Bästa skolan jag gått på! Kreativ frihet 1000000%
AP Academy
15 omdömen om AP Academy
Roliga lektioner och bra skarpa uppdrag. Fina lokaler och trevliga klasskamrater som det är kul att skriva musik med!
Underbar skola, jättebra lärare och stort fokus på elevernas individuella utveckling. Rekommenderar starkt!
Varm fantastisk stämning i lokalerna på drottninggatan, upplägget av det hela kan slå många som mycket eller annorlunda. Men passar mig!
Proffesionella lärare med mycket bransch kunskap. På lektionerna jobbar vi nästan bara praktiskt med musiken och lär oss göra hela låtar från början till slut. Arbeten med braschen fungerar bra och man känner alltid att man utvecklas!
Jag går Ljud och musik-producent och denna utbildningen är verkligen skräddarsydd för att direkt få jobba som man gör i branschen och därav förbereda en väl på det. Är få utbildningar som jobbar så branschnära. Ett plus är ju också att den faktiskt är belägen i Stockholm där majoriteten av jobben finns.
Går min första termin ljud och musikproducent och skulle verkligen rekommendera skolan. Det är fantastisk stämning, otroliga lokaler, café med hembakat fika. Spännande brief.
Jag har trivts super bra hittills! Går game audio producent yrkeshögskoleutbildningen och lär mig mycket. Super najs studio lokaler och skönt häng!
Går mitt andra år nu på AP och älskar verkligen skolan. Är du inne på att skapa musik och vill få kontakt med branschen direkt? Då tycker jag verkligen du ska söka!
Grym skola med grym atmosfär. Kontakterna in i branschen och kontakterna är unika och toppen!
Jag går på AP för tillfället och tycker att det är en öppen, lärorik och härlig plats. Vi får mycket eget frihet att skapa men med mycket kontakter och nätverkande i fokus. Lär sig allt från grunden och får hela tiden nya verktyg att jobba med, själv eller i grupp. I recommend!
Jag studerar just nu på AP academy och trivs otroligt bra. Det märks verkligen att teamet på AP academy jobbat hårt för att skapa en trygg, tillåtande, rolig och varm atmosfär vilket gör att det är enkelt att känna sig välkommen och våga utforska sin kreativitet. Utbildningen känns väldigt seriös och professionell eftersom att lärarna har god kontakt med branschen och jag känner redan efter en knapp termin att jag fått träffa många coola människor/skivbolag inom musikbranschen jag ser upp till. Jag känner även att jag redan...
Pluggar just nu på deras YH-utbildning ljud och musikproducent och jag älskar denna skola! Har lärt mig otroligt mycket under denna tid och det märks verkligen att lärarna brinner för sitt jobb! Även fått så mycket mer kontakter i branschen och så fina vänner!
Gick en utbildning på AP Academy i november 2016. Lärde mig jättemycket, även fast jag var nybörjare, och de hjälpte mig med extra tid när jag missade en lektion. Jag rekommenderar dem!
Jag vill varna alla för AP academy. Dom är bara ute efter att lura folk på pengar. Jag och mina kurskamrater blev blåsta på flera kurstillfällen. Vi hade betalat nästan 10 000kr för 10 kurstillfällen, men när vi gått på 6 lektioner var kursen plötligt slut. Målet med kursen var en färdig låt som skulle släppas som singel via Spinnup. Men efter 6 tillfällen satt vi dock där med ofärdiga låtprojekt. Jag lärde mig ingenting av den här kursen, totalt bortkastade pengar.