AVEQIA i Stockholm

AVEQIA i Stockholm

www.aveqia.com
  • BadgeFourYears

AVEQIA är ett exklusivt restaurangkoncept där gästerna (både företag och privatpersoner) lagar maten själva tillsammans under ledning av stjärnkockar. Våra företagskunder kommer till oss för att möta sina kunder på ett personligt sätt i en avslappnad miljö, för att teambuilda och umgås med kollegor och samarbetspartners, eller...

423 omdömen om AVEQIA i Stockholm

Sedan starten hos Reco 2015

Johan S
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En väldigt bra helhetsupplevelse av såväl seminarie, barhäng och matlagningsaktivitet. Trevlig och proffsig personal och en härlig miljö.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för din fina recension Johan, Vi är så glada att du gillade upplevelsen och att kontakten med alla oss som jobbar här var trevlig och proffsig. Vi hoppas du fick mersmak och att vi får välkomna dig vid ett annat tillfälle i framtiden! Varma hälsningar, Anna med kollegor

Martin H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Bra mat, generöst med snacks och förfriskningar, och grymma välrenommerade kockar!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för rekommendationen Martin, Så kul att du tyckte det var en härlig kväll med våra kockar och den goda maten - hoppas ingen lämnade oss hungrig! Varmt välkommen åter, Teamet på AVEQIA

Peter H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Hej! Jag gillar det sättet som "gänget" på Avequia tog hand om oss. Vi fick precis den handledning och den coachning vi behövde. Det rätterna vi lagade var ju inte direkt vardagens Barnmat och många av oss är dåligt tränade i köket. Men dom fick oss att skapa med glädje och finess med de resurserna vi har. Sen blev det ljuvligt gott och vi hade en fantastisk sittning tillsammans. Vi hade det ju särskilt speciellt eftersom vi är ett remote first företag och detta var en av de få gångerna vi träffas per år.

Sophie C
Skrev om AVEQIA i Stockholm

It was one of the most fun evenings we have had! We organized Aveqia for my boyfriends birthday as a surprise as he loves cooking, especially together with friends and family and it was just an amazing experience! The food was 10/10 and the location, space and drinks were all superb! It was really a magical experience and we cannot wait to go again! The Chefs were fantastic and the recipes were so delicious. The bar at the end of the evening was also a super fun way to end the night. Highly recommend!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Thank you so much for your kind words Sophie. We are so pleased the evening was a success and that you enjoyed yourselves! We look forward to your next visit and hope we can wow you again with new recipes and techniques! Warmest regards, Team AVEQIA

Catharina N
Skrev om AVEQIA i Stockholm

1. Jag blev väldigt väl bemött av Aveqias säljare som var så tillmötesgående och presenterade deras upplägg på ett utmärkt sätt som var enkelt att först och ta till sig i tillägg till den fina och informatinva hemsidan. Väl på plats för eventet bemötte oss de båda kockarna, David och Palle på ett mycket professionellt och trevligt sätt. De fanns tillhands om guidade oss när vi det behövde och kom med små tips och gjorde verkligen ett fint jobb i de utmärkta och trevliga lokalerna. 2. jag hade högt ställda förväntningar...

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Catharina, Tack för de fina orden, vi är så glada att vi mötte dina höga förväntningar, och extra glad blir man ju av de höga betyget! Hoppas ni fick med er några fina minnen och att vi får välkomna er tillbaka fler gånger. Varma hälsningar från hela gänget på AVEQIA

Inger T
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En kväll som överträffade förväntningarna. En kul gruppaktivitet.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för det fina omdömet Inger! Hoppas gruppen fick med sig litet härlig inspiration och energi som håller dem igång i höst! Vänliga hälsningar, Teamet på AVEQIA

Laura S
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Otroligt nöjda med vår kväll hos Aveqia! Vi var 14 kollegor som blev väl omhändertagna av kockarna på plats, och fick njuta av en lärorik, rolig och fantastiskt välsmakande kväll där vi lagade mat på riktigt hög nivå samtidigt som det fanns tid att umgås, ställa frågor till proffskockarna och sippa på ett glas god dryck. Bemötandet var proffsigt, personligt och trevligt hela vägen, från första mailkontakt till kockarna på plats och uppföljningen efteråt. Vi valde teambuilding hos Aveqia istället för det sedvanliga upplägget...

