Grymma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Avfallskonsulten grundades 2017 med ambitionen att erbjuda innovativa återvinningslösningar och den bästa möjliga kundupplevelsen. I vårt erbjudande ingår hämtning av återvinning hos företag, fastighetsägare och privatpersoner. Det innefattar allt ifrån traditionell källsortering av förpackningar, hämtning av grovavfall & elektronik...
141 omdömen om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Sedan starten hos Reco 2022
Professionellt och smidigt! Varit tillgängliga vid frågor och levererat snabb service
Vi beställde en grovsopscontainer. Trevligt bemötande, snygg container som levererades och hämtades enligt beställningen.
Mycket trevlig personal Snabbt och effektivt
Trevligt och proffsigt bemötande, hjälpsamma, flexibla och snabba! Körde med dem för första gången och kommer absolut anlita deras tjänst igen!
Trevligt bemötande , lämnar grovsoprummen väldigt bra efter sig.
Fick snabb återkoppling och ett snabbt utförande där jag bemöttes med trevlig personal som utförde hämtningen smärtfritt.
Vi behövde hjälp med en snabb bortforsling av avfall, så jag hörde av mig till Avfallskonsulten och ca. en timma senare så hade en trevlig person varit där och hämtat återvinningen! Otroligt proffsigt, snabbt och serviceinriktat bolag, 5/5!
Dom är så duktiga och har du problem så löser dom det eller kommer med idéer. Dom är väldigt duktiga på återkoppling och statistik. Jag har bara gott att säga om dom.
Snabbt svar, smidig process och utförande.
Mycket bra bemötande och toppen servicenivå. Gjorde mer än förväntat!! Hade varit en klar 5a om det inte var så att leveransen blev sen, men det låg troligen utanför Avfallskonsults kontroll.
Ett företag att lita på. Bra kommunikation, trevliga och utför ett bra jobb. /Andreas - EVERY AB
Bra och personliga! Snabb och bra service!
Utmärkt service till ett vettigt pris, stark rekommendation!
Vi har använt oss av Avfallskonsulten till olika byggprojekt och vi är extremt nöjda med deras service. Seriösa och punktliga och dom tar emot all typ av avfall även elektronik utan problem och till bra priser! Jag rekommendera dem starkt, de levererar över förväntan!
vi är väldigt nöjda. altid bra service och vänligt bemötande. 100% nöjda
Bra och snabb återkoppling, kunniga. Rekommenderas
Mkt serviceinriktade. Smidiga och flexibla. Lätt att få kontakt med!
Vid början av 2024 då vår kommun tog över förpackningsinsamlingen för vår bostadsrättsförening så blev inte våran tidigare transportör godkänd. De informerade inte oss om detta. Därför var vårt soprum överfyllt och stökigt då vi kontaktade Avfallskonsulten. De tömde och rengjorde soprummet snabbt. De hanterade också övertagningen från den tidigare transportören bra. Sedan dess har hämtningen funkat utmärkt. Vi har också: Hyrt container via dem. Haft att de hämtat grovsopor. Beställt rengöring av kärl via dem. Vi har...
Lätta att ha att göra med . Mycket service minded
Världens trevligaste killar som alltid hjälper till och löser alla problem! Världsklass
Mycket bra , snabba på att hämta vid begäran, trevlig och serviceinriktad personal!
Mycket enkla att ha att göra med . Snabb service och bra service . Svarar på Mail och telefon utan dröjsmål Konkurrens kraftiga priser
Väldigt bra förtaga som levererar på en proffsig nivå
Prisvärd, bra och snabb service / hantering.
Otroligt hög servicegrad, känns familjära och lätta att ha kontakt med. Vi förväntade oss att dom skulle vara lite samma som andra avfallsentreprenörer. svåra att få tag i, långa ledtider och ofta missade tömningar men ack så fel vi hade! Ringer man dom så får man alltid prata med personal som är väl insatta i oss som kund och får snabb hjälp direkt. Under våra 2 år har dom inte missat en tömning och aldrig lämnat vårt miljörum i oreda efter tömning utan håller det rent och snyggt! 5+ är i underkant!
