Arcus Transport & Flytt AB

www.arcustransport.se
  • BadgeThreeYears
4.7
Call 031-361 85 08 Share

Vi på Arcus transport hjälper dig med allt när det är dags för flytt, oavsett om det gäller flytthjälp, flyttstädning eller städhjälp. För att allt ska gå så smidigt som möjligt så ingår både försäkring och transport när du flyttar med oss. Utöver att vi kan hjälpa till med packning och montering, så kan ni även låna flyttkartonger...

467 omdömen om Arcus Transport & Flytt AB

Sedan starten hos Reco 2022

Shangar M
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Ni håller er ord och gör det ni säger bästa transport.

Illen A
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Mycket trevliga och hjälpsamma. Allt skötes exemplariskt och är väldigt nöjd med hur de skötte sig och hur arbetet utfördes. Rekommenderar dem, tack så mycket.

Kai Jonas N
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Trevliga killar! De bar in möblerna och monterade upp dem i lägenheten.

Lutfija P
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

De är bäst De var så duktiga och snabba vid monteringen. Och de även hjälpte oss ta ut i hallen, vår gamla soffan.Man upplever inte sånt ofta Tack så mycket

Ranjith W
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Helt otroligt bra killar, som kom med mina ny inköpta möbler. Dom bar upp och monterade ihop dom, väldigt snabbt och noggrant. Trevliga och professionella.

Selim M
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Allt var perfekt ni är underbara personal allt gick snabbt och smidigt vi är jätte nöjda med Arcus transport

Eija T

Allt gick jättebra och smidigt 🤗 lätta att kommunicera med & Bra 👍 pris

Navid V
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Overally good experience, sometime just felt lack of communication among them which affected us

Malek J

Allt va ok och bra 👍🏻👍🏻 Tusen tack

Somateh J
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Jag var nöjd med servicen. Det har kommit en halvtimme sent men det gick jättebra.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Härligt att höra att det inte ställde till de för dig. Vi gör vårt bästa men ibland kan man inte rå över yttre faktorer. Vi är glada att du är nöjd med vår service och önskar dig välkommen tillbaka.

Nette L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Från början väldigt trevligt bemötande av både personal i telefonen och flyttkillarna. Det blev en del omdirigeringar från Arcus sida som de inte kommunicerat sinsemellan. Det drabbade mig på flera sätt men jag fick mitt flyttlass på plats. Det var en del strul och onödig tid innan jag fick kontakt, ursäkt och kompensation för det inträffade. När allt nu är avklarat känner jag mig nöjd.. Det inte minst tack vare mycket trevlig kille som styrde under själva utförandet och även fixade en miss de gjorde samt tjejen på kontoret som gjorde vad hon kunde.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Nette för ditt fina omdöme, som du nämner går inte alltid allt som planerat fast vi verkligen önskar det. Vi tackar även dig för din tålmodhet och vad som är viktigast för oss är att du ska vara nöjd i slutändan. Vi önskar dig välkommen åter.

Hamze Abdi G
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Väldigt bra bemötande och jätte bra service 🙌

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack desamma Hamze! Välkommen åter.

Alagar P
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Moving service was OK. But I had issue with cleaning service , have to to clean certain parts of house again.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

We apologize and we have a guarantee that this will not occur. Of course, you won't have to clean when you hire us! You are welcome to contact us at customer service so we can agree on an amount that is suitable as compensation.

Torgny S
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Snabb billig och proffsig flytt

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Presic som vi vill att det ska vara, vi tackar för ditt omdöme och välkommen åter.

Roger R
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Mycket trevliga och korrekta killar, var noga och aktsamma om våra möbler. Vi kände inte till denna flyttfirma men såg dem på nätet så vi var väl lite oroliga att vi inte visste något om dem. Men efter flytten kunde vi inte vara nöjdare. Rekommenderar dom varmt.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Mycket trevligt Roger när vi har gjort ett så gott intryck på er! Vi tackar för din rekommendation och välkommen åter.