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för din fina recension Laura, Vi blir så glada att höra att ni kände att ni gjort rätt val! Hoppas ni fick med er litet matnyttiga tips för den egna matlagningen på hemmaplan och att vi får välkomna er tillbaka i framtiden. Vänligen, AVEQIA-gänget

Marie H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

från min grupp från Canada, var första reaktionen; this is going to be hard to beat...followed by.. it was an amazing event, I have absolutely just positive feedback; from the set-up, the food, the activity, the chefs, the ambiance, everything was just perfection!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för den fina feedbacken Marie! Det är alltid roligt att se internationella grupper här, det blir ett fint kvitto på att matlagning förenar människor från olika kulturer och bakgrunder. Tack för att du delade med dig och varmt välkommen med fler grupper! Vänligen, Anna & Anders + hela kockgänget

Charlotte Z
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Jag fick otroligt bra och snabb support redan när jag ställde frågan om det gick att lösa ett event på kort tid. Jag blev lyssnad på när jag kom med lite egna förslag på en aktivitet. Vi blev väl bemötta när vi kom på plats och atmosfären var trevlig. Menyn var rolig att laga och maten blev fantastiskt god. Bra support och tips från professionell kock som hade tålamod med oss hela kvällen. Vi var ett nöjt gäng som gick hem den kvällen.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Charlotte, Stort tack för din fina recension, så fint att höra att hela gänget var nöjda när ni gick hem från oss. Extra kul att ni gillade menyn och att ni fått fin support & tips från kocken under kvällen - det är ju så det skall vara! ;-) Ett riktigt varmt välkommen åter när det blir dags igen. Hälsningar, Hela teamet på AVEQIA

Emma D
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Min upplevelse är allt som allt att Aveqia i Stockholm är ett otroligt proffsigt företag med ett fantastiskt kundbemötande. Redan i inledande skede fick jag ett stort förtroende för Aveqia i samband med bokning av matlagningsupplevelsen, de var väldigt hjälpsamma och man fick svar på frågor snabbt vilket gjorde processen väldigt enkel. Jag hade väldigt höga förväntningar på matlagninsupplevelsen och den blev en succé, vi hade en jättetrevlig kväll. Kockarna som guidade oss genom matlagningen och middagen var fantastiska. Jag kan verkligen rekommendera matlagninsgupplevelsen på Aveqia.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Emma, Vi tycker det är viktigt att du som bokar känner dig trygg med ditt val och den investering du gör i ditt team. Det finns ju många aktiviteter att välja på därute! Därför blir vi extra glada att läsa att du känt dig proffsigt bemött och att ni hade en härlig kväll med våra kockar. Vi tackar för rekommendationen och hoppas vi får välkomna er i något annat sammanhang i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på AVEQIA

Karin H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Fick den hjälp som jag behövde samt ett mycket fint bemötande.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för omdömet Karin, så härligt att höra att du fått ett fint bemötande vid besöket hos oss! Varmt välkommen åter! Hälsningar från Team AVEQIA

Sandra S
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Man blir mött med värme och engagemang av Aveqia, från start till slutfinish. Det är bra genomgång av upplägg och genomförande innan man är på plats. I Aveqias kök blir man omhändertagen och får allt förklarat på ett pedagogiskt sätt och efter att ha blivit indelade i olika lag för de olika stationerna i köket finns kocken alltid tillgänglig för att svara på frågor eller räcka ut en hjälpande hand. Kvällen kändes lyxig med god mat & ett fint vinpaket till.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för det fina omdömet Sandra, så glada vi blir att höra att du kände dig väl bemött i varje steg! Vi hoppas få välkomna dig tillbaka i framtiden. Varma hälsningar, Teamet på AVEQIA

Helena L
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Fin miljö, härliga råvaror, duktiga kockar och en riktigt trevlig kväll! Kan verkligen rekommendera AVEQIA!

Tack för rekommendationen Helena! Team AVEQIA

Stephan G
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Vi är helnöjda med vårt besök på Aveqia. Fin miljö, utmärkta råvaror, och kompetent kock.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Stephan, Så härligt att ni är helnöjda med besöket hos oss. Vi hoppas vi ses igen! Vänligen, Gänget på AVEQIA

Ebba C
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Urgod mat och superproffsig service, rekommenderar starkt! En riktigt lyckad teambuilding dag och kväll.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Ebba, vi blir extra glada att höra att det var en lyckad teambuilding! Varma hälsningar, Team AVEQIA

Laura H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

I am very happy with my choice of AVEQIA. The communication in advance (both in writing and by telephone) was very friendly, flexible and prompt. We chose a lunch cooking event. The team was very responsive to our wishes and it was an all-round successful event. The group was delighted with the chefs on site and the dishes and drinks were also very well received. Thank you very much for the great event.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Many thanks for your recommendation Laura, We are so pleased it was a successful event and we hope to see you again! Warm regards, Team AVEQIA

