Sweden Rent A Car AB

Sweden Rent A Car AB

Ring 08-546 333 00 www.avis.se
1.0

Avis Biluthyrning; Hyr en personbil, stationsvagn eller minibuss var som helst i världen. Boka din nästa hyrbil online!

3 omdömen om Sweden Rent A Car AB

Jonas S
Skrev om Sweden Rent A Car AB

Undvik dessa skurkar! Vi hyrde bil en månad i USA. 2 veckor efter att vi lämnat tillbaka bilen debiterar de oss 450 usd extra. Efter många telefonsamtal och mail får vi besked att bilen lämnats tillbaka "ostädad". Som "bevis" får vi till slut två bilder med lite sand på golvet samt lite papper som lämnats kvar. Det enda svar man får är: "skicka en anmälan till ARN!" UNDVIK!

Nemo Gustav M
Skrev om Sweden Rent A Car AB

VARNING - HYR INTE DIN BIL AV AVIS Vi var dumma nog att lockas av ett billigt pris, vilket slog tillbaka ordentligt. 2 månader efter att vi lämnade tillbaka bilen drog de 2500 kr från vårt konto utan någon förvarning eller förklaring. När vi äntligen lyckades nå deras kundtjänst efter timmar i telefonkö, fick vi veta att de påstår att det finns en skada i baksätet - spännande med tanke på att vi aldrig satt eller hade någon packning i baksätet. Detaljerna kring den påstådda skadan är oklara, de kunde inte ens ge ett...

Anders E
Skrev om Sweden Rent A Car AB

Har försökt att nå Avis kundtjänst i närmare fyra månader - detta via mail, webbformulär och telefon - men utan framgång. Vid samtliga tillfällen har jag fått beskedet "Vi återkommer i ärendet", men så har inte skett. Har varit kund hos Avis i mer än tio år. Men nu byter jag till någon av konkurrenterna. Sämre än så här kan det inte bli.