Allt fungerade perfekt. Supernöjd!
Arcus Transport & Flytt AB
Vi på Arcus transport hjälper dig med allt när det är dags för flytt, oavsett om det gäller flytthjälp, flyttstädning eller städhjälp. För att allt ska gå så smidigt som möjligt så ingår både försäkring och transport när du flyttar med oss. Utöver att vi kan hjälpa till med packning och montering, så kan ni även låna flyttkartonger...
505 omdömen om Arcus Transport & Flytt AB
Sedan starten hos Reco 2022
Fungerade mkt bra trevliga killar allt mkt bra
Trevliga killar som var här. Stolarna skulle monteras på övervåningen. Man plockade av papper och plast i lastbilen så det var rent och snyggt när de lämnade oss. Vi hade köpt 2 fällbara fåtöljer som skulle monteras. De fraktade även bort våra gamla fåtöljer. Vi är mycket nöjda.
Jättebra, snabba och monterar och bär allting själva och städar till och med efter sig
Väldigt nöjd med flyttfirman! Snabb, smidig och proffsig service. Allt hanterades varsamt och effektivt. Rekommenderas varmt!
Det var jättebra och jag är tacksam.
Kändes väldigt oprofessionella från start till mål. Sega på att svara. Ringde på mig på kvällen innan flytten och frågade om jag kunde byta tid. Skulle inte rekommendera
Supernöjd! Bra kommunikation och lyhörda flyttkillar som var effektiva med flytten. De tog varsamt hand om möblerna och plastade in det som behövdes. Flyttstädet var perfektion!
Jättebra. Jag är nöjd med det hela och kan rekommendera det till mina vänner.
Det var bra. Men hade önskat att de tog av skorna när de kommer in då det är regn och snö och allt blir smutsigt
Toppen, supernöjd ! Ahmad, Majed var super duktiga och noggranna
Hade inte förväntat mig att de skulle komma på en söndag. Men rent och fint blev det och effektiva var de.
I december 2024, beställde jag flyttstädning och flytthjälp. Trots att jag tydligt påpekade att jag hade bråttom på grund av min arbetssituation och önskade erfarna arbetare, skickade de tre oerfarena personer!!! Till att börja med kunde de inte hitta adressen, vilket gjorde att jag fick vänta i 20 minuter. De saknade dessutom tillräckliga verktyg för att montera isär sängen, trots att jag informerat dem i förväg. Det värsta av allt var att de tappade bort några av skruvarna! När de skulle till den nya adressen...
VARNING - usel kundservice och oseriöst. Mitt piano som är över 100 år gammalt, förstörde dom i flytten och hade ingen säkerhetsanordning alls. Lämnade bara av det på felaktig plats i nya huset. Företaget skriver att de omfattas av försäkringar men när vi bad om hjälp att åtgärda skadan de gjort, skyller de ifrån sig och har inte hört av sig mer. Kommer anmäla dom hos reklammationsnämnden. ANLITA EJ!
Bra service vid bokning av flyttstädning. Städningen var väldigt bra. Kan varmt rekommendera er att boka städning hos dem
Fungerade helt perfekt. Va rädda om alla möbler., skulle varmt rekommendera dom till andra.
Priset blev reklamerat och prissänkta med 800kr. För att de inte visste hur de skulle städa i köket. De gjorde ugnen invändigt och plåtar, utöver det var det fett fläckar kvar på ytor. När det inte gick igenom besiktningen visade jag då noggrant vad som skulle städas, detta efter att personalen kom 1 timme försent. Dagen efter kontrollera jag städet och såg att de inte hade gjort någonting, så jag fick städa själv. Kommer välja ett annat städföretag nästa gång. men fönstrena va fina iallafall... Och personalen via telefon va trevlig o tillmötesgående.
De är bra och prisvärda. Bra jobb utfört med packning och flytt. Det som var mindre bra var att de man pratar med på kontoret inte verkar vara så rutinerade. De säger att de ska kolla upp och återkomma (flera gången) men gör aldrig det, så vi som kund får ringa många gånger för att reda ut saker. De glömde kylvarorna vid flytten. Vi bad då att få byta dessa varor mot att vi behöll flyttkartongerna men inget svar om det. Vid flyttstädningen glömdes förrådet och den inglasade balkongen. Flyttbilarna gick till mig som beställare...
Blev jättenöjd, och hade bra kontakt och fick trevligt bemötande.
Smidig kontakt inför och även smidigt utförande av flyttstäd. Jättefint resultat av städet också.
Vi är nöjda med hjälp som vi fått från Arcus flytt! Killarna som hjälpte med flytten var snabba, trevliga och försiktiga! Allt gick som det ska! Vi har anlitat Arcus när det gäller flyttstäd med! De var flexibla med tider och garanti! Rekommenderar :)
Mycket nöjd med uppbärning och montering av mina möbler. Tack
Hjälpsamma och trevliga. Jag köpte en fåtölj.
De var snabba effektiva och flytten gick fort.
Arcus önskade ändra tid för packning. Detta meddelade de kl 21:30 dagen innan packningsdag. Bättre framförhållning önskas. Dessutom svarade jag på deras förfrågan, men mitt svar kom tydligen inte fram. Själva flytten kom lite sent, ca 30 min efter utsatt tid (ingen större försening, men tar ändå upp det). Några växter jag hade behandlades som att flyttkillarna tydligen uppfattade dem som plastblommor... Ett par repor i köksbordet. Ett par bättre vandringsskor med formgjutna sulor saknas (där vet jag förstås inte om Arcus är ansvariga för att de saknas, eller om de kommit bort på annat sätt).
