Hej, Jag svarar för min mors räkning då hon inte har mail. Hon är nöjd med tjänsten hon begärt. Mvh Ronny Dahlberg
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
926 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Städning av huset. Dammsugning och torkning, rengöring av badrum.
Väldigt bra. Duktiga medarbetare. Blev jättebra,. Köpte flytt och städning.
Vi är väldigt nöjda med AM Berglund AB städ hos oss. Rent och mkt bra städat. Det känns, märks och luktar rent (gott) när vi kommer hem och in i huset. Det märks att AM Berglund varit hos oss och städat. Har inget att anmärka hittills. Vi kommer fortsätta anlita dem tillsvidare.
Vi tyckte det var väldigt bra. Det motsvarade våra förväntningar
Snabb service och duktiga arbetare, helt nöjd.
Städning 2 timmar varannan vecka. Överlag fungerar det bra, tycker vi, men ibland kan det fortfarande vara lite dammigt, framförallt högt upp vid gardiner och taklister. Städpersonalen är trevlig och väldigt mån om att göra bra i från sig.
Perfekt putsning av fönster och inglasad balkong
Hej Mona! Underbart att höra att ni är nöjda med er fönsterputsning! 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Proffsigt bemötande vid bokning av fönsterputsning el dyl. Vid eventuell ombokning av tid är det aldrig några problem. Alltid trevliga anställda som kommer och utför tjänsten och jag är alltid nöjd med resultatet. Kan varm rekommendera AM Berglund AB!
Hej Janet! Tusen tack för dina fina ord, en rekommendation är det bästa omdömet man kan få 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år!
Mycket bra ,tyvärr blev det 2 bilar och därför lite sent på em. Jätte duktiga bärare Köpte flytt och städ.
Hej Anita! Tack för er fina recension, fint att höra att du är nöjd med vår tjänster. 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Mycket bra bemötande från första telefonsamtal till utförande av fönsterputsningen.
Hej Inger! Tusen tack för era fina ord! 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Städning 1 gång per månad Vilket fungera väldigt bra
Hej Gunilla! Tack så mycket för du tog dig tid att lämna ett omdöme, vi är så glada att ha er som kund! 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Jag tycker det är bra att det är i stort sett samma tjejer som kommer varje gång. Det underlättar att de är kända med vårt hus och vet hur vi vill ha det. De är duktiga och trevliga. Vi har hemstäd var 4:e vecka och är nöjda med det.
Hej Lena! Tack så jättemycket, fint att höra att ni är nöjda 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Extremt snabba att svara. Ett nöje att ha kontakt med och beställa tjänster från!!! Ser fram emot fortsatt mycket bra samarbete.
Hej Sven Jörgen Mikael! Tusen tack för ett fint omdöme, vi är glada att ha er som kund! Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Trevligt bemötande. Och städning som jag är mycket nöjd med.
Hej Karin! Tusen tack för dina fina ord. Vi på AM Berglund önskar dig en god jul & gott nytt år!
Jag har varit lika nöjd varje gång Jag kommer att fortsätta kontakta er när jag behöver hjälp
Hej Anita! Tusen tack för din fina recension. 😊 Vi är glada att ha dig som kund. Vi på AM Berglund önskar dig god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Vi har blivit bra bemötta.
Hej Lena! Tack för att du lämnar oss en fin recension 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Vänligt bemötande..Förväntade mig att bli nöjd både med flytt och fönsterputs.Efter utfört arbete var jag nöjd med allt
Hej Monika! Tusen tack för du tog dig tid att skriva en recension och kul att höra att du är nöjd med allt 😊 God jul & gott nytt år! 🎅❄️
Punktliga. Noggranna. Trevliga. Allt bra. Trevlig och god julklapp , Tack är den!
Hej Monica! Tusen tack för er fina recension 😊 Kul att ni uppskattade julklappen 😊 God jul & gott nytt år önskar vi på AM Berglund! ❄️🎅
Jag blev trevligt bemött. Förväntningarna var medelmåttiga, upplevelsen blev över förväntan. Städning var den tjänst jag hade beställt.
Hej Nils-Åke! Tack så jättemycket för fina ord, fint att höra att ni blev nöjda 😊 God jul & gott nytt år önskar vi på AM Berglund ❄️🎅
Bra personal bra firma och trevliga kamrater.
Hej Kari! Tack för erat fina omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Smidigt Trodde kanske att det skulle vara mer på sdädningen. Lite Jobbigt att plocka bort så mycke. Mycke som jag tycker är jobbigt,blev inte avtorkat som tex garderobsdörrar. Har haft månadsstädning
Snabbt och bra. Trevlig personal.
Hej Anna-Greta! Tack så mycket för erat fina omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Bra bemötande i telefon och trevliga och duktiga städare.
Hej Hans! Tack för er fina recension. Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! 😊❄️🎅
Bra jobb ni gjort! jag är super nöjd!👌👌👌
Hej! Tusen tack för de fina orden. Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! ❄️😊
Storstädning av hus som inte varit ordentligt rengjort på flera år. De kom när det var överenskommet, glada och trevliga och lämnade efter sig ett skinande rent rent resultat in i minsta vrå.
