Allt har fungerat toppen! Offerterna kom snabbt, det tog bara några få dagar till de kom och mätte in bänkskivan efter att jag bokade och ca 10 dagar senare monterades den. Snygg granitskiva, jag är jättenöjd!
Andrews Granite
Välkommen till Andrews Granite! Vi på Andrews Granite erbjuder bänkskivor av högsta kvalitet. Vi är verksamma i Norge, Sverige, Estland och Finland men har på senare år valt att fokusera på den svenska marknaden. Vi har över 15 års erfarenhet inom stenskivor. Varför Andrews Granite? * Bästa priserna på marknaden * Alltid 5...
381 omdömen om Andrews Granite
Sedan starten hos Reco 2020
Snabb och trevlig Service genom hela processen! Gick snabbare än förväntat.
Trevligt ! De levde upp till mina förväntningar. Jag köpte en bänkskiva. Trodde kanske att den skulle vara lite billigare.
Bra bemötande, snabb smidig leverns samt kvalitet enligt förväntningar
Bra och proffsigt bemötande, duktiga arbetare från uppmätningen till installation av köksbänk skivan.
Tack Jan- Erik att ni anlitade oss! Hoppas ni njuter fina bänkskivor!
Riktiga superproffs! Ger alla tummar upp!
Vi är fantastiskt nöjda med vår nya bänkskiva. Bra från början till slut. Tack tack tack!
Nöjd med beställning, leverans och produkt. Mycket prisvärt
Hej! Min dotter anlitade Andrews Granite för en kompositskiva med diskho.Hon var mycket nöjd med det proffitionella bemötandet.Den känslan har också vi fått,då Andrews Granite har installerat kompositskiva med diskho hos oss. Mvh Tommy Elisabeth
Tack Tommy och Elisabeth. Tusen tack att ni anlitade oss.
Snabb service, hög kvalitet, trevligt bemötande.
Tack Louise. Hoppas ni kommer ha massa fina stunder i eran superfin kök!
VI är så nöjda med vår bänkskiva i marmor från Andrews Granite. Effektivt och professionellt bemötande, snabb leverans. Rekommenderar varmt! :)
Tack Sandra för dina ord! Det glädjer oss mycket att ni är nöjda.
Stort tack till Andrews Granite! Snabb leverans med mycket gott resultat. Proffisionellt aggerande från kundservice, uppmättning, och installation. Dessutom mycket prisvärt om man gör jämförelse i branschen. Kan starkt rekommendera att anlita Andrews Granite!
Tack Daniel! Det var glädje att hjälpa er med bänkskivor.
Bra och snabb dialog, trots semestertider. Fina granitskivor och snabb leverans. Anlitat dem 2 ggr hittills. Det blir säkert dem även nästa gång. Topp.
Tack Hans för fina ord! Ni är alltid välkommen till oss!
Håller tider, bra utbud och proffesionellt bemötande.
Tack Fadi för Din feedback. Det betyder mycket för oss.
Bra dialog via telefon och mejl under arbetets gång. Teknikerna pratade engelska men var supertrevliga och proffsiga. Fin stenskiva och bra resultat efter montering. Kan varmt rekommendera Andrews granit!
Tack Niclas för fina ord! Det var glädje att hjälpa er med bänkskivor!
Väldigt trevligt bemötande när jag ringde. Fick jätte bra och snabb hjälp då vi behövde få fram granitbänk snabbt till vårt bygge. Graniten levererades på väldigt kort tid och är super fin. Rekommenderar varmt Andrews Granite.
Tack Sara för fina omdöme.Det var glädje att hjälpa er med bänkskivor.
Mycket hög och snabb service av sälj avdelningen samt mät och monterings teamet.
Tack Mikael!Tveka inte kontaka oss i framtiden ;)
Mycket bra! Beställde bänkskiva inkluderat med måttsättning och montage. Snabb leverans och riktigt snug fit/flush slutresultat.
Tack för Din omdöme.Nöjda kunder är det bästa belöningen!
Väldigt smidiga att ha o göra med, kompetenta hantverkare samt väldigt tillmötesgående. Köpte en fin kvartskomposit skiva som jag och frugan blev supernöjda med! Rekar starkt detta bolag! Med vänlig hälsning, Afram
Tusen tack för Din omdöme Afram. Hoppas ni kommer ha massa fina stunder i eran superfin kök!