Carlos G
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Vi anlitade Flytthjälp + flyttstäddning. Vi är mycket nöjda med flyttpersonalen. De utförde sitt arbete med stor noggrannhet och professionalism, och vi kände oss trygga med deras insats. Tyvärr kan vi inte säga detsamma om flyttstädningen. Anledningen till att vi anlitade en flyttfirma var för att minimera stressen och kunna fokusera på vår egen flytt, men istället behövde jag spendera över en timme efter att städpersonalen var "färdiga" med att påpeka slarv, fel och smuts som lämnats kvar i lägenheten. Till att börja...

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Hej Carlos, jag hör och ser att du inte har varit så nöjd med städtjänsten. Vi beklagar detta och vill gärna komma i kontakt med dig gällande ersättning. Du är välkommen att kontakta kundtjänt. Självklart ska vi se till att du är nöjd när tjänsten är avslutad.

Mareth F
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Min önskan var att boka in flytthjälp på en söndag och det kunde man erbjuda. Trevlig kundservice som man kunde lita på hela vägen från bokning till utförande. Flyttgubbarna arbetade snabbt och effektivt. De var rädda om möblerna och arbetade fokuserat på uppgiften Helhetsintrycket var mycket positivt - mer än förväntat så jag kan varmt rekommendera dem.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Härligt att få läsa ditt omdöme. Det är så här bokade tjänster ska se ut hos oss. 100% kund nöjdhet! Tack för din rekommendation och vi ses när du behöver boka igen.

Bo L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

jag är jättenöjd, killarna var kanon. rekommenderas helt klart

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Bo, visst är dem. Du är välkommen vid nästa flytt!

Lars R
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Mkt bra bemötande och hantering av vår flytt. Lite lite rörigt på själva flyttdagen.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Ja ibland kan flyttar kännas övermäktiga, tack och lov har vi flyttkillarna som strukturerar så bra för oss. Välkommen åter Lars!

Bruno Y
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

kämpade och slet tills allt var på plats i nya bostaden

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Ja visst är det ett enomt jobb som dem gör! All kred till våra flyttkillar. Välkommen åter Bruno!

Manigeh M
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Jag var nöjd med personal och servicen.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Super, precis som vi önskar. Välkommen tillbaka.

Jens P
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Arcus Trandport var mycket snabba och effektiva under vår flytt inom Göteborg. De var punktliga och mycket professionella. Gällande flyttstädning kom ett helt team som fixade hela radhuset på ett par timmar. Mycket bra städat och inte en anmärkning. Jag kan varmt rekommendera Arcus.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack själv Jens, precis som de ska vara. Prickfritt på alla tjänster. Det är vårt motto och vi kommer inte sluta sträva efter det så att alla våra kunder ska få samma upplevelse! Åter igen tack för din rekommendation samt bokning, välkommen åter!

Eva S
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Trevliga, snabba och mycket proffsigt och serviceinriktat bemötande angående småsaker som uppstod under flytten! Allt löste sig super och rekommenderar verkligen Arcus om du letar efter flyttfirma!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Eva vilka fina ord du ger oss. Det är viktigt för oss att samarbeta med er kunder och att ni känner er hörda! Välkommen åter.

Ida B
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Super bra service! Våra hyresvärdar hade strulat till det och vi var plötsligt tvungna att flytta två veckor tidigare än planerat. Men Arcus löste allting med väldigt kort varsel. Jättefint städat och allt funkade smidigt med flyttkillarna. Kommer absolut rekommendera Arcus vidare.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Självklart förstår vi er situation och kommer göra vårt yttersta för hjälpa er. Vi tackar otroligt för din rekomendation. Välkommen åter.

Nagham A
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Skötsamma och trevliga personal, hjälpsamma och snabba👍 Jätte nöjd med deras jobb. Tack för hjälpen 🌷

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack själv för bokningen och välkommen åter!

