

Smidigt att boka tid för fönsterputs via hemsidan. Lätt att nå via mail. Fint resultat.

Dödsbo V
Skrev om Älvis Städ AB

Fått bra och snabb hjälp av er. Såg själv inte resultatet av städningen, men kommunens boende hade inga klagomål. Tack!

Sara M
Skrev om Älvis Städ AB

Tack för snabb hjälp och flexibilitet

Anna S
Skrev om Älvis Städ AB

Trevlig i kontakten. Snabbt och enkelt att få pris. Väl utförd städning av lägenheten.

Helena L
Skrev om Älvis Städ AB

Älvis städ ordnade städ på en lördag när anlitad städfirma inte kom. Städningen var väldigt noggrann.

Caroline S
Skrev om Älvis Städ AB

Den nya ägaren av lägenheten var nöjd

Karin J
Skrev om Älvis Städ AB

Jag är väldigt nöjd. Bra och smidigt.

Ulla Ö

Utmärkt utförd flyttstädning!/tack!

Tina Å
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb återkoppling, bra och trevlig personal.

Hanna E
Skrev om Älvis Städ AB

Vi blev väldigt nöjda, bra kontakt i förväg och bra städat!

Johan L
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra bemötande och Älvis städ levde verkligen upp till förväntningarna. Duktiga medarbetare som levererade en professionell flyttstädning.

Robert H
Skrev om Älvis Städ AB

Ställde upp med kort varsel och städade skinande rent mitt hus för flytt.

Carina K
Skrev om Älvis Städ AB

Jag har blivit bra bemött och serviceinriktat

Marianne A
Skrev om Älvis Städ AB

Jag fick ett bra & tydligt mail med alla detaljer vad som ingår i flyttstädning. Där stod bl.a annat en checklista på vad som ingår & vad vi behövde förbereda. Hyresvärden godkände godkände direkt resultatet av städningen vilket är ett bra beryg

Jonathan B

Fantastiskt. Riktigt bra. Kunde inte gjort det bättre

Anita J
Skrev om Älvis Städ AB

Vi är helt nöjda med att Älvis Städ skötte utstädet av vår 4:a. Trevligt bemötande och bra städat. Kommer absolut att anlita dem nästa gång vi behöver nån städhjälp.

Barbro W
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt kund bemötande. Glada och pratsamma.. Noggrant utförd fönsterputs.Duktiga effektiva..Köpte tjänsten fönsterputs och är nöjd med resultatet.

Sabina A
Skrev om Älvis Städ AB

Allt var enligt förväntan. Bra.

Ilona B
Skrev om Älvis Städ AB

Supernöjd med flyttstädningen som utförts!

Helen B
Skrev om Älvis Städ AB

Lägenheten blev skinande ren, mycket nöjd med flyttstädningen. Bra bemötande och proffsigt utförande.

Kaisa H
Skrev om Älvis Städ AB

Hej! Helhestsbedömning riktigt bra, på fönsterputsning, sexton rutor med fyra sidor var. Trevliga samtal med de dom dom utförde jobbet. Med hälsning Kaisa Umeå

Curt B
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra bemötande o upplägg o genomförande. Tyvärr glömde de koppla in frysen efter utförd flytt städning, vilket medförde att köparen var arg o trodde frysen var trasig....

Robert S
Skrev om Älvis Städ AB

Kom i tid och levererade! Klart godkänt!

Rolf S
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande. Önskade flyttstädning av kök och toalett och jag blev nöjd med städningen.

Anna Greta Emilia P
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket serviceminded firma men städningen lämnade en del övrigt att önska. Efter påpekande åtgärdades allt till full belåtenhet. Jag är absolut villig att anlita dem igen!

Jessica R
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstädning. Mycket nöjd med Älvis städ.

Lars V
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb trevligt bemötande ordning. Och reda bra städat av personalen