Älvis Städ AB

Älvis Städ AB

www.alvisstad.se
  • BadgeFourYears
4.3

Älvis Städ är ett familjeföretag som utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Älvis Städ utför tjänster i hela Västerbotten och har sedan 2014 vuxit till att bli ett populärt val för bl.a. bokning av professionell flyttstädning och hemstädning. Städbolaget erbjuder ett stort antal tjänster och har...

517 omdömen om Älvis Städ AB

Sedan starten hos Reco 2018

Vivanne E
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande och bra städat, inkl fönsterputsning både in- och utsida. Vi är mycket nöjda. Få språkförbistringar. Vi hoppas att de som inom kort också blir nöjda!

Hanna F
Skrev om Älvis Städ AB

Supersmidig kontakt och jättenöjd med resultatet!

Malena H
Skrev om Älvis Städ AB

Vi har varit jätte nöjda! Kan rekommendera deras service.

Ulf K
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande samt snabb leveranstid, med andra ord helt ok!

Susanne E
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande. Högre pris än många andra och därför förväntade jag mig extra noggrannhet. Var tyvärr en del missar tex med dammtorkning av lampor, fogar i duschen jag trodde skulle tagits lite mer, damm bakom toastolar osv. Har hemstädning varannan vecka.

Marie L
Skrev om Älvis Städ AB

Enkelt och bra. Lätta att få tag på personal när man ringer

Lucas O
Skrev om Älvis Städ AB

Slarvade bort min nyckel när jag skulle hämta den

Jenni J
Skrev om Älvis Städ AB

Bra kommunikation, proffsigt utförd fönsterputsning.

Sam H
Skrev om Älvis Städ AB

Jag beställde tjänsten flyttstäd för en ca 70 kvm lägenhet. Extremt smidigt. Det var bara att lämna in nycklarna och resten skötte Älvis Städ. Inga anmärkningar på besiktningen och hade några specifika önskemål som löstes efterbra kommunikation via mejl. Kommer använda dom igen ifall det blir flytt i framtiden.

Stefan A
Skrev om Älvis Städ AB

Bra utförd flyttstädning. Kan rekommenderas!

Per T
Skrev om Älvis Städ AB

Vi är så nöjda med hur flyttstädningen gjorts. Snabbt hanterade och förstod hur vi ville ha det utan några ”krusiduller”. Så rekommenderas!👍🏻 //Per utflyttad fr Umeå

Fatima J
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstäd av lägenhet. Väldigt bra kommunikation, snabb och tydlig återkoppling. Städningen var helt okej. Kylen var inte helt ren och enstaka golv inte helt avtorkade. Köparen var dock nöjd och reklamerade inte.

Linda L
Skrev om Älvis Städ AB

Kommer på utsatt tid. Putsade fönster som var väldigt smutsiga med rejält med vatten och rengöringsmedel. Trots smuts och gamla fönster blev resultatet fantastiskt bra. Två duktiga fönsterputsare som var glada och snälla.

Daniel W

Rent och fint! Bra service!!!!!!!!!krkrkr

Catrine J
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket uppmärksam och trevlig personal. Dom tog egna initiativ och lyssnade på våra önskemål.. Resultatet var som vi planerat och vi är mycket nöjda.

Lucas B
Skrev om Älvis Städ AB

Inga konstigheter. Lätta att kommunicera med, gjorde ett bra jobb. Tummen upp!

Åsa G
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande och jättebra utfört flyttstäd.

Anna P
Skrev om Älvis Städ AB

Funkat bra hyresvärden nöjd med städet och de var samarbetsvilliga och trevliga

Johan H
Skrev om Älvis Städ AB

Trevlig personal och mycket proffesionellt utfört arbete. Jag kan rekommendera firman till mina vänner. Det var en mycket noggrann städning.

Lena N
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstädning, tyvärr något bristfällig och kunde inte åtgärdas på en gång, så krävdes återbesök som logistiskt ställde till det lite för mig.

Lena L
Skrev om Älvis Städ AB

Proffesionella, trevliga städare. Hela huset känns bara så rent o fräscht. Jag har städ en gång/mån.

Maria L
Skrev om Älvis Städ AB

Enkel kontakt och offerthantering. Har ingen aning om slutresultatet.

Joel S
Skrev om Älvis Städ AB

Dem va bra i bokningen och hela den biten. Men va dammigt och ostädat när de påstod sig vara klar. Nya hyresgästen fick lägenheten dagen efter och jag fick åtgärda det själv för att den nya hyresgästen skulle få en städad lägenhet. Ingen kompensation alls utan fick betala fullt pris.

Sten L

Mycket trevligt bemötande Bra städat

Katarina V
Skrev om Älvis Städ AB

Uppdraget var flyttstädning Luleå. Personalen mycket trevlig och serviceinriktade. Uppdraget utfört bra, som förväntat.

