Snabba trevliga att ha att göra med. Kom den dagen de hade sagt.
Ångtvättbilen
Ångtvättbilen är ett rikstäckande golvvårdsföretag som grundades år 1984. Vi utför mattvätt, periodiskt golvunderhåll och golvrenoveringar, på alla förekommande golvtyper. Vi riktar oss främst till dig som företag men även privatperson. Självklart använder vi oss alltid av miljöanpassade metoder och produkter i vårt arbete....
2305 omdömen om Ångtvättbilen
Sedan starten hos Reco 2016
Trevlig och kunnig personal som viste vad de gjorde
Vi anlitade ångbilstvätten för att slipa vårt brädgolv hemma. Blev superbra. Rekommenderas
Bra och snabb service. Trevliga och tillmötesgående. Vi behövde hjälp med tvätt av en soffa i väntrummet och den blev som ny.
Proffesionellt på alla sätt, kontakt, utförande o resultat! Rekommenderar verkligen Ångtvättbilen!
Utmärkt service med perfekt resultat! Snabb, rak och tydlig kommunikation.
Allt stämde från beställning till färdigt jobb.
bra bemötande och ett bra utfört jobb
Vårt samarbete har varit jättebra. De har varit väldigt tillmötesgående på önskemål. Resultatet på poleringen och polich har varit väldigt bra,
Vi är jättenöjda, snabb och bra service, arbete utfört helt enligt överenskommelse och golven blev superfina!
Ångtvättbilen slipade och lackade mitt parkettgolv bra och snabbt resultat till ett överkomligt pris
Mycket fint bemötande där kundens behov analyserades ordentligt. Resultatet var bättre än förväntat! Kan starkt rekommendera Ångtvättbilen när det gäller rekonditionering av golvytor.
Jag är nöjd med servicen och bemötande som vi fick på projektet.
Fantastiskt slutresultat tack vare en fantastisk hantverkare. Mycket mycket prisvärt. Stark rekommendation, har anlitat dem vid två tillfällen med lika fina resultat båda gångerna.
Hej Jonas, Vad glada vi blir! Stort tack för dom fina orden 😊
Bra service. Håller utsatta tider och levererar bra kvalitet på sin jobb
Perfekt från start till mål. Precis som förväntat!
Tydligt pris och väl utfört arbete. Djuprengöring av mitt gamla trägolv och jag är otroligt nöjd med arbetet och resultatet
Bra utfört jobb till ett bra pris!
Snabbt svar och trevlig personal, det blev mycket fina mattor efter tvätten.
Levererade över förväntan! Det är inte ofta man upplever.
Härligt bemötande och de sa verkligen att det behövdes tvättas 👍
Tog lång tid för återkoppling via mail. Mycket bra bemötande när jag fick kontakt. Utförandet utmärkt
...profesionellt bemötande från start to finish.... resultatet mötte verkligen våra förväntningar (parkettslipning)....kan rekommendera!
Trevliga, tillmötesgående, proffsiga. Väldigt nöjd över resultatet av vår golvslipning+lackning.
Väldigt bra, trevlig personal och bra jobb!
Proffsigt utförande, lyssnade på mina önskemål angående färgnyan. Kan klart rekommendera Stefan
Tack så mycket för rekommendationen Stefan 😊
Proffsigt, effektivt och konkurrenskraftigt.
Toppenbra resultat, noggranna o trevliga
Sen ankomst ca 40 min men i övrigt är jag mycket nöjd med resultatet!
Hej Karin! Kul att höra att du blev nöjd med resultatet. Dock aldrig ok att behöva vänta så länge, utan att någon har informerat om förseningen. Vi tar åt oss och får bli bättre på kommunikationen helt enkelt! Tack för att du tog dig tid att svara. Önskar dig en fin dag 😊
Snabb offert, bra utfört jobb!
Vi hade tidigare haft problem med golvslipning för en tidigare hantverkare som lämnade golvet i ett mycket tråkigt skick. Ångtvättbilen var mycket tillmötesgående, och kom med en rad olika alternativ om hur de kunde hjälpa oss att lösa situationen. Speciellt bra var att de inte bara gav rekommendationer på vilken behandling vi borde välja, utan även vilken behandling vi inte borde välja, trots att de hade tjäna mer pengar om vi hade valt detta alternativ. Allt detta ingav ett ett stort förtroende. Resultatet besvek oss...
Mycket bra bemötande. Och väldig bra utfört jobb. Trevlig personal. Otrolig bra återkoppling från början till slut.
Professionellt bemötande hela vägen från offert till färdigt golv. Allt gick enligt plan och till överenskommen kostnad
Klara besked. Bra utfört arbete. Tillgängliga.
Alltid tillmötesgående och väldigt kunniga i sitt hantverk. Beställer årlig golvvård, samt uppfräschning av stengolv och slipning av parkett och trägolv. Infärgning har också gjorts
Väl bemött och arbetet blev enligt beställning. Mycket nöjd
Slipning av källartrapp inkl lack. Fantastiskt resultat! Ser ut som ny! Kan inte bli nöjdare. Prismässigt mycket billigare än andra alternativ. Trappan var ju ändå minst 40 år!!
Väldigt smidiga att ha och göra med, vi använder dem alltid när vi behöver hjälp med behandling av golv.
V har sedan många år samarbetat med Ångtvättbilen och de har på ett professionellt sätt städat golv och mattor i våra kultur märkta lokaler. De är professionella i sitt bemötande och lyssnar på våra behov och önskemål. De är punktliga och noga med utförandet.
Service, punktlighet, kostsam men med hög kvalitet
Alltid lika bra, både bemötande, resultat och tid
Slipning av parkettgolv +På det hela taget bra utfört jobb - Dåliga på kommunikation o information ex angående för- och nackdelar av olika ytbehandlingar samt inget erbjudande om provslipning först på liten yta för att se hur det blir. Bett om återkoppling o kontakt via mail ang en liten skada/miss? i slipningen, men ingen hört av sig.
Hej Katarina! Tack för din återkoppling. Det är såklart inte ok att du inte får kontakt med din kontaktperson. Du är välkommen att ringa till oss på huvudkontoret, 031-699800, så kan vi hjälpa dig med kontakt till berörd person/distrikt.
Mycket trevligt bemötande både vid bokning och vid genomförandet. Jag förväntade mig att få en uppfräschad bänkskiva i köket. Den blev mycket finare än förväntat tack vare mörk pigmentering. Tack för det förslaget! Jag är alltigenom helnöjd med slipning och inoljning med pigment av bänkskivan i köket.
Superbra bemötande och väldigt professionellt rakt igenom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Ångtvättbilen.
Hej Ulf och stort tack för den fina rekommendationen!
Toppenbra bemötande och skickligt utfört jobb, vi är jättenöjda.
Hej Lisa! Så roligt att höra. Tack för de fina orden 😊
Proffsigt bemötande med hög servicegrad och yrkeskunnande. ett slip- och oljningsarbete utfört med förstklassigt resultat.
Väl utfört arbete! Helt enligt offert. Vi har beställt ytterligare arbete
Snabbt och bra utfört arbete med min golvslipning. Trevligt bemötande!
Hög service nivå utmärkt resultat
Bra upplevelse och trevliga................................