Snabb och bra service enkla att ring och boka trevlig personal.
Autoverkstan i Munkeröd AB
Välkommen till Autoverkstan i Munkeröd – Mekonomen Bilverkstad Stenungsund! Hos oss får din bil den service och reparation den behöver, oavsett märke eller ålder. Våra erfarna mekaniker och biltekniker kombinerar gedigen kunskap med den senaste tekniken för att ge din bil bästa möjliga omvårdnad. Vi sätter alltid dig som kund...
46 omdömen om Autoverkstan i Munkeröd AB
Vänligt bemötande både på plats och i telefon innan.Fick hjälp med min felande blinkers samt ett oljebyte. De hade även upptäckt ett antal fel som rekommenderas att åtgärdas och jag ska få en ny tid för detta. Känns seriöst.
Riktigt härligt bemötande både utav kvinnan i receptionen och mekanikerna! Lämnade in bilen för byte av bussningar i bakvagn samt hjullager fram + hjulinställning. Lämnade bilen på morgonen och den var färdig på eftermiddagen, precis som utlovat! Kan starkt rekommendera denna verkstaden!
Snabb och professionell hjälp. Kände förtroende
Jätte bra bemötande och gjorde det dom skulle
Proffsigt bemötande. Kontinuerligt uppdaterad under processen. Rekommenderar starkt.
Super bra service på alla plan.
Lämnade in bilen på service för tredje året i rad och är mycket nöjd med bemötande, pris, utfört arbete och information.
Gulliga och tillmötesgående snabba med reparation
Allt var bra från bokning till arbetet
Bra och trevlig service och en utförlig rapport om bilen
Mycket bra, inget strul, fort och smidigt
Bra bemötande trevlig och kunnig personal.
Bra och pålitlig verkstad och god bemötande
Bra o kunnig personal. Fantastiskt bemötande
Blev väl bemött av personal Jättetrevliga att ha och göra med Snabba med reparationen av min bil. Rekommenderar Mekonomen till mina vänner. Irene
De är suveräna både i jobb och bemötande. Mvh Katarina
Bra bemötande och utfört arbete.
Trevligt, och bra service. Allt gick smidigt och fort
Snabb och bra service med personal som verkar kunnig och tillmötesgående.
Mycket trevligt bemötande. Snabba svar och grym service.
Snabbt jobbat! Fick vänta i drygt 20 minuter på mitt arbete.
Det var trevligt och korrekt. Ett proffsigt bemötande. Kunnig personal på mottagningen. Är mycket nöjd..
Fick tid snabbt och bra service, samt snabbt utfört arbete.
Många återbesök efter reparation Dyr i gem fört med andra Missnöjd med andra ord
Hej Tråkigt att du är missnöjd. Vi utförde arbetet på din bil som du begärde då en annan verkstad var dyrare än oss. Hade vi fått information från dig från början att din motor drar mycket olja hade vi kunnat avråda dig från att utföra reparationen du begärde. Vi hoppa du ger oss en ny chans i framtiden. Ha en fortsatt bra dag Med vänlig hälsning Autoverkstan i Munkeröd, Mekonomen Bilverkstad Stenungsund
Snabbt ,lätt , problemfritt. Bra service.
Trevligt bemötande, väldigt hjälpsam personal. Gjorde felsökning på bilen som visade dåliga glödstift, allt sköttes snabbt och smidigt.
Snabbt och enkelt sätt att få bilarna i reparation . Mvh Piloten
Kompetent och trevlig personal.
En jätte bra upplevelse, trevlig bemötandet och bra med information, Tack!
Så jävla missnöjd ! 6400 skulle det gå på slutade på 7400 försvårad demontering . Tror inte det hade blivit 5400 om det varit lätt montering . Sen så sa dom att en lacka för kyla vatten fortfarande läckte . Sjuke då gå på över 12000 så nej . Men ingen läcka har visat säg då ja kört i 3 månader och samma nivå i kylarbehålaren !
Hej! Tråkigt att du är missnöjd. Insuget har många funktioner, en av dem är att återleda avgaser från EGR systemet vilket betyder återanvändning av avgaser. Detta i sin tur ger mycket föroreningar som tyvärr inte förbränns och fastnar då i olika komponenter så som packningar, kanaler, tätningsytor i stort sätt allt som finns i insuget. Vilket i sin tur gör att insuget kan klägga igen/sätter sig fast och blir då insuget svårare att få loss och tar längre tid och detta noterades när vi skulle utföra reparationen på din...
Bra bemötande o service Snabb återkoppling med tid, bedömning o åtgärd Osäker på resultatet då de vid ett tillfälle glömde dra åt bultar. Lite dyrare än övriga verkstäder i närområdet
Hej! Ringde dig men fick inget svar för att stämma av lite i ärendet. Vi tar upp detta och självklart ska inte detta hända. Ring oss om du har möjlighet. MVH Autoverkstan i Munkeröd, Mekonomen Bilverkstad Stenungsund
Fin service Bra priset Professionellt arbete
Bra service men oljelampan lös efter att jag kört fem mil. Fick fylla på 1/2 liter olja 2 ggr för att det skulle vara ok och oljelampan släcktes.
Hej! Vi fyllde 5,9 liter som tillverkaren säger att det ska vara. Har ni fyllt mer olja finns det nu risk att det är för mycket olja i motorn. Vi ringer upp dig för kontroll av detta. Med vänlig hälsning Autoverkstan i Munkeröd, Mekonomen Bilverkstad Stenungsund
Kvalitet, snabbt och kanonbra kundbemötande.
Bra service.Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och bra sevice
Alltid bra bemötande,sakligt vad som behöver göra ,noga med vilket pris,ställer upp när jag behöver bil!
Grymt kundbemötande. Tar sig tid och aldrig några problem. Håller va dom lovar. Seriös verkstad som bryr som bryr sig om sina kunder och inte hittar på något extra för att tjäna pengar. Rekommenderas starkt.
Som stamkund sen många år tillbaka är min upplevelse alltid att dom gör sitt bästa för att klämma in dig om du fått problem. Känner mig väldigt trygg med dom och känner mig aldrig pålurad någonting. Dom är toppen !!!
Trevligt bemötande och bra återkoppling under ärendet med reperation.
Snabbt o bra bemötande! Akut jobb!!!
Bra servis- kunnig personal! Bra bemötande. Byte av bilbatteri på gatan vid mitt hem. Detta är den enda gången jag anlitade er verkstad. Det blir nog fler gånger. (Bilen börjar bli gammal)
En bilverkstad som har bra bemötande, bra pris och är mycket pålitliga.
Mycket bra och trevlig personal, fick den hjälp jag behövde och jag kommer att återkomma.
Bra service, lätt att få lånetid och inga problem vid reklamation.