Hans K
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande. Städningen godkänd direkt. Fakturan kom snabbt.

Annica D
Skrev om Älvis Städ AB

Bra återkoppling vid bokning av storstäd. Arbetet genomfördes helt ok, en del saker som tex lister som missats att torkas, ej dammsugit under matta. De hade säkert åtgärdat detta om jag bett om det men då jag inte hade möjlighet att komma hem för besiktning när de var på plats lät jag det bero. Återkopplade till de som genomfört arbetet i sms-konversation vi hade. Rekommenderar att du är hemma för att direkt följa upp.

Ulla K
Skrev om Älvis Städ AB

Kopparfläktkåpa putsning köksskåpen o ungsputsning. Jätteduktig kille. Negativt var att den andra inte meddelat sug sjuk o då blev d väntan. Vänligt bemötande i telefonen.

Birger N

Bra bemötande Bra Storstäd, veckostädning Mvh Birger

Roger H
Skrev om Älvis Städ AB

Bra bemötande och fick mycket snabb hjälp och med ett jättebra resultat.

Lars-Gunnar E
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt bemötande. Duktiga medarbetare som gjorde ett bra jobb. Rent med god doft av nystädat när man kom hem

Agnes W
Skrev om Älvis Städ AB

Inte ordentligt städat. Missat städat på flera ställen. Toalettstolen var inte städad alls. Köksskåp var inte uttorkade. Fick anmärkningar och fick städa det sista själv då städansvarig inte kom när jag ringde. Städerskan hade rökt och lämnat fimpar på balkongen. Allt städmaterial stod kvar i lägenheten dagen efter när det var besiktning och jag fick bära ut allt själv eftersom att nästa hyresgäst skulle flytta in.

Lars L
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra service och bra utfört jobb

Ann-katrin B
Skrev om Älvis Städ AB

De första kvinnorna som kom putsade inte klart för de hade inte " verktyg" att fullgöra arbetet. Fönstren de putsade blev bra. Det andra gänget med 3 , 2 personer som putsade, kom för att göra jobbet klart, pratade ingen svenska, ok för mej. Jobbet de utförde blev bra, men de satte tumavtryck på de stora fönstren, som var putsade när de öppnade dom för att putsa på utsidan av de nedre fönstren som var oputsade. Nu har jag själv putsat bort tumavtrycken., så nu har jag till slut rena fönster på in och utsida . Om jag tar hjälp av Älvis Städ AB igen, hmmm !!!!!

Pontus F
Skrev om Älvis Städ AB

Riktigt fint städat, inga problem vid besiktningen av lägenheten!

Therese B
Skrev om Älvis Städ AB

Flyttstäd. Jag blev bra bemött. Tyvärr tyckte jag att det var lite slarvigt städat. Torkade golv en gång till + att det inte var tagit bakom toaletten tex. Reklamerade inte utan fixade det själv.

Lena H
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt bemötande vid första kontakt.

Bengt M
Skrev om Älvis Städ AB

Jag blev bra bemött. Arbetet utfördes som jag hade förväntat mig. Upptäckte 2 mindre missar och som jag inte reklamerade, Fixade det själv, Köpte flyttstäd av lägenhet .

Vanja S
Skrev om Älvis Städ AB

Fönsterputsning. Bra och trevlig bemötande från de två som utförde jobbet. De utförde ett mycket bra jobb utifrån vad jag önskat. Kommer nog att vilja ha fönster putsning vi fler tillfällen. Tack för den här gången.

Carl-Magnus Axel H
Skrev om Älvis Städ AB

Smidigt att boka tid för fönsterputs via hemsidan. Lätt att nå via mail. Fint resultat.

Dödsbo V
Skrev om Älvis Städ AB

Fått bra och snabb hjälp av er. Såg själv inte resultatet av städningen, men kommunens boende hade inga klagomål. Tack!

Sara M
Skrev om Älvis Städ AB

Tack för snabb hjälp och flexibilitet

Anna S
Skrev om Älvis Städ AB

Trevlig i kontakten. Snabbt och enkelt att få pris. Väl utförd städning av lägenheten.

Helena L
Skrev om Älvis Städ AB

Älvis städ ordnade städ på en lördag när anlitad städfirma inte kom. Städningen var väldigt noggrann.

Caroline S
Skrev om Älvis Städ AB

Den nya ägaren av lägenheten var nöjd

Karin J
Skrev om Älvis Städ AB

Jag är väldigt nöjd. Bra och smidigt.

Ulla Ö

Utmärkt utförd flyttstädning!/tack!

Tina Å
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb återkoppling, bra och trevlig personal.

Hanna E
Skrev om Älvis Städ AB

Vi blev väldigt nöjda, bra kontakt i förväg och bra städat!

Johan L
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra bemötande och Älvis städ levde verkligen upp till förväntningarna. Duktiga medarbetare som levererade en professionell flyttstädning.