Brukar då och då köra från Ängelholm och handla på Arons . ❤️Tack för att ni finns ❤️! Här är en recension från senaste besöket. Kom in i butiken . Hej välkommen sa en ung pigg tjej . Letade efter något på en hylla ! Plötsligt kom en anställd och frågade om jag ville ha hjälp ! Trodde först det var någon jag kände . Blev helt paff . Ingen har frågat mig i någon mataffär om jag vill ha hjälp det sista decenniet! Sen behövde jag högrev. Fanns inte utlagt i disken. Då hämtade slaktaren två kg fantastisk fint kött. När vi skulle betala sa kassörskan. Ha en fin dag .
ICA Supermarket Hjärnarp
4 omdömen om ICA Supermarket Hjärnarp
ICA Supermarket Hjärnarp
Aron Johansson i Hjärnarp AB
Kan bara hålla med föregående talare. Vissa varor känns dock - helt naturligt - dyrare här än i större butiker men oftast är Arons riktigt billiga. Personal och service är det givetvis heller inget fel på.
Aron Johansson i Hjärnarp AB
Billigaste Ica-butiken på flera mil och med ett bra sortiment. Dessutom har de lösviktsgodis som fredags-bomben med jämna mellanrum.
Aron Johansson i Hjärnarp AB
ICA Supermarket i Hjärnarp är en välsorterad ICA-butik. Finns inte varan hemma som du söker kan den oftast fixas hem på några dagar vilket är väldigt positivt. ICA Arons som butiken även heter har en manuell delikatess där man kan beställa catering och få nyskivat pålägg. Där finns även en styckare som varje dag styckar upp svenskt kvalitetskött.