Mycket bra arbete. Kompetent personal och snabbt utfört med förstklassiga maskiner! Rekommenderas varmt.
Anders Gren Trädservice AB
Välkommen till Anders Gren Trädservice AB! Vi är din arborist i Göteborg med omnejd och har funnits med i arboristbranschen sedan 2003. Anders Gren Trädservice AB stävar efter att vara ett kompetent företag med god service och ett personligt bemötande. Anders Green (privat stavas efternamnet med två "e") är certifierad av ISA...
171 omdömen om Anders Gren Trädservice AB
Sedan starten hos Reco 2019
Jag anser att jag har fått professionellt bemötande. Avtal och överenskommelser har hållits och varit korrekta. Anders sågade ner en Ek som var hög och yvig. Den stod även besvärligt nära växthus och andra hinder vilket gjorde jobbet komplicerat. Eken och dess stubbe är nu borta och vi är jättenöjda. Mvh Jan
Bemötande, utförande, allt toppen! Formklippning av hängkatsura - den blev så fin!
Jättebra service! Och vi är väldigt nöjda med all service;)
Mycket bra jobb, till ett bra pris. Det gick snabbt och effektivt att fälla träden, som "styckades" upp för vidare bortforsling av en annan firma.
Trevligt, proffsigt och förtroendeingivande. Vi har dock inte varit på plats och sett resultatet av arbetet ännu.
Mycket trevliga, noggranna och punktliga. Kan bara rekommendera dem till alla jag känner. Resultatet blev suveränt. TACK!
Professionellt bemötande. Bra svar på våra frågor där Anders gav oss de svar vi behövde. Ett trevligt möte med många svar på hur våra björkar mår.
Allt klockrent bra med andra ord. från början till slut
Utmärkt bemötande och väl utfört uppdrag
Snabb och bra återkoppling. Väl utfört arbete
Proffessionellt genomfört arbete och mycket bra bemötande. Dessutom en bra förklaring av vad de gjorde med vårt träd och varför.
Jag rekommenderar dessa fantastiska killar. Kunniga snabba korrekta.
Vi hade beställt en beskärning av en ek.Vi hade mailkontakt innan Han informerade att han skulle vänta tills det blev bättre väder.Vi är helt nöjda med det arbete som utfördes hos oss
Gjorde ett snabbt och bra jobba!
De kom hit och klippte träd enligt överenskommelse och allt gick bra
Snabbt och effektivt. Gjorde ett bra jobb helt enligt överenskommelse.
Proffesionellt bemötande och utfört arbete. Annat vi uppskattade var den rådgivningen, verkligen fokus på vårt behov och vad som blir bäst för träden och skogen som helhet. Anders är lugn och mycket kunnigt, vilket känns tryggt. Rekommenderas varmt
Trevlig, kompetent. Genomfört arbete enligt offert/avtal.
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Mycket professionellt kunnande och bemötande. Fler borde anlita en arborist.
Snabbt, bra och proffsigt - rekommenderas!
Blev bemött mycket bra Förväntningarna blev uppfyllda En timmes föreläsning och diagnos över trädens status på vår tomt, samt råd hur de ska skötas.
Bra utfört och inga klagomål . Snyggt bortforslat och kompetent personal.
Korrekt och vänligt bemötande, offert och faktura stämde överens. Beskärningen av mitt stora körsbärsträd (Prunus avium) bättre än förväntat och kombinationen av formalia och mina önskemål perfekt. Som bonus en fin städning efteråt :-).
Trevligt bemötande, snabb återkoppling, tydlighet i uppdrag och beräknade av kostnader. Kan verkligen rekommendera företaget. Levde upp till förväntningarna. Tog ner en stor sälg plus bortforsling. Snyggt och fint efteråt.
Tack Marie för fin kritik! Och tack själv för gott samarbete!
Bra bemötande och stort kunnande. Pålitliga. Kom när det var avtalat och gjorde ett bra jobb.
Bra bemötande och snabbt och professionellt utfört arbete.