Snabba, fantastiskt bemötande, trevliga! Mycket hjälpsamma och flytten gick väldigt enkelt!!! Vi älskar dom! Kram familjen helmerson! ❤️🫶
Sämsta flyttföretag vi någonsin anlitat. Blev dyrt för oss. De lämnade t ex kvar ett skåp på vår övervåning, som de vägrade flytta. Fick anlita ett annat företag för att flytta detta(gick utan problem). Lämnade även kvar andra föremål som vi fick flytta själva. Var extremt oförsiktiga, vilket innebar att trots uppmärkt och välpackat gods, så förstördes mycket porslin och glas. De ersatte detta delvis, men det var antika föremål. Oerhört ledsen, trött och besviken efter denna flytt. Tetrisflytt hette företaget som vi köpte tjänsten av, låt er inte luras av dem, som vi gjorde.
Bokade flytt med Arcus efter offert från flera företag då dom erbjöd ett rimligt fast pris alternativt. Blev proffsigt bemött med både mejl & ett samtal före flytt för att säkerställa att jag var väl förberedd eller om jag behövde mera hjälp från deras sida. Flytten gick väldigt smidigt! lösningsorienterad och trevlig personal med bra kunskap inom branschen. Väldigt snabba var dom också. Jag kan starkt rekommendera deras flytt tjänst.
Behövde flyttfirma som kunde hämta saker på en ort för längre flytt till annan ort. Bra bemötande vid kontakt, lätta att nå. Inga problem med att lägga till ett stopp på vägen med att hämta saker till nya orten. Snabb återkoppling och hela flytten gick smidigt. Tack så mycket!
Köpte flyttjänst då de skulle ta min tunga möbler. Det började lite knackigt med att de hade fått fel adress och kört fel så de blev en timma sena men sedan så var de 3 man som bar och packade i ett högt tempo. Mycket nöjd med deras arbete! Det fick med sig mer än bara mina tunga möbler och snabbt gick det.
Väldigt trevliga och bra att ha att göra med. Smidig inpackning och allt kom fram som det skulle.
Jag var nöjd med leveransen och montering av grejerna
Det var inga konstigheter allting gick som det skulle.
Sämsta flyttfirman någonsin. Nonchalanta, stressade, omöjliga att samtala med,. Lastade snabbt utan att ta hänsyn till märkt innehåll eller mina kommentarer om vad jag var rädd om. Lämnade lägenhet o trapphus utan att återställa t.ex dörröppnare. Flera flyttlådor var trasiga, innehåll med gammalt värdefullt porslin sönderslaget mm. Tog mig 2,5 månader med flera mail, telefonsamtal med dåligt bemötande, innan jag fick ut ersättning för skadat innehåll. ANLITA INTE!!!!
De är bra hjälpsamma trevliga Tack för hjälpen
Ett av de bästa företagen jag har haft att göra med! De är otroligt professionella och respektfulla. Deras arbete är fantastiskt och priserna är överkomliga för alla. Jag rekommenderar starkt att göra affärer med dem utan tvekan.
Flöt på bra, både beställning och genomförande. Lite otydligheter i kommentarer efter offertgivning.
Är nöjd med flyttstädningen jag har rekommenderat er till andra
Ni håller er ord och gör det ni säger bästa transport.
Mycket trevliga och hjälpsamma. Allt skötes exemplariskt och är väldigt nöjd med hur de skötte sig och hur arbetet utfördes. Rekommenderar dem, tack så mycket.
Trevliga killar! De bar in möblerna och monterade upp dem i lägenheten.
De är bäst De var så duktiga och snabba vid monteringen. Och de även hjälpte oss ta ut i hallen, vår gamla soffan.Man upplever inte sånt ofta Tack så mycket
Helt otroligt bra killar, som kom med mina ny inköpta möbler. Dom bar upp och monterade ihop dom, väldigt snabbt och noggrant. Trevliga och professionella.
Allt var perfekt ni är underbara personal allt gick snabbt och smidigt vi är jätte nöjda med Arcus transport
Allt gick jättebra och smidigt 🤗 lätta att kommunicera med & Bra 👍 pris
Overally good experience, sometime just felt lack of communication among them which affected us
Allt va ok och bra 👍🏻👍🏻 Tusen tack
Tusen tack för ditt omdöme Malek, vi önskar välkommen åter.
Jag var nöjd med servicen. Det har kommit en halvtimme sent men det gick jättebra.
Härligt att höra att det inte ställde till de för dig. Vi gör vårt bästa men ibland kan man inte rå över yttre faktorer. Vi är glada att du är nöjd med vår service och önskar dig välkommen tillbaka.
Från början väldigt trevligt bemötande av både personal i telefonen och flyttkillarna. Det blev en del omdirigeringar från Arcus sida som de inte kommunicerat sinsemellan. Det drabbade mig på flera sätt men jag fick mitt flyttlass på plats. Det var en del strul och onödig tid innan jag fick kontakt, ursäkt och kompensation för det inträffade. När allt nu är avklarat känner jag mig nöjd.. Det inte minst tack vare mycket trevlig kille som styrde under själva utförandet och även fixade en miss de gjorde samt tjejen på kontoret som gjorde vad hon kunde.
Tack Nette för ditt fina omdöme, som du nämner går inte alltid allt som planerat fast vi verkligen önskar det. Vi tackar även dig för din tålmodhet och vad som är viktigast för oss är att du ska vara nöjd i slutändan. Vi önskar dig välkommen åter.
Väldigt bra bemötande och jätte bra service 🙌
Tack desamma Hamze! Välkommen åter.