AM Berglund AB

AM Berglund AB

www.am-berglund.se
  • BadgeSixYears
4.5

Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...

845 omdömen om AM Berglund AB

Sedan starten hos Reco 2019

Anette N

Grym service Trevlig personal

Mats M
Skrev om AM Berglund AB

Bra utfört arbete på lagom mycket tid,tack

Sanna P
Skrev om AM Berglund AB

Snabb återkoppling och hjälp. Professionellt bemötande och så duktiga på att flytta möbler. Varsamma och måna om att möbeln skulle hålla. Allt det gjorde att jag kände mig väldigt trygg. Dessutom var dom väldigt lättsamma och roliga 😊

Karina A
Skrev om AM Berglund AB

Jag är hel nöjd och tar gärna samma fönsterputsare nästa gång 👍 Med vänlig hälsning, Carina Angantyr

Svar från AM Berglund AB

Hej Carina! Fint att höra att du är nöjd med dina fönsterputsning. Säg till nästa gång så försöker vi boka in samma personal 😊 //AM Berglund

Arne S
Skrev om AM Berglund AB

Städning och Fönstertvätt Bra bemötande Trevlig personal Gör ett bra jobb Ibland trassel med fakturor Det har alltid rättats till efter påpekande /Arne

Roger Christian S
Skrev om AM Berglund AB

Professionella, trevliga. Flyttgubbarna var duktiga, trevliga o lösningsorienterade. Kan varmt rekommenderas.

Svar från AM Berglund AB

Hej Roger! Tusen tack för din fina recension och för en varm rekommendation 😊 //AM Berglund

Maria S

En serviceinriktad organisation

Svar från AM Berglund AB

Hej Maria! Tusen tack för de fina orden, vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg 😊

Anders L
Skrev om AM Berglund AB

Bra kontakt, väldigt bra fönsterputs

Svar från AM Berglund AB

Hej Anders! Tack för dina fina recension och härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen 😊 //AM Berglund

Marie Louise J
Skrev om AM Berglund AB

Har köpt fönsterputs och har fått rena fina fönster varje gång. Trevlig och tillmötesgående kundtjänst

Svar från AM Berglund AB

Hej Marie Louise! Tusen tack för dina fina ord, fint att höra att du är nöjd ☺️ trevlig söndag önskar vi på AM Berglund

Dödsbo Thyri O
Skrev om AM Berglund AB

De ger ett seriöst intryck, hjälpsamma och förstående. dock har det blivit en "fyra av fem" om de har återkopplat om genomfört arbete.

Svar från AM Berglund AB

Hej! Vi ber om ursäkt för att vi missade detta, vi tar till oss av kritiken och arbetar ständigt på att bli bättre. Vi på AM Berglund önskar er en trevlig söndag! 😊

Ingelise H
Skrev om AM Berglund AB

Dom är så bra, vi har använts dom flera gånger nu, alltid lika hjälpsamma och service mindat. Tusind tack.

Hej Ingelise! Tusen tack för din fina recension 😊 //AM Berglund

Kenneth H
Skrev om AM Berglund AB

Väldigt bra utfört jobb. Korta väntetider. punktlig med tiden han anlände och bra utfört jobb.

Svar från AM Berglund AB

Hej Kenneth! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! ☀😊

Kristina N
Skrev om AM Berglund AB

Korta väntetider, bra utfört arbete. Mycket nöjda

Svar från AM Berglund AB

Hej Kristina! Tusen tack för att du lämnade ett omdöme om oss och härligt att höra att ni är nöjda! 😊 //AM Berglund

Alli T
Skrev om AM Berglund AB

Tack för fönsterputs tidigare. Utmärkt. Tack för arbete på vind/rengöring, som utfördes snabbt och bra.

Svar från AM Berglund AB

Hej Alli! Tack för vi fick städa & putsa fönsterna hos er 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag!

Mats O
Skrev om AM Berglund AB

fint bemötande bra tvättning av fönster beställer arbetet till våren igen

Svar från AM Berglund AB

Hej Mats! Tack för dina fina ord, du är varmt välkommen till våren igen! 😊 // AM Berglund

Lasse O
Skrev om AM Berglund AB

Tycker ni gjorde ett bra jobb, hyresvärden var nöjd med städningen.

Svar från AM Berglund AB

Hej Lasse! Tack för din fina recension, och härligt att ni är nöjda med städningen 😊 //AM Berglund

Maijt Ingegerd H
Skrev om AM Berglund AB

Redan vid första mötet Fin kontakt! Överenskommelse av fönsterputs!! Första mötet av fönsterputsarna——fint möte och kontakt!! Jättenöjd med deras arbete!! Alltså kan jag varmt rekommendera detta företag

Svar från AM Berglund AB

Hej Maijt! Tusen tack för din fina recension 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag!

Lena D
Skrev om AM Berglund AB

Fick mina fönster putsade och jag är helnöjd med fönstren och fönsterputsaren. Helnöjd!

Svar från AM Berglund AB

Hej Lena! Vad glada vi blir att höra att du är helnöjd 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag!

Klockar Margareta M

Mycket trevligt bemötande.