Niklas G
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Snabba och bra svar från firman per mail, en prislapp som var okej för jobbet. Trevliga killar, dock kom dessa nästan en timme sent, vilket gjorde att det drog ut på tiden mot planerat. Vi fick också skador på möbler som flyttades, samt att det försvann ben till en soffa vilket vi fått ersätta själva. Allt som allt helt okej, men kanske inget jag hade valt igen

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Det var beklagligt att läsa din upplevelse av oss, självklart ska vi ersätta dig för dina skador. Du är välkommen att kontakta kundtjänst så vi kan hjälpa dig med ditt ärrende. Vi vill i slutändan att du ska känna dig nöjd även fast det blev en inident och återkomma, det är det viktigaste för oss.

Maud T
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Bokade på flytthjälp och flyttstädningen hos Arcus. Så nöjda! Fantastiska killar som flyttade åt oss. Flyttstädningen berömdes t.o.m av hyresvärden vid besiktning . Alla inblandade var trevliga och noggranna. Mycket nöjd!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Vilket strålande betyg! Tack för att du ville dela med dig av din upplevelse. Välkommen åter.

Trude P
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Dom var så duktiga och snabba. Jag blev först orolig när jag såg lastbilen och tänkte att mina saker kommer inte att få plats. Men dom är pro på att lasta. Inget trasigt. Allt fick plats.. Det största plusset är priset såklart.. Mina absolut varmaste rekommendationer

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Trude, ja det är verkligen kundskap som ligger bakom lastning. Vi vill att alla ska kunna boka flytt tjänst hos oss, då måste man hålla pressade priser för branchen. Så trevligt att du uppmärksammade detta. Vi tackar verkligen för din rekommendation. Välkommen tillbaks!

Ellen B
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Mycket bra flyttfirma! Trevliga och noggranna killar som hjälpte mig att flytta, kan varmt rekommendera Arcus Transport & Flytt!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Ellen, de va en fröjd att få hjälpa dig flytta. Välkommen tillbaka.

Jean D
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Min upplevelse med Arcus Transport & Flytt AB var utmärkt. Teamet var professionella, vänliga och hanterade allt med stor omsorg. Flytten gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster för en stressfri och pålitlig flytt.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Vi kunde inte sagt de bättre själva. Vi tackar för din utomordentliga rekomendation! Välkommen åter.

Sara K
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Väldigt nöjd. Hade både flytthjälp och städhjälp. Lätta att kommunicera med. Rekommenderar och skulle använda igen👍👍👍

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Sara, du är hjärtligt välkommen tillbaka. Tack för du tog din tid för oss!

Elna T
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Jag är genuint jättenöjd med flytthjälp! Hade många växter som klarade flytten galant. Gott bemötande och allt gick snabbt och bra!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Härligt att höra Elna, precis som du säger växter kan ha de bökit ibland när de kommer till flyttar. Vi är glada att dem klara sig så bra. Välkommen tillbaka.

Ali Abdulkarem Ahmed A
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Det var jättebra upplevelse.. Snabb. Smidig.. Noggrann.. Kommer i tid... Och bra pris.. Jag är väldigt nöjd med Arcus... Alla trevliga personal... Tack Arcus

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack själv för din bokning och dessutom ditt fina omdöme på de. Välkommen åter.

Anna L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Proffsigt, smidigt och till det pris som angavs i offerten.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Precis, klart, tydligt och till utlovat de garanterar vi er! Välkommen tillbaka.

Daniel L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Fick väldigt bra hjälp med flyttstäd.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

De glädjer oss att höra, vi tackar för din tid du tog till att ge oss ditt omdöme. Välkommen tillbaka.

Senada J
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Killar var duktiga och trevliga. Alt gick så bra..

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Senada för din bokning och ditt omdöme. Vi önskar dig välkommen tillbaka.

Ivann D
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Upplevelsen var toppen och utmärkt

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Perfekt, precis va vi önskar att ni ska tycka om Arcus! Välkommen tillbaka.