Hela upplevelsen från från första kontakt till montering var jättebra och med fint resultat. Kan verkligen rekommendera!
Tack Thomas! Vi uppskattar mycket Din omdöme.
Bästa företaget. Från första kontakt till installation. Varm rekommendation.
Tack Erik! Ni vet var vi finns ;)
Snabbt utfört och bra kvalite. Trevligt bemötande av alla inblandade.
Tack Per för Din omdöme- det betyder mycket för oss.
Bra bemötande hela vägen. Smidigt att beställa och allt skedde i utsatt tid. Vi är jättenöjda med bänkskivorna.
Tack Morgan att ni anlitade oss.Det glädjer oss mycket att ni är nöjda och glada! ;)
Trevligt och "snabbt" bemötande. Höga förväntningar - vilka AG levde upp till.
Tack Anders. Vi gör vår bästa att kunder ska ha den bästa upplevelse.
Min upplevelse med Andrews Granite var utmärkt från början till slut. Jag köpte tre granitbänkskivor till mitt kök, och resultatet överträffade mina förväntningar. Installationen var snabb och professionell, och bänkskivan är mycket snygg. Jag är hundra procent nöjd med hela processen och skulle definitivt rekommendera Andrews Granite till andra.
Tack Patrik för Din omdöme och tack att ni anlitade oss.
Blev rekommenderade Andrews av vänner. Tog in flera offerter där Andrews låg lägst i pris. De har visat förstklassig service och behjälplighet från första kontakt till installerad bänkskiva. Toppbetyg och mina varmaste rekommendationer.
Tusen tack Caroline för Din omdöme.Vi tackar er att ni anlitade oss!
Vi är mer än nöjda med kvaliteten och servicen. Vi har köpt köksbänkar två gånger och lika nöjd båda gångerna. Kan varmt rekommendera Andrews Granite.
Tack Alexandra! Vi är alltid glada när kunderna kommer tillbaka.
Vi är Mycket nöjda med vårt val av leverantör av våra bänkskivor. Det är otroligt professionella och gör ett mycket bra jobb med ett utmärkt resultat. Mycket noggranna med uppmätningen samt monteringen och väldigt snabb leverans. De är även prismässigt konkurrenskraftiga på marknaden. Vi rekommenderar dem varmt och vi kommer tipsa alla vi känner.
Tack Gino för Din omdöme! Det betyder mycket för oss!
Perfekt marmorskiva efter uppmätning. Snabb leverans och bra pris
Tack Fredrik! Vi är mycket glada att vi valde oss ;)
Trevliga, bra bemötande, kommer på utsatt tid, proffsigt jobb och utmärkt resultat! Dessutom snabb leverans och prismässigt konkurrenskraftiga. Rekommenderas varmt, har tipsat vänner och bekanta om dom.
Tusen tack Martin för din feedback! Det betyder mycket för oss.
De har varit superhjälpsamma även om det från början verkade lite osäkert om hur seriösa de faktiskt var. Men vi är jättenöjda med resultatet och de levererade bänkskivorna extremt snabbt. Kan verkligen rekommendera detta företag.
Tack Christian för Din feedback!
Väldigt snabb och bra leverans. Bra service! Rekommenderar varmt.
Tack Maria att ni anlitade oss!
Snabb leverans, fint och prisvärt.
Tack Emelie för det fina omdömet!
Allt fungerade perfekt, både inmätning och installation. De höll tidschemat och leverade som lovat.
Hej Christopher! Vi är mycket glada att du är nöjd med vårt arbete.
Trevliga, flexibla, prisvärda. Och viktigast. Fina stenskivor.
Tack Martina för fina ord. Hoppas ni njuter fina bänkskivor länge.
Hela processen var smidig. Fick bänkskivan på mindre än 1 vecka. Väldigt bra service
Tack Anton för Din feedback! Det glädjer oss att ni blev nöjda med vår service.
Snabbt, bra trevligt bemötande! Ända negativa är att det tog lite tid att få svar i mejlen. Det blev jätte bra!
Tack Nichla för Din feedback.Det kan ta ibland mer tid att svara på e-mail.