Jag är nöjd. Allt fungerade som jag förväntade mig och kommunikationen likaså.
Bästa tänkbara. Alla våra förväntningar infriades till mer än 100% Helt otroligt att ta ner en så stor björk utan några skador eller nedskräpning på tomten .Riset snyggt och fint samlat . Hälsningar Marianne o Thomas Södra nääsgränsvägen9
Trevligt bemötande, snyggt och prydligt när man lämnade. Rekommenderas varmt..
Förtroendeingivande Effektivt arbete Proffessionellt
Väldigt fint bemötande både inför fällningen av en stor gran och under den. Proffsigt utförd fällning som kändes väldigt kontrollerad och säker.
Bra! Trevligt bemötande. Proffsigt trädarbete. Mindre noggrant vad gäller buskar, men nöjd ändå.
När Anders Berg kom till min trädgård för att se över mitt ’övervuxna trädbestånd’, blev jag fascinerad av hans kunskap om träd och buskar. Min önskan av Trädservice var att få allt trimmat och förslaget, som jag godkände var att såga bort allt.och lämna bara 20 cm ’stubbar’ kvar. Sagt och gjort! Professionellt bemötande och direkta svar, gav mig förtroende. Samtidigt blir jag bemött som en vän, som jag alltid kommer att återkomma till med mina ’träd och buskbekymmer!!! Tack Anders för förträffligt arbete!!
Tack Carola för värmande ord! Verkligen trevligt att höra.
Bra dialog o återkoppling. Mycket bra och noga genomfört arbete.
Otroligt proffsiga gav goda råd
Vi är utomordentligt nöjda med våra kontakter med Anders och medarbetare som utfört sina arbeten (beskärning av träd) på ett synnerligen professionellt sätt. Den har utfört arbetet snabbt och effektivt och bortforslat allt spill och har varit trevliga att ha att göra med.
Trevligt bemötande och upplevdes professionella. Vi tog ner en stor gammal ek.
Lugnt och sansat, vet vad dom håller på med. Proffsigt.
Proffesionalism rakt igenom!! Dom ( Hugo och Billy) lyssnade noga på vad vi tyckte skulle göras och framförde sina åsikter om vad som var bra för våra träd. Resultatet var som vi hoppats. Vi uppskattar också att vi fick hjälp med uppkapningen av en stam till "spislängder".
Fått hjälp av Anders flera gånger. Alltid lika nöjd!
Tack Kalle! Trevligt att höra. Mvh. Anders.
Ni tog bort ett träd åt oss och det gick väldigt smidigt! Ni arbetade snabbt och snyggt! Vi är väldigt nöjda. Trevligt och proffsigt bemötande!
Fick hjälp med trädbeskärning. Trevligt och kunnigt bemötande.
Bemötandet var som förväntat, professionellt och kunnigt. Han guidade oss i frågan om hur vi skulle beskära vårt träd. Vi hade en tanke på hur mycket vi ville ta bort men med hans expertis beskärde dom inte mer än nödvändigt men uppfyllde fortfarande våra önskemål. Vi fick hem ett reklamblad i brevlådan och det var på den vägen vi kontaktade Anders Gren Trädgårdservice.
Mycket kompetent arborist med stor kärlek till träden.
Effektiva trädfällningar. Fint bemötande
Fakturan var en aning sent skickad men annars okej.
Både vi som kunder och inte minst våra träd har fått ett mycket professionellt, trevligt och respektfullt bemötande av dom mycket erfarna arboristerna på Anders Gren Trädservice AB! Dom lyssnade in våra tankar och förklarade lugnt och pedagogiskt vad som kunde göras med just våra träd. Dom tog sig också tid åt att förklara vad som inte fungerar att göra och varför. Vår önskan var att se över våra träds kondition, som är ca 40-60 år, beskära mot hus och grannar men med inrikting att bevara träden och beskära utifrån trädets bästa. Vi är otroligt nöjda!
Tusen tack för värmande ord! Anders Green.
Vi fick en snabb hjälp med vårt träd och kan rekommendera andra, som behöver en arborist.