Huriya A
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Väldigt snabbt och smidigt, vi blev väldigt nöjda. Fortsätt så

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Det kommer vi att lova dig. Vi är här för att stanna. Det är en riktigt trevlig och givande branch vi befinner oss i och allt tack vare er kunder! Välkommen tillbaks.

Käth L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Snabbt och trevligt bemötande kom den tiden som vi hade kommit överens om

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Ja har vi en tid att passa kommer vi alltid att passa den. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga att vi ser ert vardags pussel och ibland får man vända och vrida för saker och ting ska klaffa! Välkommen tillbaka.

Meetkumar Sanjaykumar D
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Bra jobbat och bra service med effektiv flyttservic

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Meet, det var en fröjd att få utföra dina bokningar. Du är definitivt välkommen vid nästa uppdrag!

Eini L
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Mycket trevligt bemötande och allting blev som planerat. Kan verkligen rekommendera dessa grabbar till er nästa flytt.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Ja dom håller vi hårt i! Vi tackar för ditt omdöme och önskar välkommen åter.

Victor M
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

De kom på utsatt tid och var trevliga och behjälpliga. Inga konstigheter alls.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Mycket viktigt att hålla tiden. Vi vet hur stressigt det kan kännas med en försenad flytt. Vi tackar och bugar och önskar välkommen åter!

Mohamad S
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Allt gick som var planerat,vi fick hjälp med hemkörning och inbärning av en dubbelsäng. Trevlig och kunnig personal

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Perfekt helt enkelt. Som de ska vara här varje dag! Tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Gordana K
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Allt. Från att bära in montera bära ut. Såååå bra!!!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Eller hur! Vi tycker också att de är såååå bra av flyttkillarna varje dag! Tack för du tog dig tid att skriva om oss. Välkommen åter.

Theodoros T
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Trevliga killar som kom med soffa och säng vi köpt. Smidigt och snabbt inburet och ihopsatt. Rekommenderas!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Ja de är super snabba och professionella när de kommer till montering, vi blir imponerade varje dag! Tusen tack för din rekomendation. Välkommen åter.

Marie-Louise Ö
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Bra, snabbt och smidigt. Rekommenderas!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Marie-louise! Välkommen åter!

Nadira T
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Tack det var allt bra.Trevlig dag

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Eller hur är det kul att flytta, fina dagar dessa dagar! Välkommen åter.

Sandra Maria Iréne B
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Superbra service från start till mål, jättefint bemötande av personalen på kontoret, snabba och lätta att ha att göra med. Väldigt trevliga och tillmötesgående flyttkillar, snabba och noggranna som tog väl hand om alla möbler och kartonger och körde dem flera timmar och flyttade in allt smidigt och snabbt :) Kan varmt rekommendera, stort tack!

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Super tack av dig Sandra, de va en fröjd att utför din flytt! Vi vill även varmt önska dig välkommen åter.

Emma G
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Seriöst företag. Snabb offert med bra pris, trevlig och tillmötesgående personal på kontoret, var alltid snabb att svar på våra frågor. Noggranna, försiktiga, snabba och trevliga flyttkillar. Plastade in alla våra möbler noga, packade lastbilen försiktigt och snabbt, bar alla kartonger och möbler försiktigt upp till 3;de våningen utan hiss. Kan bara säga grymt jobbat av flyttkillarna!!! :) Kommer definitivt anlita detta företag igen om vi behöver flytta någon mer gång i framtiden, har redan rekommenderat anhöriga att kontakta detta företag för att få offert inför deras flytt.

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Men man tackar Emma, det är alltid välkommet med mera uppdrag! Vi tackar även för ditt fina utförliga omdöme av oss. Vi bör knappt säga välkommen åter då de känns solklart i ditt fall!

Liisa A
Wrote about Arcus Transport & Flytt AB

Trevlig och väldigt proffsig, mångkunnig flyttpersonal

Svar från Arcus Transport & Flytt AB

Tack Lisa. efter många år i branchen skapar man en och annan erfarenhet. Välkommen åter.