Vi fick superbra hjälp från första kontakt. Vi är så nöjda, allt från kontakten med er, mätning och installation och inte minst den fina skivan!!! //Fredrik o Jessica
Tack för fina ord Fredrik och Jessica! Det glädjer oss mycket!
Great work with measurements and installation. One piece of the stone was wrong, but it was exchanged without Any argumentation. Good communcation through mail and they always called 30min prior arrival. A bit tricky to pay to foreign bank account. Had to use the telephone bank service for that with long queing time. Quote was a bit changed after initial offer, but no major changes and with good reasons. Good quality of our Ceasarstone Moorland fog. We are very happy of the work performed. AND they were appr. 40...
Tack för fina ord Fredrik! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med bänkskivor.
Funkade jättebra, 10 dagar från första kontakt till att skivorna var på plats, bra priser. Funkade bra med kommunikation även fast jag är dålig på engelska. 👍
Tack Jonatan för din feedback. Det glädjer oss mycket att ni blev nöjda med vårt arbete.
Sjukt bra och trevliga! Problemfri installation, fick välja sten själv och den blev toppenbra!
Tusen tack Karin för ditt positiva omdöme.Det glädjer oss att ni blev nöjda!
- Bra pris. - Snabb respons med offert - Snabb och smidig leverans - Bra utfört, inget att klaga på
Tack Peter för din feedback! Det betyder mycket för oss.
Väldigt nöjd med Andrews Granite. De var snabba med att följa upp alla mina frågor via mail innan order. Efter jag lagt order kom skivan mycket snabbare än förväntat, ca 1 vecka efter betald order fick jag skivan hemlevererad. Kan absolut rekommendera Andrews Granite till andra.
Tack för din feedback Jonathan, vi är glada att vi kunde hjälpa dig!
Bra pris på bänkskovorna när jag tog in offert från olika företag. Men de har inte tillräcklig kunskap i hur ett kök ska mätas och se ut. När jag påpekade detta efter installation, att de mätt fel, slutade de självklart svara på mail då slutbetalningen skedde i samband med installationen. Tidigare var de snabba med att svara på alla mail. Efter drygt 2 år uppstod nu ett annat fel med bänkskivan, hade inga förhoppningar på svar vilket jag heller inte fick. Så håll er borta från detta företag om ni vill jobba med en seriös firma som har någon form utav efterservice.
Hi Ummuhan. I am definetly disappointed to hear that you are not satisfied with our after-sales service. We hold this to a high priority and help our clients on a monthly basis with things such as warranty works, repairing chipped countertops (due to self done damage), insurance cases and other various tasks. Based on your first name visible here in Reco.se I did not find any e-mails so I currently cannot check what was wrong and how we can help. I would highly appreciate if you sent your last e-mail directly to timothy@andrewsgranite.com...
Excellent service, communication and product. Would diffinetly use again and highly recommend.
Thank you for the great feedback Ford. It is always great to work with clients who know what they need and are easy to handle things with!
Trevligt bemötande från offert till leverans. Ett visst mått av ångest när skivorna levererades att något skulle blivit fel (vi hade bl.a. lyft upp ett fönster från mätning till leverans) men allt passade perfekt. Initial mailkontakt på svenska men efter sjukdom bytt till engelskskrivande dito. Mättekniker och installatörer pratade bra engelska och var enkla att ha att göra med. Installatörerna tyckte också det blev snyggt och ville ha bilder på slutresultatet. Med tanke på att lokal leverantör skulle ha nästan dubbla priset var upplevelsen klart över förväntan. Rekommenderar.
Thank you for the kind words and hope you enjoy your new countertops for many years to come!
Lösningsinriktade, tydliga och väldigt trevligt bemötande. Andrews Granite är mycket prisvärda och kommer också med relevanta förslag på lösningar.
Thank you for your gracious words, and we wish you many years of enjoyment with your new countertops!
Snabb o bra offert, otrolig snabb leverans från beställning till leverans 8 dagar. Proffsigt bemötande och snabba svar på mina frågor.
We're grateful for your kind words and hope your new countertops bring you happiness for many years ahead!
Trevligt och proffsigt bemötande från start till leverans! Bra priser och snabb leverans! 5+
Thank you Jakob for great feedback. Always a pleasure to work with clients who know what they need!
Very professional and stones look great!
We appreciate your great feedback Linda and hope you will enjoy your your new countertops for many years to come!