Hej Margareta! Tusen tack för ditt fina omdöme! 😊 //AM Berglund

Nils Erik S
Skrev om AM Berglund AB

Har ställt upp mycket bra både hos kontorspersonal och fönsterputsare

Svar från AM Berglund AB

Hej Nils-Erik! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg och hoppas du fick ett fint kalas! 😊

Vivianne M
Skrev om AM Berglund AB

Fick ett bra bemötande vid telefonsamtalet,har haft bra personal vid fönsterputsning. Bra utfört arbete kan rekommenderas.

Svar från AM Berglund AB

Hej Vivianne! Tusen tack för dina fina recension! Vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg! ☀😊

Margaretha H
Skrev om AM Berglund AB

Trevligt besök med Trevlig personal.

Hej Margaretha! Tack för dina fina ord 😊 // AM Berglund

Lena S
Skrev om AM Berglund AB

Mycket trevligt bemötande. Besiktning och sedan korrekt offertförfarande och annan info. De missade den bokade tiden men löste det snabbt med förklaring till misstaget. Väl genomfört jobb sedan. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från AM Berglund AB

Hej Lena! Tusen tack för den fina recensionen. Vi ber återigen om ursäkt för vårt misstag och blir glada av att höra att du är nöjd. En rekommendation är det finaste betyget man kan få. 😊 Trevlig helg önskar vi AM Berglund ☀

Bernt C
Skrev om AM Berglund AB

Anlitat AM Berglund för flera flyttar och det har fungerat jättebra. Trevlig personal och bemötande.

Svar från AM Berglund AB

Hej Bernt! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss på AM Berglund! Trevlig helg! ☀ //AM Berglund

Beth H
Skrev om AM Berglund AB

Bra och professionellt bemötande Har haft flyttstädning, tvätt av fönster samt månads städning. Alla saker har genomförts utöver förväntan.

Svar från AM Berglund AB

Hej Beth! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med dina tjänster vi hjälper dig med! 😊 //Trevlig helg önskar vi på AM Berglund

Britt-Marie Å
Skrev om AM Berglund AB

Jag tycker att AM Berglund gör ett bra jobb. Blev mycket vänligt bemött,mycket trevlig personal både när jag kontaktar dom per telefon och när dom kommer hem. och genomför sitt uppdrag.. Dom städar hos mig varannan vecka, och jag är mycket nöjd. Dom har även tvättat mina fönster och genomfört det jättebra.

Svar från AM Berglund AB

Hej Britt-Marie! Tack för din fina recension. Vi är så glada att ha dig som kund hos oss på AM Berglund! 😊 Trevlig helg önskar vi dig!

Karl Och Marie C
Skrev om AM Berglund AB

Trevligt bemötande! Hade inga förväntningar enär det var första gången jag anlitade dem och kommer med största sannolikhet att anlita dem igen!

Svar från AM Berglund AB

Hej Karl & Marie! Fint att höra och varmt välkomna igen när ni behöver hjälp! 😊 //AM Berglund

Christina S
Skrev om AM Berglund AB

Själva utförandet av tjänsterna, fönster och städningen, fungerade ypperligt. Däremot allt med bokning och och hantering av fakturor var rörigt

Svar från AM Berglund AB

Hej Christina! Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vi på AM Berglund tar till oss av kritiken och jobbar ständigt med att bli bättre så tack för din feedback! //AM Berglund 😊

Olle L
Skrev om AM Berglund AB

Bra kundbemötande bra utförande och håller vad dom lovar.

Svar från AM Berglund AB

Hej Olle! Tack för din fina recension. Vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg! 😊

Håkan N

Bra städning proffsigt utförande

Svar från AM Berglund AB

Hej Håkan! Tack för dina fina ord. Vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg! 😊

Helena W
Skrev om AM Berglund AB

Mycket bra!! 👍 Punktliga och proffsiga.

Svar från AM Berglund AB

Hej Helena! Tack för din fina recension! 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag!

Fredrik H
Skrev om AM Berglund AB

Snabb respons och snabbt utförande. OK pris.

Hej Fredrik! Tack för din recension! 😊 //AM Berglund

Susanne W
Skrev om AM Berglund AB

Bemötande från början var super bra. Jag valde grovstädning, vilket inte sköttes enligt önskemål. Ett skåp som inte skulle rengöras blev tvättat och med för mycket vatten eller tvättmedel . Fick jobb med att hitta någon som kunde ta emot mitt klagomål samt jobb med accepterar att skåpet blivit förstört . Även att någon plockat ur mitt skåp , vilket inte skulle göras. Fick en återkoppling då vi löste det med pengar och ett annat pris på fönsterputsen . Fönsterputsen blev kanon .

Svar från AM Berglund AB

Hej Susanne! Tack för din recension, vi beklagar detta inträffande. Vi tar till oss av kritiken och jobbar ständigt med att bli bättre. Fint att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊☀

Christer H
Skrev om AM Berglund AB

Bra bemötande och ingen lång väntetid dessutom bra utfört arbete inget fusk kommer helt klart att återkomma

Svar från AM Berglund AB

Hej Christer! Tack för din recension, du är varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 😊 // AM Berglund

Marita N
Skrev om AM Berglund AB

Mina fönster blir aldrig lika fina när jag putsar själv!