Katarina M
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Ett evenemang där alla kände dig som superproffs, hade kul och fick ett väldigt trevligt bemötande. Kvällen levde upp till alla förväntningar.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Katarina! Extra roligt att alla kände sig proffsiga, det blir ju så mycket enklare och roligare när man jobbar ihop, eller hur? ;-) Varmt välkomna åter! Vänligen, Hela gänget på AVEQIA

Cecilia N
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Fantastiskt bra ordnat från början till slut. Trevlig personal och väldigt god mat, mkt kul och uppskattat!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för ditt omdöme Cecilia, så kul att ni hade det roligt och att det blev ett uppskattat event. Vi hoppas få välkomna er åter framöver! Vänligen, AVEQIA-teamet

Linda B
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En aktivitet för alla medarbetare oavsett ålder och preferenser! Med tydliga instruktioner och stadigt ledarskap hjälpte våra kockar oss i rätt riktning. Det här är en aktivitet som hamnar högt upp på personalens lista för bästa teambuilding. Bra råvaror, goda recept och ett trevligt bemötande, detta vill vi göra igen! Vi lärde oss alla något nytt och tillsammans skapade vi en fantastisk måltid.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Linda! Vi håller med, mat förenar som inget annat och vi blir så glada att höra att ni lärde er nya saker och att ni fick en härlig teamaktivitet. Vi står i givakt nästa gång ni vill laga mat igen, varmt välkomna tillbaka! Trevlig sommar önskar gänget på AVEQIA

Sofie A
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Jättetrevligt upplägg med en grym kock som guidade oss genom oerhört avancerad matlagning som smakade magiskt! Kan starkt rekomendera detta som aktivitet!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för din rekommendation Sofie! Så roligt att det smakade och att ni fick en härlig kväll hos oss. Varma hälsningar från hela teamet på AVEQIA

Gabriella J
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Vi hade en fantastisk kväll, proffsigt bemötande och en fantastiskt god middag! Kommer absolut tillbaka!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Ni och du är så välkomna! Tack för det fina omdömet Gabriella, hoppas vi ses snart igen. Varma hälsningar från gänget på AVEQIA

Erik R
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En helt fantastiskt koncept med helt underbar personal och mat. Rekommenderar Aveqia varmt 👍🏻 Erik Roos

Svar från AVEQIA i Stockholm

...och underbara gäster! Tack för rekommendationen Erik, hoppas vi ses snart igen! Team AVEQIA

Magnus H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Fantastiskt trevligt och proffsigt upplägg!

Tack för omdömet Magnus, varmt välkommen åter! Team AVEQIA

Jenny E

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för rekommendationen Jenny!

Maria Ö
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Det är tredje tillfället vi är hos Aveqia och vi kommer att återkomma. Varje tillfälle har vi upplevt proffsiga och pedagogiska köksmästare, extremt god mat och dryck- kort och gott - vi är supernöjda!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Åh Maria, så glada vi blir att höra att ni varit lika nöjda alla gångerna ni besökt oss! Vi ser fram emot nästa gång, varmt välkomna!

Aira K
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Mycket professionellt, enkel & snabb kommunikation. Gott och spännande val av meny samt dryckespaket, hela kursen genomfördes med god stämning.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för din fina recension Aira, så roligt att ni hade en fin upplevelse hos oss!

Malin E
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Så proffsigt och trevligt uppstyrt!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för ditt omdöme Malin - vi hoppas vi får välkomna er tillbaka till oss i framtiden. Varma hälsningar, Team AVEQIA

Isabelle A
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En verkligt högkvalitativ workshop med mycket erfarna kockar (från mycket välrenommerade restauranger), otroligt snälla och tålmodiga. Det krävs inte att man är en mycket avancerad kock för att delta och samtidigt blir det slutliga resultatet mycket imponerande. Alla har roligt och samarbetar, en fantastisk aktivitet för teambuilding men också mycket intressant för att förstå svensk gastronomi. Jag varmt rekommenderar 😊

Svar från AVEQIA i Stockholm

Åh Isabelle, så glada vi blir för dina varma rekommendationer! Vi vidarebefordrar dina kommentarer till kockarna, de kommer bli så stolta över din feedback. Vänligen, Team AVEQIA

Cecilia R
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Är mycket nöjd med matlagningsaktiviteten med mina kollegor på AVEQIA. Kompetenta och trevliga kockar coachade oss och resultatet blev en fantastisk middag. Mycket trevligt och kommer gärna tillbaka.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack Cecilia - du är verkligen varmt välkommen tillbaka! :-) Vänligen, Team AVEQIA

