Mycket bra, pålitliga och bra pris.
Antenn-Bolaget
Vi på Antenn-Bolaget är specialister på försäljning, installation och service inom svagström. Hos oss kan du få hjälp med allt som rör tv-antenner, paraboler, kabel-tv och LAN-nätverk. Vi jobbar både med privatpersoner, företag, föreningar, skolor eller hotell. Vi är auktoriserade installatörer för bland annat Com Hem, Boxer,...
87 omdömen om Antenn-Bolaget
Väl bemött Snabbt fixat Bra pris
Rätta till sateliten som gjordes alldeles utmärkt
Bra service och problemet blev avhjälpt. Det gällde TV antenn
Wi-Fi uppsättning och drag av slattar- mkt nöjd.
Mycket bra. Löst det som flera andra inte kunde kan verkligen rekomdera. Dessutom trevlig personal som ville lösa det fort
Antennuttag. Utfördes snabbt och proffsigt och motsvarade väl mina förväntningar.
Utv. antenn för bredband. Utmärkt o proffsigt genomfört. Tålamod med nyfiken kund på plats. Helt enkelt så man önskar sig arbetet utfört. 👍🏻
Antennjustering för att kunna ta in danska tv-kanaler igen. Kan ej klaga på bemötandet och det fungerar.
Min upplevelse om Antennbolaget var snabbt och bra! Dom drog kabel-tv och startade och det blev bra! Ronny Gullstrand
Dragning av extra nätverkskabel. Föranledde två besök. Det första för att rekognosera och planera, det andra för att verkställa. Resultatet blev lyckat och mina önskemål och förväntningar blev fullt ut uppfyllda.
Snabb service och hjälpsamhet . Köpte att få min antennsladd förstärkt i samband med övergången till det digitala. Väldigt nöjd GOD JUL! 🎄
Snabb service, trevlig personal och professionellt utförande. Rekommenderas!
Bra service efter mina önskemål men ändå med guidning. Super trevligt bemötande
Beställde ett nytt uttag för comhem. Mycket snabbt o trevligt fixat. Personal mycket kunnig o trevlig!
Fick hjälp med det jag behövde. Tänker återkomma med ett kompletterande uppdrag senare.
Bra dialog. Hjälpte till med vad som var bäst hos oss. Monterade snyggt och städade efter sig. Proffsigt hela vägen. Kan varmt rekommendera detta företag för andra.
Allt var bra och friktionsfritt.
Snabb och professionell hjälp i en kritisk situation. Vi hade grävt av två koaxialkablar och behövde få ihop de för att kunna fortsätta arbetet och för att grannarna skulle få sin tv-signal tillbaka:-)
Snabbt smidigt och vänlig personal samt prisvärt Guldstjärna 🥰
Snabb respons, trevligt bemötande, lösningsorienterade, bra utfört arbete, hög servicenivå.
Kul att du är nöjd med oss Marjaana. //Per
Snabbt, smidigt o trevlig personal.
Mycket hjälpsamma och professionella. Gör inte mer än det som behövs. Fick hjälp att få igång fiber TV, samt att fixa några nya fiberuttag i huset.
Kunnig och tv trevlig personal. Utförde snabbt och kunnigt arbetet. Kommer att anlita företaget igen vid eventuellt behov.
Mycket nöjd med tecknikarn. Snabb och kunnig löst problemet och mycket trevlig bemötande. Rekommenderas absolut till vänner och bekanta. Mycket nöjd med arbete.
Kompetenta, lösningsorienterade och Superb service.
Trevlig personal. Snabbt och kunnigt utförande. Mycket nöjd kund.
Kanalsökning. Trevligt bemötande. Proffsigt arbete.
Anten inställning Snabb bra service trevligt bemötande och väldigt snabbt
Trevliga killar som fixade datakabel i väggen så att vi kan se IP-TV.
Smidigt, snabbt och lyhörd, kunnig yrkesperson. Tack!
Drog kabel till ett nytt antennuttag i sovrummet . Servicen var toppen från första samtalet tills allt var klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Problem med parabolen . Snabb service och trevligt bemötande
Fantastisk service. Snabbt, enkelt, prisvärt och ett mycket trevligt bemötande.
Tv antenn med montage Mycket trevliga killar De jorden ett mycket bra jobb Vi är mycket nöjda
Kul att höra att ni är nöjda med vårt jobb
Snabbt utfört arbete. Fick antenn installerad.
Kul att höra är ni är nöjda med installatörens jobb
De bytte antenkabel och gjorde så att mottagningen blev mycket bättre. Samt att de även fäste upp sladden längs väggen snyggt och bra gjort. De kunde komma snabbt och var trevliga
Hej Anders. Tack för förtroendet och kul att ni blev nöjda med resultatet
Snabba Proffsiga Skitar inte ner Städar efter sig Kommer i tid Hälsningar Johan lönn
Trevligt att du blev nöjd Johan. Välkommen åter
Byte av ”antenndosa” då åskan hade slagit ut den gamla så att vi inte fick in några kanaler. Trevlig och kunnig personal som löste problemet på ett snabbt och smidigt sätt! Jag kan varmt rekommendera Antennbolaget 😊 Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tack för ditt omdöme och välkommen åter.
Trevligt och mkt proffesionellt.
Tack för att du tog dig tid att ge oss betyg, välkommen åter.
Köpte parabol Mycket bra bemött Allt blev enligt önskemål Kommer att rekommendera företaget
Hade problem med signalen till parabolen. Perfekt bemötande och snabbt jobbat.
Perfekt service. Dock blev det lite problem med tiden, som flyttades fram. Det blev flera dagar senare än avtalat.
Rep. Av parabolantenn. Bra bemötande, snabbt åtgärdat.
Fixade mitt nätverk snabbt och med trevligt bemötande.
Snabba, lyhörda och trevliga. Nöjd!
Mycket trevligt bemötande och fackmässigt god kunskap och analysförmåga!
Skulle fixa parabolen men gick inte för mycket träd i vägen. Mycket trevlig och bra montör. Rekommenderar gärna antennbolaget.
Efter att ha haft problem med bilden på Tv ansluten till en lång förlängningskabel kontaktade ja Antennbolaget. De agerade kundvänligt , proffsigt och snabbt. Inom 2 dagar var ärendet löst till min fulla belåtenhet.
Kul att höra att du är nöjd med jobbet. MVH Christoffer Antenn-Bolaget
Bra jobb,kunnig personal , snabb, hög attityd
Tack. Kul att du är nöjd. Med vänlig hälsning Per