Svar från AM Berglund AB

Hej Marita! Kul att höra att du är nöjd med fönsterputsningen från oss. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊

Sten H
Skrev om AM Berglund AB

Åsa och Helen är de som är hos mig mest. De är jätteduktiga och trevliga. Städningen är väldigt bra. Jag har städning var fjärde torsdag.

Svar från AM Berglund AB

Hej Sten! Fint att höra att du är nöjd med städningen! Ska hälsa Åsa & Helen detta 😊 // AM Berglund

Margareta A
Skrev om AM Berglund AB

Har precis vänt mig men det blir nog bra

Hej Margareta! Vi hoppas du blir nöjd med oss 😊 // AM Berglund

Per C
Skrev om AM Berglund AB

Mycket bra resultat på fönsterputs. Värt pengarna

Hej Per! Tusen tack för den fina recensionen! 😊 //AM Berglund

Tomas S
Skrev om AM Berglund AB

Bra putsat men dök inte upp på avtalad tid.

Svar från AM Berglund AB

Hej Tomas! Vi är ledsna att det vart fel med tiden och jobbar ständigt med att bli bättre så vi tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊

Eva Helen W
Skrev om AM Berglund AB

Jag bemöttes mycket bra i kontakten med er,, Tyvärr träffade jag inte personalen på plats, då jag lämnade huset som vi hyrt på en vecka. Vänligen Helen Wiberg

Hej Helen! Tusen tack för de fina orden 😊 //AM Berglund

Zamuel W
Skrev om AM Berglund AB

Vi har upplevt ett bra samarbete ang mängden och storleken på tjänsterna. Flexibiliteten är bra.

Svar från AM Berglund AB

Hej Zamuel! Tusen tack för den fina recensionen, vi är glada att ha er som kund!😊 //AM Berglund

Pontus B
Skrev om AM Berglund AB

Det blir riktigt bra städat. Vi har nyss ändrat från två gånger i månaden till en gång och det var verkligen inga problem. Två tonåringar har flyttat = mindre städbehov. Trevliga och snabba att ha att göra med.

Svar från AM Berglund AB

Hej Pontus! Fint att höra att du är nöjd med din städning från oss 😊 Tack för fina ord! //AM Berglund

Margareta T
Skrev om AM Berglund AB

Vänliga men röriga och ofta oerfarna medarbetare.

Svar från AM Berglund AB

Hej Margareta! Tack för du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi tar till oss av kritiken och jobbar ständigt med att förbättra oss. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊

Cicci C
Skrev om AM Berglund AB

Besök 1. Bra och noggrann storstädning. Besök 2. Gick lite fort och vart inte riktigt bra. Besök 3. Mycket bra städning! Bemötande bra ifrån alla som varit här.

Svar från AM Berglund AB

Hej Cissi! Tack för du lämnade en recension, vi tar till oss av kritiken och jobbar ständigt på att förbättra oss. // AM Berglund ☀

Camilla B
Skrev om AM Berglund AB

Smidig bokning, svårt att planera tid för tidigt, lämnar huset skinande rent, missar nåt fönster vid fönstertvätt, skickade en faktura med bara resekostnadem, men är i det stora hela väldigt nöjd. Kan varmt rekommenderas till andra.

Svar från AM Berglund AB

Hej Camilla! Tusen tack för ditt omdöme. Vi tar till oss av kritiken och jobbar ständigt med att förbättra oss. Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊

Marie S
Skrev om AM Berglund AB

Proffsigt företag. Snabba svar. Alltid tillmötesgående.

Svar från AM Berglund AB

Hej Marie! Tusen tack för det fina omdömet! 😀 Trevlig helg önskar vi på AM Berglund!

Ingrid Berit Liblik J

Bra bemötande och fick hjälp inom rimlig tid, Vi hoppades på rena fönster och det fick vi. Vi köpte fönsterputs och är som sagt nöjd med resultatet och bemötandet.

Svar från AM Berglund AB

Hej Ingrid! Tusen tack för ni lämnade en recension och varmt välkomna åter 😊 //AM Berglund

Börje A
Skrev om AM Berglund AB

Mycket bra bemötande. Fungerade bra förutom något lite problem. Ett fönster lämnat öppet och oputsat.

Svar från AM Berglund AB

Hej Börje! Tack för din recension, vi ber om ursäkt för krånglet med fönstret. Vi på AM Berglund önskar dig en trevlig helg! ☀

Eva A
Skrev om AM Berglund AB

Blev väldigt bra bemött. Kommer att anlita dem igen om det behövs, berätta för mina vänner att anlita dem. Jag fick hjälp med städ i gamla lägenheten och flytt med tunga föremål. Är väldigt nöjd

Svar från AM Berglund AB

Hej Eva! Tusen tack för de fina orden, vi är glada att vi fick hjälpa dig 😊☀ //AM Berglund

Malin P
Skrev om AM Berglund AB

Smidig kontakt. Snabb service. Bra städning.

Hej Malin! Tack för de fina orden, vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! ☀😊