Vänlig och kompetent personal.
Arbor Syd
Välkommen till Arbor Syd, vi är ett renodlat arboristföretag med mycket stor kompetens och lång erfarenhet inom träd och trädvård. På Arbor Syd jobbar certifierade arborister. Hela vår verksamhet präglas av det vi står för, nämligen korrekt utförd trädvård, både inom den offentliga sektorn och för privatpersoner. Vi har vår...
969 omdömen om Arbor Syd
Sedan starten hos Reco 2016
Ett stort tack för er hjälp med trädfällningen! Ert arbete var verkligen imponerande – snabbt, effektivt och väldigt proffsigt utfört. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera era tjänster!
Proffsiga, väl utfört jobb. De tog sig an en förvuxen häck, som nu är prydlig igen. Allt blev städat och fint efter jobbet.
Väldigt professionella och trevliga. Gjorde ett mycket fint jobb med våra träd och forslade bort allt som blev över så det blev rent och fint. Rekommenderas!
Hej, Jag bor på utsatt läge vid Öresund och min beställning handlade dels om att tukta träden i syfte att undvika skador på fastigheten i samband med att höststormarna drar igång, dels att, av estetiska, men också praktiska skäl, klippa upp en del barrträd, vilkas grenar hängde för lågt. Döda och sjuka träd skulle också avlägsnas. Kontakten med företaget var snabb och smidig och bemötandet vänligt. Vad gäller det praktiska arbetet har jag bara gott att säga om de fyra mycket trevliga och professionella arboristerna som...
Supertrevligt bemötande och utomordentligt väl utfört arbete. Fick dessutom värdefulla tips och idéer om jag kan tänka kring återplantering. Tack!
ArborSyd beskar 4 träd samt hjälpte oss med att välja ut, beställa och plantera ett nytt stort träd. Vi har fått ett professionellt, kunnigt och mycket serviceinriktat bemötande. Vi är mycket nöjda med dem och kommer fortsätta att använda oss av deras tjänster.
Väl utfört uppdrag, vi är mycket nöjda
Häckklippning - lätt att få kontakt med, snabbt och smidigt, utfört ett bra jobb.
Jag är mycket nöjd med stubbfräsningen. Trevligt bemötande , snabbt och väl utfört. Johan tyckte det var KANONBRA. Hälsar Lena Berggren
De är kunniga och lyhörda. På ett effektivt sätt beskar de våra träd.
De tog ner min stora men risiga björk på nolltid. Klättrade vigt som apor upp i björken och sågade ner den gren för gren. Imponerande.
Jag har fått tips av en annan kund och hjälpen motsvarade verkligen mina önskemål. Arboristens bemötande, arbete och råd är jag synnerligen nöjd med. Fick hjälp med beskärning av 2 japanska lönnar och ett uppstammat blåregn. Återkommer gärna v b.
Du är välkommen att höra av dig igen när det är dags. Vi kommer gärna tillbaka. Mvh Tomi
Bra bemötande från första besök till genomförande.
Professionellt utfört arbete och trevlig personal.
Superbra hjälp. De var effektiva och kunniga. Mycket prisvärt.
Utför arbetet till stor belåtenhet.
Bra kommunikation, punktliga, arbetet utfört enligt överenskommelse. Rekommenderas.
Trädfällningochgallringochborttransport
Vi har använt Arbor Syd flera gånger för beskärning av fruktträd och det har blivit mycket bra alla gånger.
Blev mycket positivt överraskad för det fina resultatet med underhållsbeskärning av vårt valnötsträd.
Professionella och trevliga. Första gången jag anlitade Arbor Syd, räddade de min gamla parklind och formade den till ett friskt och vackert träd. Senast tog Tina sig an min förvuxna ormhassel och mina "misshandlade" magnolia- och fruktträd! Tack Tina och comp! mvh Annica
Proffsigt och trevligt bemötande och arbete. Rekommenderas starkt De levde definitivt upp till våra förväntningar
Lätt att beställa, svarar på mail snarast och bibehåller en öppen dialog men framför allt en mycket professionell hantering av beställningen (beskärning av två (2) fruktträd) och en mycket tillmötesgående personal.
Fint bemötande av professionella yrkesutövare. Vi fick hjälp med att beskära två stora träd som blev mångfald vackrare. Häckar och buskar beskars till full belåtenhet. Arbetet utfördes snabbt och proffsigt. Kommer att anlita dem igen.
Vi fick hjälp med att fälla två träd samt glesade ur fyra träd till. Allt fungerade perfekt, Arbor Syd komp å utlovad tid, vi gick igenom vad som skulle göras och det blev utfört enligt vår diskussion. Även hämtningen av mindre grenar fungerade som det skulle.
