Väldigt enkel process att sälja bil som baseras på marknadsvärdet och skick
Autolane AB
Autolane är en märkesoberoende bilhandlare och motorcykelfirma som levererar nyare begagnade bilar och motorcyklar. Kvalitet och personlig service är våra ledord, och vi strävar ständigt efter långa och genuina kundrelationer. I Kungälv kan du besöka vårt showroom och fullserviceanläggning på över 5000 kvadratmeter. I vår topputrustade...
498 omdömen om Autolane AB
Sedan starten hos Reco 2019
Grym hjälp och genuin kunskap om motorcyklar. Tack Arash för en god affär och grym support!
Hej Stort tack för dina vänliga ord! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen. Ha en fantastisk helg. Mvh/ Arash
Säljaren var jättetrevlig men De sålde ett försäkring jag inte behövde sen ringde jag för att annullera den då sa de att det inte gick
Underbar service och finns ingen annan som är bättre än dem!
Tack för de fina orden Sama, Autolane önskar dig stort lycka till med din nya Mercedes. Mvh, Alfons
Proffesionellt från första kontakt till leverans!
Tack för den fina recensionen Göran, lycka till med din nya bil! Mvh, Alfons
Proffsigt bemötande! Alfons Vahnström som var min kontaktperson skötte försäljningen av min bil på på ett snabbt och korrekt sätt. Jag är mycket nöjd.
Tack för de fina orden Kerstin! Vänligen, Alfons
Super nöjd att vi valde Autolane. Så trevlig och smidig affär. Rekommenderar dem starkt. Kommer komma tillbaka igen. Jätte nöjd.
Tack för det fina omdömet Linda, du är varmt välkommen tillbaka! Mvh, Alfons
Mycket bra bemötande Av André’ på Autolane Kungälv, trots avståndet på 31 mil var det inga problem, att dom att dom hämta min MC, och leverera den jag köpt av dom.Mitt mellan pris blev jag helt nöjd med också Gunnar Nilsson
Tack till André för en grym affär! Sålde min motorcykel på distans och det gick så smidigt från att dem hämtade den till att jag fick pengarna! Tack för en smidig affär.
Köpte min MC i början av september av Arash. Fint bemötande och hjälp, med vissa inslag av humor. Fick den levererad efter ca 14 dar av en trevlig Magnus. Efter ett missförstånd och sjukdom på verkstaden så visade sig att service inte gjorts men efter ett samtal med Arash någon dag senare så löste han det smidigt. Magnus kommer och hämtar den för service under vintern och åter när det är klart. Smidigt och trevliga människor. Hälsningar Per D
Hej Per Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen. Ha en underbar dag! Vänliga hälsningar, Arash
Toppen sälj upplevelse med Aras, engagerad och gjorde det där lilla extra för att göra affären lyckad!
Kanontrevlig säljare André kevin Akyol tack för en smidig affär👍🤩
Tack själv Mattias! Hoppas allt gick väl på hemresan!
Bytte in min bil mot en annan billigare variant. Jättesmidigt utan konstigheter. Tyvärr visade det sig vara ett par småfel på bilen jag bytte mig till, men det tog 3 dagar från att jag blev ombedd att boka en lämplig verkstad tills bilen kom in och blev felsökt. Offerten från verkstad till Autolane godkändes snabbt, bilen blir kvar över natten och ska lagas imorgon. Det kallar jag service i toppklass både av Autolane och av verkstan som kunde laga den när bilen ändå är delvis nerplockad för felsökning!! Mirsad - du är grym!!!!!!!!
Sålde en bil till Autolane, dom gick igenom bilen grundligt både ut och invändigt, vilket känns tryggt både för köpare och säljare. Priset var uppgjort på telefon sedan innan och inget prut på plats, pengarna på kontot innan dom tog med sig bilen och åkte hem.
Tack för din fina recension och en smidig affär Jimmie! Du är varmt välkommen åter :) //Lucas B
Jag sålde en bil till Autolane och jag mycket nöjd med affären den sköttes korrekt av deras försäljare som hade ett fint och trevligt bemötande allt var genomgående perfekt . Säljaren var intresserad och dom kan bilar , jag har inte sålt någon bil till en bilföretag tidigare så jag var lite fundersam men alla mina farhågor uteblev helt så mitt helhetsintryck är att Autolane är ett välskött , seriöst företag som jag kommer göra mer affärer med . Göran J
Köpte en bil på Autolane. Överträffade mina förväntningar. Fantastiskt och genuint bemötande. Alfons är en stjärna 🌟. Han var mycket proffsig, trevlig och otroligt hjälpsam. God varmchoklad med kakor dessutom 🌸
Tack så mycket för det fina omdömet Hamsa! Stort lycka till med din nya Kia! Mvh, Alfons
Är supernöjd med bilköpet hos Autolane! Alfons tog hand om allt det var en supersmidig affär. Ordning och reda samt en fin anläggning /Tomas
Tack så mycket för de fina orden Tomas! Vi på Autolane önskar dig lycka till med den nya bilen!
