Arnbergs Dansstudio

3.5

4 omdömen om Arnbergs Dansstudio

Tesh T
Skrev om Arnbergs Dansstudio

Lokalen ligger bra, och de lärare jag har dansat för har varit duktiga och inspirerande. Personalen är vänlig och trevlig, och studion har ett stort utbud av stilar och kurser. Det negativa är att lokalerna, även danssalen, är lite små och på sina ställen slitna, och det är för många elever på vissa av klasserna. På många av kurserna är medelåldern dessutom ganska låg, vilket är tråkigt om man är lite äldre. Över lag är det dock en helt okej studio, en av de bättre i Malmö.

Christel H
Skrev om Arnbergs Dansstudio

Dansar just nu på Arnbergs och jag trivs super bra! Professionella lärare och väldigt bra gemenskap.Här finns dans för alla åldrar. Stämningen ligger på topp och man går alltid dit med ett leende på läpparna. Så vill ni börja dansa så gör det på Arnbergs ni kommer inte att bli besvikna.

Marie E
Skrev om Arnbergs Dansstudio

Fick höra att detta var en bra dansstudio med gott rykte men var inte särskilt nöjd. Lokalen ligger bra till i centrala Malmö och på så sätt lätt att ta sig hit oavsett om man bor här eller inte. Det var stora dansklasser och ibland kändes det som om instruktören/läraren var dåligt förbered. Det stora minuset är att det är många yngre som dansar så är man över 20 så känner man sig plötsligt gammal. Och dans sitter i blodet oavsett ålder. Koreografierna är roliga och anpassade till målgrupperna som utöver dem

Anya L
Skrev om Arnbergs Dansstudio

Dansade här i en termin. Vår lärare Anna var jätteduktig men de hade satt in alldeles för många i vår grupp så vi fick inte ens plats i salen. Det var väldigt jobbigt när man behövde mycket plats och vi slog in i varandra hela tiden. Så var det hela terminen. Dessutom var 3/4 av träningen styrketräning och man fick bara dansa lite på slutet så mycket dans på de 60 minuterna var det inte.