De lade fiskbensparkettgolv i massiv ek i stort rum. Trevligt bemötande och god rådgivning gällande friser mm. Höll tider och planering perfekt. Fantastiskt fint golv, mycket snyggt resultat. Lena Holgersson
Appelgrens Parkettservice
Välkommen till Parkettsnickare Appelgren! Din specialist på trä- och parkettgolv som är inne på sitt 17 år i egen regi. Vi erbjuder dig alla typer av trä, parkett och laminat golv. Vi utför jobb så som golvläggningar, trapprenoveringar, specialgolv som exempelvis fiskbens- eller kortstavsparket. Vi reparerar också alla typer...
6 omdömen om Appelgrens Parkettservice
Hundra poäng av hundra möjliga. Alla inblandad,e på alla nivåer från snickarna, till elektriker, målare och chauffören som körde lastbilen
Fick lagt en fiskbensparkett med fris i massiva stavar. Supersnyggt resultat och snabbt jobbat! Rekommenderas verkligen!
Yrkeskunnande , service man blir bara nöjd.
Kom när de sa, gjorde vad de lovat och fakturerade det som var överenskommet. Bra kvalitet på arbetet.
Mycket Trevligt bemötande Snabba Skickliga Kunniga Jättenöjd med ekstavsparkettgolvet
Överlag mkt bra bemötande och genomförande. Uppdraget gällde nytt undergolv och ny parkett i hallutrymme.