Mycket bra och professionellt bemötande av Arash Moghaddam och ännu en snabb affär utan krångel. Kan varmt rekommendera Autolane både för MC och Bilaffärer. // Frank
Hej Frank Stort tack för din fina recension! Din feedback betyder mycket för oss och ger oss inspiration att fortsätta ge vårt bästa. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart! Varma hälsningar: Arash
Daniel gör ett strålande jobb som vanligt. Har gjort flera affärer med honom förut. En firma som jag har förtroende för!
Vi en en gång Tacka Er , för en snabb , smidig affär vid försäljning av min motorcykel !!! Och Stort Tack till Andre’ …..// mvh Michael Andersson 👍👍👍
Vi har idag köpt en Mc med inbyte och fått den levererad hem. Är mycket mycket nöjda med all hjälp och verkligt god service av André som säljare och även Magnus som skötte leveransen. Kan varmt rekommendera Autolane. Lottie & Sven-Åke
Blev bra bemött vid köptillfället. Köpte en motorcykel HD 1200 Sportster som var mycket välhållen och i bra skick men batteriets kondition var jag tveksam till då det verkade svagt vid start. Blev lovad byte om problemet kvarstod vilket det gjorde. Är dock besviken då återkopplingen avseende reklamationsanspråk gällande uttjänt batteri inte existerar. Är nöjd med produkten i övrigt.
Superbra personal! Litar på er
En smidig affär utan bekymmer.
Kom dit för att titta på en Mc, André var jättetrevlig som tog emot mig och var mer än villig till att hjälpa till! Kändes väldigt tryggt och bekvämt! Förväntningarna blev överbeträffade av både André och Autolane :)
Vi blev trevlig bemötta på Autolane, trevlig personal Kjell Åke
Fantastiskt bra service och bra bemötande. Köpte en Yamaha MT10 där och en månad senare så gick kopplingsvajern av då den visade sig vara felmonterad från fabrik. Autolane löste detta både snabbt och kostnadsfritt och dessutom med ett väldigt trevligt bemötande. Har inget annat än positivt att säga och kan klart rekommendera dem till andra.
Väldigt smidigt! Andre var en klippa att göra affär med.
Trevligt bemötande och proffsig säljare. Seriöst företag med ordning och reda.
Stort tack Lucas för en toppen affär Rekommenderar Lucas starkt
Tar verkligen hand om kunden, supernöjd. Stort tack till Lucas för affären. Rekommenderar starkt
Väldigt bra bemötande av personalen och professionella dem tar verkligen hand om en och får en känna sig trygg när man gör affärer.
Mycket bra service och trevlig personal. Fick hjälp av Lucas med mitt köp av en Kia
Stort tack för omdömet Niklas, hoppas vi ses snart igen och lycka till med din nya bil!
Proffesionellt bemötande samt kunnig personal.
Carlos ger dig all information du behöver tydlig och riktigt! Han möter din efterfrågan och hjälper dig hela vägen!
Min upplevelse hos Autolane var väldigt bra! Jag var där med min man och inköparen Carlos tog väl hand om oss. Han övertygade oss till 100% och vi är väldigt nöjda med vårat köp!
Grymt bemötande med full service av Carlos
Jag blev bemött på ett väldigt proffsigt sätt! Säljaren Carlos var väldigt kunnig och tog emot mig väldigt bra. Han övertygade mig till 100% och han nådde upp till mina förväntningar. Han var väldigt trevlig, hade god service och hade svar på alla frågor jag ställde. Idag är jag väldigt nöjd med mitt köp hos Autolane tack vare honom (:
Trevligt och trivsamt trevligt bemötande
Mycket smidig och snabb hjälp med försäljning. Riktigt bra bud i jämförelse med många andra firmor! Tack för hjälpen! Kommer absolut använda er igen!
Kanon bemötande hos Autolane. Har nu köpt 2st MC's och lika nöjd över båda köpen.
Trevligt bemötande, ingen påtryckning eller stress. Bilen var i det fina skicket som visades i annonsen och beskrivdes på telefon.
Jag hade den bästa upplevelsen med Autolane! Säljare är vänliga och redo att hjälpa. De har korrekt, ärlig och enda kvalitet! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Proffsiga, vänliga, fina bilar
Vi fick ett bra bemötande av en proffsig och kompetent person vid namn Daniel. Vi känner oss nöjda med köpet.
Jättebra och smidig service. Tack till Pierre som hjälpte mig att navigera i bilvärlden, väldigt kunnig och professionell. Nöjd med bilköpet, tack! Kommer absolut att vända mig till er igen när det är dags igen i framtiden.
Eran medarbetare Pierre var jättehjälpsam! Redan från start var han väldigt behjälplig och lyssnade på vad var ute efter och hjälpte mig att hitta rätt. Har tidigare bara hört och sett om er på Autolane via Instagram och mina höga förväntningar möttes otroligt bra! Tack så mycket Pierre och tack Autolane!
Fantastiskt fint bemötande av en fantastisk personal! Väldigt nöjd med bilen jag köpte och Pierre gav mig ett Väldigt bra erbjudande jag inte kunde motstå. Har aldrig haft en bil jag varit så nöjd med. Och gott kaffe bjöd dem på också :)
Otroligt kundbemötande snabbt och smidigt, speciellt Pierre som var mycket tillmötesgående! Blir Autolane framöver om jag köper eller säljer.
Är jättenöjd med Autolane, sålde min bil snabbt och smidigt, stort tack till André för det fantastiska bemötandet!