Elza B
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Det var så bra organiserat och supersmidigt att boka. Vi hade alla så trevligt och maten var fantastisk!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Så härligt att du tyckte att hela processen var smidig och att ni hade trevligt! Maten blir ju bra tack vare er insats! ;-) Varma hälsningar, Team AVEQIA

Bianca R
Skrev om AVEQIA i Stockholm

We took a cooking class as a corporate team building event with a group of 10 internationals. We arrived and chef Carlos handed all of us a glass of wine and allowed us to settle in. He explained the ground rules and how the cooking would be done and then he divided us in 4 teams. He moved from team to team to explain the first steps of each course and we would be just ready for the next step as he has made his round and came back to us. The third course may have been a bit to heavy for two people. The menu was in Swedish...

Svar från AVEQIA i Stockholm

Thank you for your recommendation Bianca! We are so pleased your evening was enjoyed by everyone! As you probably gathered, we love what we do and we'd be happy to welcome you back at some point in the future. Warm regards, Team AVEQIA

Tomas I
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Otroligt trevlig kväll med gott ledarskap i köket, god mat och väl utvalda viner till maten! En toppenkväll!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Tomas, Tack för det fina omdömet - så roligt att ni fick en trevlig kväll hos oss! Varmt välkomna åter kära grannar! Vänligen, Team AVEQIA

Bashir G
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Vi hade nyligen nöjet att delta i en matlagningskurs som överträffade alla våra förväntningar. Ledda av en exceptionellt talangfull kock, vars passion och expertis var påtaglig i varje rätt vi tillagade, upplevde vi en dag fylld med kulinarisk upptäckt. Det var en perfekt möjlighet att stärka vår teamanda; vi arbetade sida vid sida och fann glädje i varje moment av matlagningen. Guidade av tydliga och lättföljda instruktioner, blev vi självsäkra i köket och kunde skapa rätter som vi tidigare bara drömt om. Varje tugga...

Svar från AVEQIA i Stockholm

Oj Bashir, Vilken otrolig recension - vi tackar allra ödmjukast för de fina orden. Roligast är att ni fick stärka teamkänslan och att ni kände att ni fick självförtroende i matlagningen! Det är ju en viktig del i vår upplevelse, att pusha er litet utanför komfortzonen och att hjälpa er att lyckas få ihop det på en nivå ni inte trodde var möjlig. Tack, tack och tack - och givetvis, Välkomna åter! Team AVEQIA

Natalie N
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Jag hade en fantastisk upplevelse på Aveqia i Stockholm. Den välkomnande personalen gjorde ett bra intryck från början. Maten var enastående och överträffade mina förväntningar. Att få delta i matlagningen under ledning av skickliga kockar var både roligt och lärorikt. Servicepersonalen var uppmärksam och professionell. Sammantaget rekommenderar jag varmt Aveqia till alla matälskare.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för den fantastiska rekommendationen Natalie! Så härligt att höra att vi lyckats i att skapa en välkomnande och varm atmosfär där du trivdes. Hoppas vi ses igen snart! Vänligen, Team AVEQIA

Lars S
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Fantastiskt bra upplägg, med otroligt kompetent och social guidning av Tom som var vår kock! Vi kommer absolut att komma tillbaka.

Tack Lars - ni är varmt välkomna när det blir dags! Vänligen, Team AVEQIA

Johan L
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En kanonaktivitet att göra som teambuilding eller kundvård. Vi var två glada matlag som hade en fantastisk kväll. Riktigt bra nivå på maten och "svårighetsgraden" //Johan, Stockholm

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Johan, Kul att du gillade nivån och svårighetsgraden. Det är ju litet den som är nyckeln till teambuildingen / kundvården; att man får skapa (och lyckas) tillsammans. Tack för det fina omdömet och välkommen åter! Team AVEQIA

Anders W
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Trevligt koncept och allt samlat på samma ställe dvs konferens och mat.

Tack för rekommendationen Anders! Vänligen, Team AVEQIA

Ina L
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Mycket bra både personligt och professionellt bemötandet från första kontakten till aktiviteten var avslutad.. ”Vår” kock var toppen, lugn och hade tålamod och mycket trevlig.. Jag hade tänkt att vi skulle göra mer, det var en komplicerad meny så jag förstår att det inte går. Hela konceptet är uppbyggt på att ha det trevligt och inte arbeta för mycket. Jag skulle hellre ha det lite enklare och göra mer själv. Vi hade en trevlig och kul kväll.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Hej Ina, Tack för det fina omdömet - och dina tankar kring svårighetsgraden. Vi tar med det till nästa meny! Varma hälsningar, Team AVEQIA

Paula A

.................................................

