Jättenöjd med våra nya klinkers i hallen! De blev klara snabbare än väntat också.
Arninge Kök och Lackering, del Pino AB
5 omdömen om Arninge Kök och Lackering, del Pino AB
Vi lackerade våra köksluckor (ikea , nya) via Arninge Kök. Det var problem med några luckor. De hade blivit tappade så kanterna var spruckna. När vi påtalade detta blev vi riktigt dåligt mottagna- och beskyllda för att försökt ha lackat om dem själva. Att man kan komma på en sån grej är ju helt sjukt. Hur som helst. Vi fick betala fullt pris för omlackering av nya luckor och det var en riktigt otrevlig stämning att åka dit och hämta dem. Bra och chyssta killar men chefen är en riktig surboss. Fint arbete i övrigt men färgen höll ca ett år.
Fantastiskt fint arbete med omlackering av min mormors möbler. 56 år gamla och nu som nya. Snabb & trevlig service. Tusen tack!/Elin
Arninge Kök och Lackering har precis gjort våra köksluckor, och vi är supernöjda med både resultat och service! Luckorna från Puustelli såg riktigt risiga ut innan. Yttersta lagret hade lossnat på alla ytor som berörs (kvalitetsbrist), och det var många små och större skador på både passbitar och luckor. Nu, efter slipning och lackning, ser de helt nya ut - går inte att se att det är äldre luckor som är omlackade! Vi valde också att byta alla handtag, och Arninge spacklade igen alla gamla skruvhål och monterade nya handtagen....
Sämsta servicen någonsin. En av deras målare hade sönder en tavla som deras chef Harry vägrar ersätta. Dessutom försvann min iläggskiva som skulle slipas. Riktigt sunkigt företag.