Noggranna och ett bra resultat.. Lätta att kommunicera med, punktliga också. Kan varmt rekommendera.
Ångtvättbilen
Ångtvättbilen är ett rikstäckande golvvårdsföretag som grundades år 1984. Vi utför mattvätt, periodiskt golvunderhåll och golvrenoveringar, på alla förekommande golvtyper. Vi riktar oss främst till dig som företag men även privatperson. Självklart använder vi oss alltid av miljöanpassade metoder och produkter i vårt arbete....
2219 omdömen om Ångtvättbilen
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket bra servicen kontakt hela vägen
Ett professionellt företag med trevlig personal som gestaltade hantverkets själ med mästarens blick! En perfekt utförd slipning av hårt ekgolv.
Professionell och trevlig personal. Gör jobbet perfekt!!!
Reko och pålitliga- gör ett jättebra jobb enligt uppgjord tidplan. Treviso att ha att göra med!
Proffsigt och kunnigt från inledande samtal till utförandet av arbetet. Toppklass.
Vi är nöjda med kontakten med er och ett väl utfört arbete. Trevlig och kunniga. Bra planering och arbetet utfördes som planerat. 😊👍
Fantastiskt bemötande o service och goda resultat
Trevliga och duktiga killar som utförd jobbet
Bra bemötande av kunnig representant. Blodfläckar på heltäckningsmatta, vilka inte gick att få bort. Var dock förvarnad men trots upprepade försök med olika medel kvarstår fläckarna. Gott försök i alla fall.
Riktigt nöjd med jobbet dom gjorde. Värt varenda krona. Top tjänst och härligt gäng att ha göra med.
Superfint slipat golv! Gjorde flera färgproblem innan så vi kunde välja! Även slipat trappsteg! Jättenöjda ä!
Golvslipning. Jättetrevliga och enkla att ha att göra med. Bra resultat.
Helt igenom ett perfekt bemötande från service inriktad personal till mig som kund. 🏅🏆
Vi är mycket nöjda. Vårt gamla parkettgolv är slipat och vitvaxat nu och vi är så nöjda. De kunde också laga en skada snyggt. Lätt att få kontakt med, samarbetet fungerade bra, höll tider och mycket prisvärt!
Kunnigt och proffsigt utfört arbete!Kundbemötande på hög nivå.
Vi har slipat och lackat ett trägolv med utmärkt resultat Blev mycket positivt bemött efter kontakt. Hembesök och snabb info om kostnad. Mycket bra och effektivt utförande. Suveränt resultat, vi blev supernöjda.
Hej Christina! Jättekul att höra att ni blev nöjda med resultatet. Varmt välkomna tillbaka när det är dags igen 😊
Fick golven (ekparkett) slipade och lackade i tre rum med över förväntan resultat. Överenskomna tider hölls och arbetet utfördes på utlovad tid. Är mkt nöjd!
Det blev jättebra resultat. Trevligt bemötande & proffsigt!
Mycket trevligt bemötande! Jag är mycket nöjd med arbetet och hur smidigt allt gick. Slipning och lackningen av golvet var proffsigt gjort!
Proffsigt skött rakt igenom och resultatet blev jättebra!
Kan varmt rekommendera Ångtvättbilen. Vi är super nöjda! Mattias har varit fantastisk från planering till utförande. Lyhörd, håller vad han lovat, håller tider, återkopplar och gjorde ett jättefint arbete. Vi är så nöjda med resultatet.
Hej Mats och tack så mycket för din fina rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med slutresultatet!
Trevligt bemötande. Förklarade bra arbetsgången och tider. Förklarade slutligt utseende och lack. Jag är hur nöjd som helst! Fantastiskt slutresultat. Som jag sa: var stolt över det fantastiska slutresultatet!
Hej Göran, Så roligt att höra! Tack för att du delar med dig 😊
Överlag väldigt positivt. Kompetent och sakligt bemötande från början till slut. Hantverkaren som kom ut och gjorde jobbet var trevlig och klar i kommunikationen.