Tack för rekommendationen Paula! Vänligen, Team AVEQIA

Mathilde H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Alltid lika gott och trevligt!

Tack för de fina orden Mathilde! Varma hälsningar, Team AVEQIA

Ulrica W
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Vi var med ledningsgruppen till Aveqia och lagade en 4 rätters middag under ledning av två kockar som på ett professionellt och inspirerande sätt guidade oss genom tillagningen. Det är ett väldigt trevligt sätt att umgås och då man blir indelad i grupper som alla lagar en rätt så är det en teambuilding aktivitet jag verkligen kan rekommendera. Valet av drycker och presentationer av dessa visar också på vilken hög nivå det är på Aveqia och deras anställda.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Åh så kul att ni hade en lyckad och trevlig middagsaktivitet hos oss. Visst är det lättsamt och roligt att låta maten förena gruppen? Vi hoppas få välkomna er igen, kanske i något annat sammanhang. Varma hälsningar, AVEQIA-Teamet

Tua H
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Toppenbra i alla dimensioner!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack Tua - så roligt att det blev en lyckad tillställning! Varmt välkommen åter hälsar Team AVEQIA

John J
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Bra jobbevent! Både kul och lärorikt.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för din feedback John, hoppas vi får välkomna er åter snart igen! Vänligen, Team AVEQIA

Solweig W
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Trevlig personal och mysigt konferensrum. Maten var fantastiskt god. Bra förberett av kockarna så att det blev enklare för oss som skulle ta vid och laga den efter recepten. Rekommenderas varmt.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Så roligt att det blev en lyckad konferens och att ni gillade både mat, personal och lokal! Hoppas ni testat på att laga några av rätterna (eller delar av dem) hemma? Tack för att ni valde oss och så hoppas vi att få välkomna er tillbaka i framtiden! Varma hälsningar, Team AVEQIA

Stefany B
Skrev om AVEQIA i Stockholm

A beautiful and welcoming space. Our group loved cooking with Tom and using all the fun kitchen tools that we don't have at home. The food was delicious and impressive and the drinks were great. Would totally recommend!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Thanks for the recommendation Stefany! We're so pleased you had a nice and fun time with Tom., Warmest regards, Team AVEQIA

Filippa I
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Vi tillgringade vår gruppaktivitet hos AVEQIA i början av december, vilket var både lärorikt och nytt. En matlagningskurs för ett gäng ingengörer var utmanande, men men givande. En klar favorit hos många av kollegorna som deltog! Vi var 10 personer och använde oss av det mindre köket vilket var perfekt! Både mysigt, personligt och hematrevligt. Vi gick även över den tid vi hade, vilket löste sig. Vi fick sitta kvar tills vi blev klara och mingla en stund, vilket var ett trevligt avslut på kvällen. Ett extra stor tack...

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Filippa! Vi älskar att jobba med ingenjörer - det blir alltid bra resultat! Varmt välkomna åter, Team AVEQIA

Maria K
Skrev om AVEQIA i Stockholm

En fantastisk kväll med magisk mat, goda drycker och en service i världsklass. Ett utav det bästa eventen vi upplevt.

Svar från AVEQIA i Stockholm

Åh så glada vi blir att höra att er kväll blev magisk - det är fantastiskt vad man kan åstadkomma tillsammans! Hälsningar, Team AVEQIA

Victoria T
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Superhärlig teambuilding aktivitet! Många skratt och god mat, perfekt för alla i teamet =) Bra ledning av erfaren kock under kvällen, mycket god stämning och kul!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för er feedback Victoria! Har man god mat, skratt och härliga vänner eller kollegor med sig så blir det mesta bra! Tack för att ni valde oss och varmt välkomna åter. Vänligen, Team AVEQIA

Marjo T
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Otrolig bra upplevelse med professionellt bemötande och trevlig och kunnig personal

Svar från AVEQIA i Stockholm

Tack för de fina orden Marjo! Vi hoppas vi ses igen snart. Vänligen, Team AVEQIA

Emmy V
Skrev om AVEQIA i Stockholm

Alltid snabba och proffsiga på Aveqia, vi på BSC värderar samarbetet högt. Varje gång vi skickar dit en grupp får vi alltid fin respons gällande mat och service. En riktigt bra aktivitet helt enkelt!

Svar från AVEQIA i Stockholm

Åååh så glada vi blir att höra detta Emmy! Vi älskar att jobba med er också, alltid lika trevligt, tydligt och kvalitativt. Kul att era kunder är nöjda också! Varma hälsningar, Hela gänget på AVEQIA