Jag fick beskuriit en lagerhäcksbuske. Två personer klippte samt tog hand om allt det ner klippta. Dom var vänliga, snabba och proffsiga. Jag är helt nöjd med resultatet.
Mycket snabbt o trevligt bemötande. Träden blev fina efter beskärningen och jag tvekar inte att anlita er framöver om behov kommer. Jag är så nöjd! Stort tack. Ps. Tips om er fick jag av grannen Lennart Jönsson på Strandvägen.
Vi bestälte stubbfräsning. Arbor syd var snälla att prata med och löste de utmaningar som var.
Levde helt upp till förväntningarna. BRA JOBBAT!! Kan varmt rekommendera dom till uppdrag.
Väldigt professionellt! Vi hade behov av utglesning och beskärning av en japansk magnolia som under 30 år växt sig för stor. Arbor Syd trollade på 1½ timme fram ett "nytt" träd med ljusinsläpp och synliga grenar och bättre form. Under beskärningen förklarade de också pedagogiskt vad de gjorde, och varför. Vi fick också tips om beskärning av andra växter på tomten och snabbkurs i hur man lägger snitt. Avslutningsvis städade de upp efter sitt arbete ner till minsta löv och fraktade bort detta, vilket var en tilläggstjänst...
Tack för det fina omdömet! Det glädjer oss att ni blev så nöjda och vi kommer så gärna och hjälper er igen.
Fick hjälp med trädklippning. Snabbt och professionellt bemötande vid all interaktion och supernöjd med arbetet.
Bra och trevligt bemötande. Vi blev rekommenderade Arbor Syd och hade förväntningar på att dom kan sim sak och gör det bra! Gjorde ett bra jobb, Lyssnade in våra önskemål och kom med råd om hur vi kunde göra för att det skulle bli bra. Vi fick hjälp med beskärning av stor bok som skymde thujahäck. Klippte även 5m. höga thujahäcken som blev mycket fin.
Som vanligt proffsigt o vänligt
Otroligt snabb service! Proffsigt bemötande. Utomordentligt utfört arbete
Fick ett bra bemötande, professionellt utfört arbete, häckar o träd klippta proffsigt o allt materiel bortforslat. Kan varmt rekommenderas.
Stubbfräsning av 12 st stubbar på villatomt. Tog lite tid att få svar för tidsbokning efter jag accepterat deras offert, och svårt att få tag på i telefon. Men när jag skickade påminnelse via mejl så gick det snabbt och smidigt att få en tid bokad. Trevlig kille och tjej som kom ut, körde en kort avstämning och bekräftade arbetsuppgifterna, och sedan var de självgående. Gick snabbt och smidigt och de städade undan på gata, uppfart och gångar efter sig. Utöver att jag behövde påminna om att få en tid bokad efter jag hade...
Mycket proffsigt bemötande och utförande av arboristerna!
Lyhörda för våea önskemål och gav samtidigt bra råd. Bra och trevlig kommunikation under arbetets gång. Mycket nöjda med resultatet.
Mycket bra jobb! Professionellt och effektivt.
Beställde stubbfräsning och detta utfördes riktigt proffsigt, man snyggade även till efter fräsningen så allting var snyggt och prydligt. Skulle verkligen rekommendera Arbor Syd till andra som behöver fräsa stubbar.
Så professionella och effektiva, från första kontakt till fakturering. De som klippte vår monsterhäck hade bra utrustning och säkerhetstänk, och de som beskar äppleträden visste vad de gjorde. Vi kände stort förtroende för Arbor Syd och kommer att anlita dem igen.
Super trevligt att få hjälp av riktiga proffs.
Seriösa, kunniga och snabba. Rekommenderas
Kanon! Bra kommunikation och väl genomfört arbete.
Tuktade två träd och blev mycket nöjd. Kan absolut rekommendera Arbor Syd.
Vill ge högsta betyg för smidighet och skicklighet av arbetet på plats. Inget krångel, håller även sitt pris på offerten. Har verkligen ingeting att klaga på, förutom en sak. Ingen bra respons per mail, det kunde ta dagar veckor innan respons. Slutligen får man själv ringa och då var det inga problem.
Hej Pia, Tyvärr har vi varit något underbemannade på kontoret nu på sommaren. Så därför har det varit lite lite långa svarstider. Kul att du var nöjd med vårt arbete och tackar för det fina omdömet.
Mycket bra genomfört! Lite problem med att få besked om när det skulle göras.
Alltid lika trevliga och duktiga när de beskär vår stora bok!