Väldigt professionell personal, som tog hand om mitt lilla problem och såg till att det löstes.
Autovendo
Autovendo bildades hösten 2016 och fick även klart ett servicecenter verkstad Juli 2017. Förmedling av fritidsfordon blev grunden till verksamheten. 2020 blev vi Aukt ÅF verkstad för Hobby Europas ledande husvagnstillverkare. Vi har flerårig erfarenhet kunskap från branschen sedan 2008 och jobbat med dom flesta kända varumärkena...
242 omdömen om Autovendo
Sedan starten hos Reco 2021
Väldigt bra upplevelse. Hjälpsamma, trevliga och serviceinriktade
Otroligt kunnigt personal. Vänligt bemötande. . Snabbt och effektivt. Rena och fräscha lokaler. Kan varmt rekommendera detta företag
Alltid bra service och vänligt bemötande på verkstad och butik i samband med service och inköp av tillbehör och reservdelar.
Håller inte vad de lovar. Köpte husbil med 3 månaders garanti. AC gick sönder efter 5 veckor, de försökte laga den men lyckades inte. Tiden gick och efter ett år var vi tvungna att anlita en annan verkstad. Det kostade 7 000kr. Autovendo betalade 2 000kr.
Fantastiskt bra service på reservdelar.
Bra bemötande och fick gott kaffe Arbetet med att byta cykelställ kanonbra
Bra bemötande vid all kontakt med er och Bra service när man behöver expert hjälp för diverse reparationer
Tack snälla för ditt fina omdöme, alltid välkommen tillbaka Leif om du behöver hjälp i framtiden!
Trevligt bemötande och duktiga på att hitta lösningar
Snabb bra service trevligt bemötande.
hej Gustaf! kul du är nöjd med våran service och bemötande! alltid välkommen tillbaka
Bra och ärliga kontakt. . Det ör riktigt bra personal som vill köoares välvilja.
Tack sanna för din fina recension! alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp framöver!
Bra och snabb personlig service. Man blir alltid väl bemött med sina problem.
Vad kul att höra att du är nöjd med oss Per-Arne N, alltid välkommen tillbaka om du får problem i framtiden!
Trevlig personal. Lätt att få hjälp
Kul att du är nöjd med oss Karl! alltid välkommen tillbaka om du önskar hjälp i framtiden!
Bra och kunnig personal och bra bemötande. Snabba ekonomiska beslut
Alltid tillmötesgående och snabb service
Väldigt trevliga o tillmötesgående Stor kometens o bra priser Rekommenderar verkligen de som verkstad
Mycket trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Tack för ditt fina omdöme! alltid välkommen tillbaka Maths
Bra och trevliga bra bemötande
Tack för ditt fina omdöme! alltid välkommen tillbaka Sigge
Mkt bra service och kundmottagande
Tack så mycket Peder för ditt fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Väldigt tillmötesgående och duktiga, bra att komma med lösningar.
vad kul att du är nöjd med oss Jan-Erik! du är alltid välkommen tillbaka med nya frågor och du vill ha hjälp med något!
Trevlig och kunnig personal. Bra produkter
Tack så mycket Tommi för ditt fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Trevliga,snabbt svar,bra kundbemötande. Niklas o Annika
Tack för erat finna omdöme! ni är alltid välkomna tillbaka!
Toppen personal med bea bemötande.
Tack så mycket Pia för ditt fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Trevliga, hjälpsamma när vi bytte husbil på semestern.
Tack för fint betyg! hoppas ni hade en härlig semester Peter!
Bra och trevligt bemötande, Rätt så höga förväntningar som dom levde upp till. Dom sålde en husbil åt oss.
Tack för ert fina Betyg Siv! ni är alltid välkomna tillbaka om ni är sugna på nytt fritidsfordon ;)
Trevligt bemötande Kunniga och hjälpsamma Kom snabbt överens om pris på beg. husvagn
Tack så mycket Mats för ditt fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Jag upplever Autovendo som ett mycket seriöst företag som gör ett professionellt jobb både på säljsidan och verkstaden. Personalen är trevliga och tillmötesgående. Kan verkligen rekommenderas.