Hej Bertil! Tusen tack för er fina recension, vi är glada att höra att ni är nöjda med städningen 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år!
Hej Daniel! Tack för din recension av oss ❄️🎅
Ett överlag bra bemötande och väl genomfört uppdrag.
Hej Jan! Tack så mycket för du tog dig tiden att lämna en fin recension 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Bra bemötande, bra och kunnigt bedömning av uppgiften, proffsigt utfört av duktig personal, mycket för lite kostnaf
Hej Sven-Åke! Tusen tack för en fin recension. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år!
mycket trevligt bemötande samt proffsigt och noggrant utfört arbete
Hej Stefan! Tack så jättemycket för en fin recension. 😊 God jul & gott nytt år önskar vi på AM Berglund! 🎅❄️
Vi har varit trogna kunder flera år och alltid varit nöjda med städningen. Trevlig personal.
Hej Erika! Tack så jättemycket för de fina omdömet, vi önskar er en god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Så himla bra service och jättefint jobb
Hej Caroline! Tusen tack för det 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! 🎅
Bästa servicen, alla kategorier. Alltid på tå 🙏
Hej Olav! Tusen tack för den fina recensionen. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Fantastisk personal både på fälet och på kontoret. Kommunikationen är jättebra. Vi kan bara rekommendera!
Hej Daniel, Vi tackar som ödmjukast för de fina orden. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Vi har haft hemstäd och fönsterputs i flera år av amb och all personal är mycket tillmötesgående och hjälpsamma. De som gör jobbet hemma hos oss är jättetrevliga och det är alltid Fantastiskt att få komna hem när de städat så fint. De tillfällen vi haft problem med fakturor eller liknande har personal på kontoret varor smidiga att kontakta och de har alltid löst det på ett professionellt sätt så att vi alltid blivit nöjda. Rekommenderas varmt!
Hej Lina! Tusen tack för du tog tid att lämna ett omdöme om oss, vi är så glada för dessa fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! 😊❄️
Vi är supernöjd med Am Berglund AB, allt funkar som det ska 🥰
Hej Erik! Tusen tack för er fina recension. Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Bra, samma städare varje gång. Rent och snyggt bra städat
Hej Mats! Tack för en fin recension. 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Det flyter på väldigt bra. När något händer, kan jag alltid prata med städerskorna eller någon annan på AM Berglund. De är flexibla att komma när det passar mig och det är enkelt att avboka en städdag om det inte behövs. Jag är superglad att städningen utförs utan att det kostar mig energi.
Hej Merlijn! Tack så mycket för den fina recensionen 😊 Härligt att höra att ni är nöjda med oss på AM Berglund. God jul & gott nytt år ! 🎅❄️
Bra bemötande. Pålitlig personal både vad gäller bokningar och städning. Mycket trevlig och skicklig städerska som kommer till oss. Hälsningar Anna-Maja Roos Rättvik
Hej Anna-Maja! Tusen tack för erat fina omdöme. 😊 Vi är glada att ha dig som kund och önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
De gånger jag anlitat Am Bergling har jag varit väldigt nöjd, trevlig personal.
Hej Ethel! Kul att höra att du är nöjd med oss 😊 Vi är glada att ha dig som kund! Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Trevlig personal och fint bemötande Alltid glada att se mig.
Hej Margareta! Vad härligt att höra 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! ❄️
Fantastisk rent som vanligt, är bortskämd, har provat andra men återkommer alltid till Mattias med personal.
Hej Andreas! Tusen tack för er fina recension. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Väl utförd städning av trapphus till full belåtenhet
Hej Lars-Ove! Fint att höra att ni är nöjda med er städning av trapphus. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Blev mycket trevligt bemött och det blev mycket välstädat!
Hej Ekkehard! Tusen tack för erat omdöme, fint att höra att du är nöjd 😊 God jul & gott nytt år önskar vi på AM Berglund!❄️🎅
Alltid bra bemötande, Hjälp med frågor tydliga besked
Hej Per-Olof! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! 🎅❄️
Har använt mig av AM Berglund i många år. Och under alla åren har dem alltid levererat med högsta betyg i allt från bemötande vid bokning till utförandet i mitt hem. Kan varmt rekommendera dem här.
Hej Maria! Tusen tack för fina ord, en rekommendation är det finaste betyget man kan få! 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & gott nytt år! ❄️🎅
Toppen bemötande , hög service , mycket bra kvalitet på utfört arbete.
Hej Bo! Tusen tack för er fina recension och fint att höra att ni är nöjda med våra tjänster 😊God jul & gott nytt år önskar vi AM Berglund🎅
Bra städning och lätt att ha att göra med. Tack!
Hej Karin! Tusen tack för en fin recension 😊 God jul & gott nytt år önskar AM Berglund! 😊
Flexibla och trevliga. Gör ett bra jobb!
Hej Karin! Tack så mycket för dina fina ord. 😊 Vi på AM Berglund önskar er god jul & gott nytt år!
Städning var 4 vecka. Har varit nöjd. Det blir fint och bra städat 😊😊.
Hej Susanne! Tusen tack för erat omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar en god jul & gott nytt år