Vänligt och snabbt. Tillmötesgående vad gäller tider. Snyggt resultat. Tydlig faktura.
Kanon, trevlig personal och fick alltid kontakt.
Jätte nöjd! Snabb återkoppling. Fint utfört arbete, Mycket trevlig och ordningsam kille som utförde arbetet.
Fick det precis som jag ville ha det. Tack!
Mycket trevligt och flexibelt team med utmärkta resultat.
Inför omslipnkngen av vårt Skeppsholm fick vi jättebra tips hur vi skulle få den bästa ytan på golvet. Vi följde rådet och blev jätteimponerade av resultatet. Allt sköttes perfekt, vi kommer tillbaka med de resterande rummen
Proffsigt jobb med golvslipning och inoljning. Rekomderas!
Noggrannt utfört arbete. Mattorna blev rena. Tog lite lång tid för dem att torka.
Dom gjorde ett bra jobb med att slippa golvet. Det var sålt som ”dammfrit” men det stämde bara till 95%, fortfarande lite slipdamm att ta hand om, men mycket mindre än ”vanlig” slipning.
Golvet som slipades blev jättefint. Hantverkaren kom i tid och stannade precis så länge som han sa. Överlag mycket nöjd!
Färgprov på golv motsvarar inte resultatet. Vi tycker att ni applicerat fel lasyr
Hej Rolf! Det var tråkigt att höra. Kontakta ansvarig golvhantverkare eller kontaktperson, så hoppas jag att ni kan komma fram till en lösning på detta. Du är även välkommen att kontakta oss på huvudkontoret om det är något ytterligare du vill framföra i ärendet, 031-699800.
Vi beställde slipning och lackning av trägolv. Det var första gången vi anlitade dem och det var bara positivt. Snabb respons, väl utfört jobb och prisvärt.
Service i världsklass. men Ångtvättbilen börjar ta över pris enligt den senaste fakturan
Hej, Vad kul att ni är nöjda med vår service! Ta gärna kontakt med er kontaktperson om ni är missnöjda med fakturan, finns säker en förklaring till varför priset är satt som det är gjort.😊
Fint och bra resultat. Bra bemötande och goda råd.
Bra kommunikation och bra jobb. Kan rekommendera! Gjorde hårdvaxoljade golv och är mkt nöjd.
Otroligt bra från förfrågan, offert, leverans och till slutresultatet som är toppen!
Mkt bra företag. Jobbet bra utfört och bra/trevlig kommunikation. Ang priset så finns det säkert både billigare och dyrare firmor. Vi slipade och lackade ett furugolv på ca 50 kvm. Vi kommer anlita dem igen för trappan och övervåningen.
Bra kommunikation och trevligt bemötande. Proffsigt utfört med mycket bra resultat.
Tog lite lång tid innan dem återkom med ett datum för utförande av jobbet efter att vi bestämt oss för att göra mattvätt. Men jobbet utförde dom bra och dem anpassade sig efter vår verksamhet så att det kunde utföras på ett smidigt sätt utan att störa.
Supernöjd och verkligen så trevligt bemötande från alla inblandad och väldigt anpassningsbara. Kommer använda igen och rekommenderar starkt.
Tack för de fina orden Jerker, det var roligt att höra! Du är varmt välkommen när det är dags igen 😊
Jag tycker det var bra bemötande och bra utfört arbete. Slipning och lackning av golv
Bra service och fint bemötande
Dom håller vad dom lovar o det var praktiskt taget dammfritt
Snabbt och bra jobb utfört på avtalad tid.
Bra kontakt och bemödande - gärna igen vid behov
Tyvärr så var deras utrustning trasig när dom kom. Fast att inget jobb utfördes så kom en faktura som dom visserligen strök direkt. I övrigt har jag inget att klaga på men kan inte ge högre betyg än, när dom väl gjort ett jobb här så ska jag ge ett rättvist betyg
Hej! Förstår att det inte uppskattas att få en faktura på ett jobb som inte blivit utfört, kan bara beklaga att det blev så. Hoppas ni blir nöjda med jobbet när det väl blir dags 😊