Tack så mycket Mats för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Har alltid fått ett bra bemötande och de har alltid löst mina problem.
Tack så mycket Ove för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Bästa bemötandet för sina kunder.
Tack så mycket Mattias för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Köpte en beg. husvagn för 500.000:- som visade sig vara behäftad med ett antal fel. Hörde av mig till dem 3 veckor innan utgång av garantitid hos KABE. Trots ett antal påstötningar hörde de inte av sig innan garantitiden gick ut. 2 dagar senare hör en flicka av sig och undrar när jag vill lämna in den för åtgärd. Då var jag av förklarliga skäl ganska hård i tonen och undrar varför de inte hört av sig tidigare? "Är du otrevlig så lägger jag på" säger det lilla livet! I det läget gör man en pudel! Nu löste detta sig ändå...
Tack för din recension, mvh personalen på Autovendo
Man får ett proffsigt bemötande där dom månar om kunden och är även efter affär väldigt behjälpliga. Det man också uppskattar är att dom inte var krängande på nåt sätt utan verkligen lyssnade på våra behov vad det gällde husbilsanvändandet
Vad kul att du är nöjd med affären även efter leveransen Peter! Önskar dig välkommen åter om du får några mer frågor!
Service minded till 100% Lösnings orienterade Tar sig tid för att se till att just du är nöjd
Tack så mycket Per för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Om detta gäller mitt samtal med Preem i dag så vill jag säga att en trevligare. Kunnigare och gladare kundmottagare har jag aldrig träffat på!🥰👍👍
Detta är Autovendo som skickade denna recension, men härligt du fick bra bemötande av Preem också =)
Enkelt och smidigt Raka rör
Tack så mycket Ulf för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Behövde en reservdel och det fungerade utmärkt
Härligt du fick tag på reservdelen du önskade! bästa hälsingar personalen på Autovendo!
Mycket bra bemött,husbil som beskriven och och bra säljare
Tack så mycket Toni för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Mycket bra omhändertagande Speciellt då det började brinna i golvet vid test. Fixade allt med försäkring osv
Tack snälla för det fina betyget! önskar dig en bra dag!
Grymt bra och professionell utfört arbete på vår husbil
Tack så mycket Håkan för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Väldigt bra bemötande och oerhört hjälpsamma
Vad kul att du är nöjd med oss! Ni är alltid välkomna tillbaka!
Kunnig och trevlig personal, bra priser har köpt täthetsprov och gasoltest
Tack så mycket Lars för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Jag köpte en kylare till min bil
Tack så mycket Mikael för ert fina betyg! Hoppas kylaren funkar bra!
Bra bemötande, snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera dem.
Tack så mycket Mariann för ert fina betyg! Du är alltid välkommen tillbaka till oss!
Den personal i Falkenberg alltid glada hjälpsamma och tillmötesgående.
Vad kul att du nöjda med oss! vi har verkligen super kul tillsammans på jobbet också! du är alltid välkommen tillbaka också!
Trevlig och hjälpsam personal!
Tack så mycket Karoly för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Proffsigt och trevlig personal. Klara besked, och håller leveranstiden. Noga genomgång vid leverans av husvagnen. Och bra svar på alla frågor som jag hade till personalen. Kanon!
Tack så mycket Kenth för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Gillar verkligen Autovendo. Bra på alla sätt å vis. Bar verkstad och kunninga säljare. Mvh Magnus
Tack för ditt fina betyg Magnus! kul att du gillar oss som jobbar här! vi har super kul på jobbet varje dag!
Alltid. bra bemötande och återkoppling. Snabb och bra hjälp vid behov.
Tack så mycket Kurt för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Trevligt och personligt! Proffsigt och kunniga !
Tack så mycket Martin för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter
Vilken service, den är på top🤩
Vad kul att du är nöjd med våran service! vi gör alltid så gott vi kan för att hjälpa alla våra trevliga kunder!
Mycket bra personal, bra bemött, när vi sålde våran husbil
Tack så mycket Leif för ert fina betyg! Vi tackar ödmjukast och önskar er välkommen åter