Trevligt bemötande och bra utfört arbete
Vi har precis bytt till Avfallskonsulten men hittills är vi nöjda. Skiftet från den förra återvinningsföretaget har gått smärtfritt.
Enkelt och proffsigt, gäller offert, utförande och uppföljning
Trevliga, professionella och flexibla i sin hantering från första kontakt. Kan verkligen varmt rekommendera!
Snabb, smidigt och artigt bemötande!
Kom i tid. Gjorde ett bra arbete med både tvätt av sopkärl och golvtvätt i soprum ! Trevlig person som gjorde jobbet. Bra återkoppling på kontoret av Ville och Pierre.
Snabbt tillgänglig och pålitlig. Håller tiden och leverans. Dessutom trevliga och prisvärda
jätte nöjd och rekommenderar till mina vänner. Den fungerade bra hittills
Bra kundbemötande, flexibel och kundorienterad. Har ej ännu haft möjlighet att utvärdera kärltvätten vår brf har beställt då samtliga i styrelsen är på semester.
Avfallskonsulten kom på utsatt tid och gjord det de skulle, även fast det var mer än de trott.
Jättebra! De var väldigt flexibla och kunde ge snabb och bra hjälp med kort.varsel!
Hej. Det är väldigt stressigt nu. Jag förbereder årsstämma i två föreningar. Jag har bara positivt att säga om Abfallskonsulten. Jag kan gärna vara en referens till dem. Hälsningar Britt Storm
Vi har anlitat Avfallskonsulten vid flera tillfällen för hjälp med grovsopor och de har alltid varit enormt trevliga och hjälpsamma. Aldrig några problem, allt går att lösa. Kan varmt rekommendera.
Riktigt bra service, trevlig personal
Supersmidigt samarbete! Vi har använt Avfallskonsulten i ett par år nu i vår bostadsrättsförening. Vi har vårstädning och alla boende samlar grovavfall på ett ställe, dagen efter kommer Avfallskonsulten och hämtar allt. Toppenlösning!
Snabba och smidiga och trevlig kontakt. Vi har anlitat Avfallskonsulten flera år i rad och kan varmt rekommendera dem.
Vi har blivit mycket väl bemötta med stort tillmötesgående. Vi hoppades på en väl fungerande källsorteringshämtning, vilket vi åtminstone med endast en månads erfarenhet inte kan säga annat än gott om. Dock skulle vi önska en tydligare uppmärkning av tidningskärlet resp. det pappersförpackningskärl som står där tidningarna tidigare samlades in.
Mkt bra bemötande. Våra förväntningar har infriats med råge och med en kreativ lösning av hur föreningens soprum bättre kan tjäna sitt syfte. Leif Kärrberg
En fantastisk tjänst som gjort vårt liv så mycket enklare! Kan nu inte tänka mig leva utan denna tjänst. Tack!!
Väldigt trevligt och bra bemötande. Vår förväntan är att vår återvinning ska göras på ett smidigt och miljömässigt sätt. Mycket nöjda
Trevligt bemötande, snabb service med ordentlig organisering till prisvärd kostnad
Snabba och trevliga både på mail och med.själva upphämtningen!
Snabb hjälp trevligt bemötande från alla inblandade
Vi, en bostadsrättsförening, kontaktade Avfallskonsulten i Huvudstaden AB när det blev obligatoriskt att samla in matavfall i Stockholms Stad. Vi behövde hjälp med att bygga om ett sophus för detta ändamål. Från första stund gick allt smärtfritt, utan konstigheter. Avfallskonsulten hade full koll på allting. De genomförde arbetet snabbt och noggrant. Vi har efter detta anlitat dem i andra ärenden, exempelvis container och byggsäck. Svarstiden är extremt snabb. Från ax till limpa tar det inte lång tid, och de anpassar...